Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. december 10., kedd 10:40

Halfkey írta: Én annyira imádom ezt a Toroczkai - Facebook sztorit, annyira főszereplő szindróma az egész. A gonosz Meta direkt harcol ellene. Biztos nem arról van szó, hogy ha valakit szarrá reportolnak a trollok és a haterei az le lesz tiltva, hanem ott ül Zuckerberg a gép mögött, és osztja a banokat jobbra balra mert irányítják a háttérhatalmak.
Zsenialis bohoc az egesz karaktere, egy polcon van a "tiltott" csiki sorrel.

Egyebkent, ha ennyire mainstream ellenes, akkor miert a Facebookon es a Youtuben osztja az eszt? Miert nem sajat levlistan osztja az igeit?
Annyira onazonos a ficko, mint a kommunista vezetok, akik a burzsoazia elleni harc kereteben bekoltoztek a rozsadombi villakba.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 10., kedd 10:38

swfan írta:
1madridista írta:

freudi elszolas?

you mean fuggetlen es objektiv, nem kapcsolodik senkihez csak leirja a tenyeket oldaltol fuggetlenul...

vagy talan inkabb szekertabor epites megy azon az oldalon is? :hmmm:

mas:
Hont amugy szerintem az egyik azon kevesek kozul akinek onallo velemenye van es nem egy az egyben azt bofogi vissza amit masok leirnak... kritizalja a fideszt is, mp-t is, lehet vannak meredek elmeletei de propagandistanak nevezni eros...
Mutass már légyszi bármit, ahol Hont a Fideszt kritizálja, mondjuk úgy az elmúlt 1 évből
Konkrétan idén dicsérte meg őket, hogy csak ők tudnak kormányozni :mrgreen:
realfan írta:
swfan írta:

Mutass már légyszi bármit, ahol Hont a Fideszt kritizálja, mondjuk úgy az elmúlt 1 évből
melyik fideszre gondolsz?amit Orbán vezet vagy amit Magyar Péter? mert kb ugyanaz a 2 párt...

költői kérdés, gondolom te előbbire gondolsz, szóval íme(de van több is, tekitjve, hogy rendszeresen szokta őket, meg mitnha az átlátszónál főleg fideszes ügyekről írna...):
https://www.facebook.com/share/p/18NMiXufZR/
Ez is nagyon meg lett mondva. Egyébként attól suttogó propagandista a suttogó propagandista (lásd Index), hogy mindkét fél alkalmatlanságára gyúr, ezzel megosztva az ellenzéket. Hont is ezt csinálja, persze olykor vannak érdekes, Fideszt dicsérő elszólásai is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2024. december 10., kedd 10:41-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. december 10., kedd 10:36

realfan írta:
swfan írta:

melyik fideszre gondolsz?amit Orbán vezet vagy amit Magyar Péter? mert kb ugyanaz a 2 párt...

költői kérdés, gondolom te előbbire gondolsz, szóval íme(de van több is, tekitjve, hogy rendszeresen szokta őket, meg mitnha az átlátszónál főleg fideszes ügyekről írna...):
"Mindenesetre a korábbinál csak jobb lehet."
Tehát aki 100%-ban ki fogja szolgálni a fidesz érdekeit, az csak jobb lehet annál, aki néha azért ellent mondott.

Ez aztán a komoly kritika :lol: Mint amikor valaki arra a kérdésre, hogy mi a legrosszabb tulajdonsága, azt válaszolja, hogy a nagy szíve..

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. december 10., kedd 10:29

swfan írta:
1madridista írta:

freudi elszolas?

you mean fuggetlen es objektiv, nem kapcsolodik senkihez csak leirja a tenyeket oldaltol fuggetlenul...

mas:
Hont amugy szerintem az egyik azon kevesek kozul akinek onallo velemenye van es nem egy az egyben azt bofogi vissza amit masok leirnak... kritizalja a fideszt is, mp-t is, lehet vannak meredek elmeletei de propagandistanak nevezni eros...

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 10., kedd 10:23

Én annyira imádom ezt a Toroczkai - Facebook sztorit, annyira főszereplő szindróma az egész. A gonosz Meta direkt harcol ellene. Biztos nem arról van szó, hogy ha valakit szarrá reportolnak a trollok és a haterei az le lesz tiltva, hanem ott ül Zuckerberg a gép mögött, és osztja a banokat jobbra balra mert irányítják a háttérhatalmak.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 10., kedd 9:38

only kp toro es a face romantikaja

https://telex.hu/belfold/2024/12/10/tor ... k-betiltas

masik atlag fideszes tortenet:

https://magyarnarancs.hu/belpol/hadhazy ... zat-273070
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 10., kedd 7:57

1madridista írta:
Realista24 írta: A legkényesebb témákat nem erintjuk, mert nem merjük? Ez az utolsó mondat ha valid, akkor az nagyon elkeserítő. Ezekbe kellene a legjobban beleallnia MPnek es a hozza kapcsolódó médiának.

Máskülönben marad a 2/3, meg a homokba dugott fejek.
MPnek es a hozza kapcsolódó médiának.
freudi elszolas?

mas:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 10., kedd 6:01

lezer ur az egyenes beszedben

meg nem volt idom megnezni, vajon hu katona lesz vegig, vagy kikacsintgat a post fidesz eraba is 1-2 bokkal a tisza fele ? :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 10., kedd 4:09

Ha nem tudod értelmezni, az a te bajod.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 10., kedd 0:48

Realista24 írta:
El Sie7e írta:

A vasút elég hot topic mostanában, erre a területre juttatott források jogosultságát megkérdőjelezni bármilyen szempontból (esetedben ugye az eredményesség, célszerűség, hatékonyság kérdése fogalmazódott meg) nem népszerű és ezt az újságírók is pontosan tudjak, így ezt nem fogjak kritizálni
A legkényesebb témákat nem erintjuk, mert nem merjük? Ez az utolsó mondat ha valid, akkor az nagyon elkeserítő. Ezekbe kellene a legjobban beleallnia MPnek es a hozza kapcsolódó médiának.

MPnek es a hozza kapcsolódó médiának.
freudi elszolas?

mas:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 9., hétfő 18:01

h3x0r írta:
Halfkey írta:

Én értem hogy nem volt a ti szektorotok túlárazva, csak azt mondom hogy ez számomra nem elég. Ha veszek itthonra egy jacuzzit 1 millió forintért, az rohadt jó ár, csak lehet lennének más prioritások. De szerintem túltárgyaltuk.
En rakerestem erre a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságra, google feldobott egy atlatszo.hu-s hirt:

"A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) áprilisban és szeptemberben is kiírt egy-egy közbeszerzést faapríték beszerzésére kórházaknak. Így derült ki, hogy több állami intézményben még most, 2024-ben is fatüzelést alkalmaznak. A 81 állami kórház műszaki üzemeltetését végző KEF az ezzel kapcsolatos adatigénylésünkre azt válaszolta, hogy összesen 6 helyszínen fűtenek fával, és azokban is csak kiegészítő jelleggel, a gázfűtésre való „rásegítésként”. "

Szoval lehet nem is butorokra kellett az extra penz, hanem tuzifara :mrgreen:
Vagy a butort tuzelik el :kalapos:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. december 9., hétfő 17:58

Halfkey írta:
Realista24 írta:
De nem csak bútorra meg kocsira költenek :kalapos:
Plusz ahogy írtam, nem látom mire költik, mennyiért mennyire tularazottan. Azt tudom hogy amiben a mi szegmensunk érdekelt volt, az nem volt tularazva…sőt.

Amúgy az szerintem jó hogy van dedikált 3 Mrd hirtelen gyerekvédelemre.

A Fidesz csoportosította oda, de ez egyértelműen az ellenzék érdeme.
Én értem hogy nem volt a ti szektorotok túlárazva, csak azt mondom hogy ez számomra nem elég. Ha veszek itthonra egy jacuzzit 1 millió forintért, az rohadt jó ár, csak lehet lennének más prioritások. De szerintem túltárgyaltuk.
En rakerestem erre a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságra, google feldobott egy atlatszo.hu-s hirt:

"A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) áprilisban és szeptemberben is kiírt egy-egy közbeszerzést faapríték beszerzésére kórházaknak. Így derült ki, hogy több állami intézményben még most, 2024-ben is fatüzelést alkalmaznak. A 81 állami kórház műszaki üzemeltetését végző KEF az ezzel kapcsolatos adatigénylésünkre azt válaszolta, hogy összesen 6 helyszínen fűtenek fával, és azokban is csak kiegészítő jelleggel, a gázfűtésre való „rásegítésként”. "

Szoval lehet nem is butorokra kellett az extra penz, hanem tuzifara :mrgreen:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 9., hétfő 17:26

Az a minimális csomaggal számolva is 720 millió forint egy évben, azért az nem olyan kevés

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 9., hétfő 16:32

nekem valami 20 ezres szam remlik, ami amugy eleg keves, megha nyilvan nem is ez szamit, hanem hanyan csattintjak oda a tollat 26-ban.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 9., hétfő 16:20

A Tisza-előfizetők növekedése Nerelin, a gyermekotthon látogatások és Menczer hatására.
https://www.facebook.com/photo?fbid=122 ... cale=hu_HU

Mondjuk egy számot odab*szhattak volna, de ez így is elég meggyőző.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 9., hétfő 16:09

Realista24 írta:
Halfkey írta:

Személy szerint ezzel én nem értek egyet. Ha a világ legjobban árazott eszközeit veszik is ebből, akkor sem jó amellé tenni hogy a gyerekvédelemre mennyi (nem) megy. A semmi létjogosultság meg megint egy szélsőség, nyilván van, csak ott a másik aminek nagyobb. A relativizálást nem csak kiseriktől nem szeretem :D Nem csak az az elköltött állami pénz mehet rossz helyre ami túlárazott és amúgy szükségtelen is.

