Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 11., szerda 19:03

hehetheoriginal írta:
Bencze írta: Zsizrael gyorsan el is foglalt korabbi szir teruleteket. Ez is biztos csak onvedelembol tortent! Bibi irannak is neki megy trump beiktatasa utan mivel donnie tobb anyagi es hadaszati tamogatast akar adni, mint Biden
En nem ertelek teged neha, demokrata szurkolo vagy, de ugyanakkor antiszemita is :lol:
Kerdes: akarkinek is van igaza, jobb lenne szted ha a muszlim vilag meg jobban teret hoditana, es eltorolne izraelt teljesen?
Az emberekkel es a vallassal sincs problemam. Viszont amit Netanyahu es az IDF muvel az gyalazat. Egyebkent a szelso balos demokratak izrael ellenesek, de azoktol a nezetektol eleg messze allok.

Nem lenne jobb, de nem latom, hogy izrael ezt hogy tudna megfekezni tovabbi terjeszkedessel. Izrael jelenlete szerintem tobb feszultseget okoz a kozel-keleten, mint amennyire visszaszoritja a muszlim vilag ternyereset. Kevesebb izrael bombazassal kevesebb arabnak kene europaba vonulnia

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 11., szerda 18:58

Realista24 írta:
Tjacks írta: Mindegy ki hány százalékon van, a szomszédban pont most mutatják meg a Fidesznek mit kell tenni egy esetleges vereség esetén.
Mit?
Ugye nem azzal a hulyeseggel jossz, hogy eltorlik az eredmenyt, habiszti kulsos beavatkozasra hivatkozva. :roll:
Fogd meg a söröm pillanat ez is, mellesleg sok mindenre mondtam volna 2010ben hogy mekkora bullshit,ilyen nem létezik, a többi meg történelem.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. december 11., szerda 18:26

ferni írta: Mára is sikerült összeügyeskedni valamit :lol:

Hír TVs rohan az MPhez oldalról, mint valami idióta, testőr próbálja megállítani, ismerjük milyenek, erre szegény piros kabátos csaj (Tisza sziget tag, előtte pont ő vele beszélt 2-3 percet) meg beleesett az árokba... :fpalm: Jól összehozták na :ike:

8:20tól

Legviccesebb, hogy MP észre se vette az egészet, nem szóltak neki mi történt mögötte.

MP persze már azóta posztolt róla

Kezd tényleg sok lenni a showműsor, kéne egy kis nyugi végre.
Ha belegondolok, hogy meg 1,5 év van hatra a választásokig azért elég ijesztő meddig fokozódhat a helyzet az országban. Kicsit azt érzem, hogy a Fidesz mar barmi áron próbálja MP-t idegileg kicsinálni, de minden “pofon” ami melle megy, csak egyre jobban fűti mind két oldalt. Melle MP is elég rendesen hergeli a sajátjait, ráadásul o is egyre kevesbe válogat az eszközökben (nálam a kommunkacioja néha rezonál Marki-Zayeval). A gazdasági helyzet sem fog javulni, sokan egyre elkeseredettebbek lesznek, nem lepne meg, ha előbb, vagy utobb a fizikai erőszakba csapna at a dolog. Remelem nem lesz igazam.

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. december 11., szerda 17:42

azért, mert valaki megjegyzi, hogy a zsidók messze nem ártatlan áldozatok ahogy magukról szeretik terjeszteni nem lesz antiszemita.

egyébként a muszlim térnyerés ellen csak az kell, hogy Remy hivatalosan felvegye a vallást. ha jól tudom, Kínát beleküldte a covidba anno :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 11., szerda 17:23

Bencze írta: Zsizrael gyorsan el is foglalt korabbi szir teruleteket. Ez is biztos csak onvedelembol tortent! Bibi irannak is neki megy trump beiktatasa utan mivel donnie tobb anyagi es hadaszati tamogatast akar adni, mint Biden
En nem ertelek teged neha, demokrata szurkolo vagy, de ugyanakkor antiszemita is :lol:
Kerdes: akarkinek is van igaza, jobb lenne szted ha a muszlim vilag meg jobban teret hoditana, es eltorolne izraelt teljesen?
thereisonly1ronaldo

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 11., szerda 17:10

Zsizrael gyorsan el is foglalt korabbi szir teruleteket. Ez is biztos csak onvedelembol tortent! Bibi irannak is neki megy trump beiktatasa utan mivel donnie tobb anyagi es hadaszati tamogatast akar adni, mint Biden

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 11., szerda 14:00

Mára is sikerült összeügyeskedni valamit :lol:

Hír TVs rohan az MPhez oldalról, mint valami idióta, testőr próbálja megállítani, ismerjük milyenek, erre szegény piros kabátos csaj (Tisza sziget tag, előtte pont ő vele beszélt 2-3 percet) meg beleesett az árokba... :fpalm: Jól összehozták na :ike:

8:20tól

Legviccesebb, hogy MP észre se vette az egészet, nem szóltak neki mi történt mögötte.

MP persze már azóta posztolt róla

Kezd tényleg sok lenni a showműsor, kéne egy kis nyugi végre.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. december 11., szerda 10:53

'shutterisland írta: kozben elvileg a tisza szavazok 3 szazaleka az, aki konkretan mp miatt huz majd rajuk.
Szerintem ez a %, ezen a fórumon is reális. Bár be vagyunk állítva MP fanoknak, meg szektának.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 11., szerda 10:47

Tjacks írta: Mindegy ki hány százalékon van, a szomszédban pont most mutatják meg a Fidesznek mit kell tenni egy esetleges vereség esetén.
Mit?
Ugye nem azzal a hulyeseggel jossz, hogy eltorlik az eredmenyt, habiszti kulsos beavatkozasra hivatkozva. :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

weah
Kedvenc játékosaid: weah
Kedvenc csapatod: feyenord arsenal

HozzászólásSzerző: weah » 2024. december 11., szerda 10:46

-Néhány nappal ezelőtt megjelent egy cikk a Telexen, amelyben a "választási földrajzot" elemezték, ennek része volt az is, hogy megvizsgálják, hol erős a Fidesz. Ebben az írásban az az erős állítás szerepel, hogy: Miskolc – Avas lakótelep: a polgári Magyarország legújabb fellegvára. Márpedig itt a cigány lakosság magas aránya nem kérdés, de a Fidesz rendre ott éri el a legjobb vidéki eredményeit is, ahol átlagon felüli a cigányok száma. Nem is véletlen ez, hiszen számtalan szimbolikus gusztust tett már a NER a cigányok irányába, míg Novák Elődöt 5 millió forintra bírságolja csak azért, mert kimondja a cigánybűnözés szót a Parlamentben, addig a fideszes "kultúrpolitikát" Kis Grófo és Győzike fémjelzi.

De nem akar lemaradni Magyar Péter sem, a hétvégén jelentette be, hogy megalakult az első "roma Tisza Sziget"! Már korábban dorombolt nekik, amikor azt ígérte, "nagyon megemeli a családi pótlékot", most tovább is megy, s mondjuk ki, pusztán faji alapon szervez Tisza Szigetet. Legalábbis nem lehet másra következtetni, ugyanis mi másért kellene kiemelni, hogy ez bizony egy "kizárólag romákból" sziget? Magyarok amúgy nem is jelentkezhetnének? De több hozzászóló azt jelezte, hogy ez már nem is az első csak cigányokból álló sziget...

Nagy lesz tehát a verseny a Fidesz és a Tisza között a cigány szavazatokért. A magyar-cigány együttélés alapvető problémáiról, a vidéken rettegő idős nyugdíjasokról, az ártatlanul meggyilkoltakért és kifosztottakért sem a Fidesztől, sem a Tiszától nem fogunk hallani egy árva szót sem.
Szép "új világ" cseberből vederbe.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 11., szerda 10:44

Mindegy ki hány százalékon van, a szomszédban pont most mutatják meg a Fidesznek mit kell tenni egy esetleges vereség esetén.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 11., szerda 10:11

kozben elvileg a tisza szavazok 3 szazaleka az, aki konkretan mp miatt huz majd rajuk.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 11., szerda 9:31

Elmúlt napokban sokat hibázott MP, jót tenne neki egy kis pihi most.

Először a szír gép, aztán redditről osztott meg egy posztot, amiben azt állította valaki, hogy az unokaöccsével "menczereset" játszottak - a redditről aztán törölve lett, és elnézve a szerző post history-ját, elég kamuszaga volt a posztnak :D

Elég amatőr dolog ilyen kétes hitelű dolgokra ráugrani azonnal

Most meg ez a legújabb érthetetlen komment tőle - bár azóta törölte

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 11., szerda 9:20

kiserik írta: A kampányvideó attól még szerintem nem hirdetés. A hirdetés az az, mikor elindítod a gyereknek a Babócát, majd egy narrátor bemondja a gyereknek, hogy ha nem a Fideszre szavazol, akkor háború lesz és közben félig lerombolt házak mennek, majd 10sec múlva elnyomhatod, és nézheti a gyerek végre a Babócát. Amit például YouTube prémiummal (vagy Brave böngészővel pl) ki tudsz kapcsolni.
Értem, köszi. Mentségemre szóljon, már nagyon régóta vagyok Premium előfizető, szóval hirdetésekkel nem találkozom :D

Morta

HozzászólásSzerző: Morta » 2024. december 11., szerda 9:13

Berti írta:
Azt ugye tudod, hogyha a Tisza nyer 26ban és ha nem is MP lenne a miniszterelnök (amire a nárcisztikussága miatt semmi esélyt nem látok) akkor is ő vezetné az országot.
Engem valahogy hidegen hagy jelenleg, hogy egy pöcs. Szívesebben látnék egy higgadt és jófej Karigerit, viszont valószínüleg a halvérűsége miatt már legkésőbb nyáron megtört volna.
Most ez kell, menjen faltörőként előre, kéztesse folyamatosan hibára a fideszt, váltsa le őket, aztán 2030-ig egy jobb alternatíva hátha felépíti magát.
Most nem az hogy egy pöcs vagy nem hanem mindenben a fideszt látja meg a nert még ahol ott sincsenek pl ennél az újságnál :lol: Bocsánat most jöhet ferni hogy de bezzeg a fidesz többet lop miért akadok ezen fenn, de engem is "vádoltak" már meg igazságtalanul és hiába mondtam a magam igazát azt már nem hitték el mert a hazugság hamarabb megjelent.

Miniszterelnöki részhez: Jó 4 év kibírható vele reméljük utána lesz jobb :hmmm:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. december 11., szerda 9:06

Morta írta: Kezdjük a reggelt egy kis reddittel ha már mostanában ez a divat

https://www.reddit.com/r/hungary/s/W5ByoXQgsf

Disclaimer mielõtt lefideszbérenceznek. Nem vagyok fideszes se mi hazánkos se dks stb. Tiszára fogok szavazni de MP-t nem szeretnem miniszterelnokkent latni.
Azt ugye tudod, hogyha a Tisza nyer 26ban és ha nem is MP lenne a miniszterelnök (amire a nárcisztikussága miatt semmi esélyt nem látok) akkor is ő vezetné az országot.
Engem valahogy hidegen hagy jelenleg, hogy egy pöcs. Szívesebben látnék egy higgadt és jófej Karigerit, viszont valószínüleg a halvérűsége miatt már legkésőbb nyáron megtört volna.
Most ez kell, menjen faltörőként előre, kéztesse folyamatosan hibára a fideszt, váltsa le őket, aztán 2030-ig egy jobb alternatíva hátha felépíti magát.

Morta

HozzászólásSzerző: Morta » 2024. december 11., szerda 8:28

Kezdjük a reggelt egy kis reddittel ha már mostanában ez a divat

https://www.reddit.com/r/hungary/s/W5ByoXQgsf

Disclaimer mielõtt lefideszbérenceznek. Nem vagyok fideszes se mi hazánkos se dks stb. Tiszára fogok szavazni de MP-t nem szeretnem miniszterelnokkent latni.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 10., kedd 17:37

nuevo_ericco írta:
kiserik írta: Szerintem a hirdetés és a politikai tartalom nem ugyan az, de mindegy.
Szerintem a megafonos videók sokkal közelebb állnak a kampányvideókhoz, mint a politikai tartalmúakhoz.
A kampányvideó attól még szerintem nem hirdetés. A hirdetés az az, mikor elindítod a gyereknek a Babócát, majd egy narrátor bemondja a gyereknek, hogy ha nem a Fideszre szavazol, akkor háború lesz és közben félig lerombolt házak mennek, majd 10sec múlva elnyomhatod, és nézheti a gyerek végre a Babócát. Amit például YouTube prémiummal (vagy Brave böngészővel pl) ki tudsz kapcsolni.

A hirdetés (a szolgáltatónak fizetsz, hogy a hirdessen téged) és a tartalom nem ugyan az. Az én olvasatomban csak a politikai hirdetés szűnik meg, a politikai tartalom nem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Andrew Dawn
Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2024. december 10., kedd 17:33

Halfkey írta: Egy cégre szerintem pont csak úgy lehet tekinteni mint egy cég, nem is értem mit akarsz sugallni, hogyan kellene máshogy. Bármi más az csak egy jó szoci/kommunista berögződés, egy cégnek nem feladata semmi más csak a profit termelés.

Természetesen ha ebben a működésben a társadalom úgy ítéli meg kellenek határok, akkor azt le lehet szabályozni, lásd a rengeteg privacy szabályozás mostanában. Ettől ezek még cégek maradnak és cégként tekintünk rájuk.
Erre gondoltam, köszi, lehet félreérthetően fogalmaztam.
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 10., kedd 16:53

Egy cégre szerintem pont csak úgy lehet tekinteni mint egy cég, nem is értem mit akarsz sugallni, hogyan kellene máshogy. Bármi más az csak egy jó szoci/kommunista berögződés, egy cégnek nem feladata semmi más csak a profit termelés.

Természetesen ha ebben a működésben a társadalom úgy ítéli meg kellenek határok, akkor azt le lehet szabályozni, lásd a rengeteg privacy szabályozás mostanában. Ettől ezek még cégek maradnak és cégként tekintünk rájuk.

Vissza: