Ezzel nagyrészt egyetértek, szerintem sem, csak ez egy társadalomkritika nem egy cégkritika. Ezt az emberek csinálják nem a Meta, őket kellene meggyőzni, nem a cégnél nyafogni.BlancoMark írta:Mondjuk szerintem senkit nem szabadna letiltani aki nem buncselekmenyre bujt fel. A tarsadalomnak kene eleg erettnek lennie ahhoz, hogy kidobja magabol azokat a szemelyeket akik vallalhatatlan dolgokat posztolnak. Es nem egy social medianak kene ezt helyettunk eldontenie, legyen az akar egy algoritmus vagy egy szuk dolgozoi reteg altal vezerelve. Veszelyes precedens ez. Mindenkinek megvan a joga a szolasszabadsaghoz, meg azoknak is akik (szerintem) elvetemult konteokat gyartanak.Halfkey írta: Én annyira imádom ezt a Toroczkai - Facebook sztorit, annyira főszereplő szindróma az egész. A gonosz Meta direkt harcol ellene. Biztos nem arról van szó, hogy ha valakit szarrá reportolnak a trollok és a haterei az le lesz tiltva, hanem ott ül Zuckerberg a gép mögött, és osztja a banokat jobbra balra mert irányítják a háttérhatalmak.
Másrészt szerintem ugyanez a Toroczkai pl kiállna amellett hogy a saját boltomba azt engedem be ügyfélnek akit akarok. Legalábbis Amerikában ez ugye nagyot megy, ugyanazok az emberek nyafogtak hogy Trump nem lehet Twitteren, akik amúgy a saját dolgaik védelméhez 100% ragaszkodnak. Ez akkor oda vissza legyen érvényes.