Szerk: Azt teljesen adom hogy a Tiszánál történnek fura dolgok, de szerintem kevés itt az olyan amúgy aki nem így gondolja, szóval ha valami, ez ilyen szempontból véleménybuborék.
Plusz ahogy írtam, nem látom mire költik, mennyiért mennyire tularazottan. Azt tudom hogy amiben a mi szegmensunk érdekelt volt, az nem volt tularazva…sőt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 9., hétfő 11:34

Halfkey írta:
Realista24 írta:

Nem valaszoltam a kerdesedre, bocsanat. Akkor fogom adekvatnak tartani, amikor kijon, hogy mire koltottek el a 28 milliardot, es annak semmi letjogosultsaga nincsen.
Személy szerint ezzel én nem értek egyet. Ha a világ legjobban árazott eszközeit veszik is ebből, akkor sem jó amellé tenni hogy a gyerekvédelemre mennyi (nem) megy. A semmi létjogosultság meg megint egy szélsőség, nyilván van, csak ott a másik aminek nagyobb. A relativizálást nem csak kiseriktől nem szeretem :D Nem csak az az elköltött állami pénz mehet rossz helyre ami túlárazott és amúgy szükségtelen is.

Szerk: Azt teljesen adom hogy a Tiszánál történnek fura dolgok, de szerintem kevés itt az olyan amúgy aki nem így gondolja, szóval ha valami, ez ilyen szempontból véleménybuborék.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 9., hétfő 11:30

Realista24 írta:
Halfkey írta: Általánosságban igen, de mondjuk itt most nem értem mit akarsz tőle. Ott van az idézetben hogy járművek és bútorok. Írja le hogy hány Passat, hány Range Rover és hány IKEA Stuggmuffggard asztal lett, vagy mikor fogod adekvátnak tartani?
Nem valaszoltam a kerdesedre, bocsanat. Akkor fogom adekvatnak tartani, amikor kijon, hogy mire koltottek el a 28 milliardot, es annak semmi letjogosultsaga nincsen.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 9., hétfő 11:18

El Sie7e írta:
Realista24 írta: Jo hogy hozod kiseriket, ferni ugyanez. Egyik sem lat vagy nem akar tovabblatni a partjanal, hiaba akar mast kommunikalni.
Az itteni Fideszesek legalabb egyertelmuek :lol:

Tovabbra is a Tisza a megoldas, a Tiszara kell szavazni a valtas erdekeben, de nem tetszik, hogy ugyanabba az iranyba mennek, amibol menekulni kellene.
Ertem en a hangzatos szavakat, hogy ugyanazzal lehet legyozni oket, mint, ahogy a Fidesz jatszik, de ez is csak egy jo ürügy, ami moge be lehet bujni.

Sok-sok hettel ezelott a tenyekkel, amik hozva voltak, barkit meg lehetett gyozni szerintem, meg a verfideszes is tudta, hogy mi van, maximum nem ismeri be nyilvanosan. De az utobbi hetekben egyre tobb az olyan dolog, ami nem jo SZERINTEM.

De mivel nekem a fo forrasom a madridom (es csak egy-egy linkelt cikk utan megyek tovabb es keresgelek), igy lehet a teljes kep mas es meg mindig jo a vonal, es csak itt uti fel a fejet ez a gyuloletkampany szeru dolog azaltal, amiket hoznak nehanyan.

De ahogy irtam, kiserik linkjeire sem kattintok mar ra az erdektelenseg miatt, ugy lassan eleri ezt a Tiszas oldal is.

Az emlitett cikkben szerintem a legfontosabb szam a vasutfejlesztesre atcsoportositott 37,7 mrd, amit sem a cikk nem emel ki, sem ferni vagy mas. Pedig ha valahol egyertelmuen tularazasok es lopasok mennek, mindenfele fejlodes nelkul, az a vasut.

En nem tudom ez a 24.hu milyen beallitottsagu oldal, de veletlen hogy nem ezt emelik ki a cikkben vagy ennyire amatorok? En biztos ennek mennek utana elsokent.
A vasút elég hot topic mostanában, erre a területre juttatott források jogosultságát megkérdőjelezni bármilyen szempontból (esetedben ugye az eredményesség, célszerűség, hatékonyság kérdése fogalmazódott meg) nem népszerű és ezt az újságírók is pontosan tudjak, így ezt nem fogjak kritizálni
A legkényesebb témákat nem erintjuk, mert nem merjük? Ez az utolsó mondat ha valid, akkor az nagyon elkeserítő. Ezekbe kellene a legjobban beleallnia MPnek es a hozza kapcsolódó médiának.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 9., hétfő 11:04

Akkor megegyezhetünk abban, hogy ez a linkelt akármi, csak hergeles, semmi más.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: