A legkényesebb témákat nem erintjuk, mert nem merjük? Ez az utolsó mondat ha valid, akkor az nagyon elkeserítő. Ezekbe kellene a legjobban beleallnia MPnek es a hozza kapcsolódó médiának.El Sie7e írta:A vasút elég hot topic mostanában, erre a területre juttatott források jogosultságát megkérdőjelezni bármilyen szempontból (esetedben ugye az eredményesség, célszerűség, hatékonyság kérdése fogalmazódott meg) nem népszerű és ezt az újságírók is pontosan tudjak, így ezt nem fogjak kritizálniRealista24 írta: Jo hogy hozod kiseriket, ferni ugyanez. Egyik sem lat vagy nem akar tovabblatni a partjanal, hiaba akar mast kommunikalni.
Az itteni Fideszesek legalabb egyertelmuek![]()
Tovabbra is a Tisza a megoldas, a Tiszara kell szavazni a valtas erdekeben, de nem tetszik, hogy ugyanabba az iranyba mennek, amibol menekulni kellene.
Ertem en a hangzatos szavakat, hogy ugyanazzal lehet legyozni oket, mint, ahogy a Fidesz jatszik, de ez is csak egy jo ürügy, ami moge be lehet bujni.
Sok-sok hettel ezelott a tenyekkel, amik hozva voltak, barkit meg lehetett gyozni szerintem, meg a verfideszes is tudta, hogy mi van, maximum nem ismeri be nyilvanosan. De az utobbi hetekben egyre tobb az olyan dolog, ami nem jo SZERINTEM.
De mivel nekem a fo forrasom a madridom (es csak egy-egy linkelt cikk utan megyek tovabb es keresgelek), igy lehet a teljes kep mas es meg mindig jo a vonal, es csak itt uti fel a fejet ez a gyuloletkampany szeru dolog azaltal, amiket hoznak nehanyan.
De ahogy irtam, kiserik linkjeire sem kattintok mar ra az erdektelenseg miatt, ugy lassan eleri ezt a Tiszas oldal is.
Az emlitett cikkben szerintem a legfontosabb szam a vasutfejlesztesre atcsoportositott 37,7 mrd, amit sem a cikk nem emel ki, sem ferni vagy mas. Pedig ha valahol egyertelmuen tularazasok es lopasok mennek, mindenfele fejlodes nelkul, az a vasut.
En nem tudom ez a 24.hu milyen beallitottsagu oldal, de veletlen hogy nem ezt emelik ki a cikkben vagy ennyire amatorok? En biztos ennek mennek utana elsokent.
Máskülönben marad a 2/3, meg a homokba dugott fejek.