Csaxólok, hogy MP javította a bejegyzését, kommentem időpontjában ez olvasható:kiserik írta:Annak hiszel, akinek akarsz, de ha foglalkozom egy üggyel, akkor nekem senki ne jöjjön bezzegezni, hogy nem is, csak azért, mert ő nem hajlandó megnézni azt, amit hozok. Meg ne skatulyázzon be senki ugyan ilyen elvek alapján.csababarca írta:
Nézd kiserik, Füssy Angéla egy mániákus és bizonyított hazudozó. Ő volt az, aki az oknyomozó újságírás címén egy facebook kommentre hivatkozva hozott le lejárató cikkeket. Azt állította bizonyítékai vannak. Tudod mi volt a bizonyíték? Egy darab arcnélküli facebook komment. (talán ezt aztán le is vetette vele Huth a pestisrácokról, de nem vagyok benne biztos, mert Huth is pontosan ugyanezen eszközökkel oknyomoz.)
Na most tőle, köszönöm szépen nem kérek semmiféle cikket, videót, semmit, mert egy megrögzött fideszes propagandista, abból is a legrosszabb fajta.
Remélem érzed a különbséget aközött, hogy valaki említi a témát, vagy hónapokig rágja. Mondjuk tőlük már az is megsüvegelendő, hogy megemlítik, ez tény.
Egyébként igen, megemlíti. Nem ő nála bukott ki, nem ő hozta nyilvánosságra, nem ő foglalkozott vele. Beszéltek róla, el is ítélték. Teljesen más a szitu, mint mikor Te deríted ki, hogy mi történt, vagy Te foglalkozol tovább az üggyel, áldozattal.
Egyébként ismét a jó öreg téma: nekem mondhat bármit az a hazug propagandista, nem vagyok rá kíváncsi. Ezzel csak az a baj, hogy a tettes tettes marad, az elkövető elkövető marad, a rendőrségi nyomozás rendőrségi nyomozás marad, az áldozat meg áldozat marad attól függetlenül, hogy kihozza nyilvánosságra. Az, hogy ezt megpróbálják propagandával összemosni, elhitelteleníteni csak annyit jelent, hogy mosdatják a sajátjukat.
Ma Magyar Péter egy hazugságon alapuló poszttal rágalmazta a repteret, annak vezetőségét és ezzel kapcsolatban a kormányt. A bejegyzés azóta is elérhető. Ez így akkor ok? Ismét a jó öreg kettősmérce? A tiszás képviselő, aki a wikipédiát vette forrásnak és terjesztette elő az alapján a valótlanságait, az ok? Az még belefér?
"Úgy tűnik megbukott és elmenekült Szíriából az oroszok által támogatott, 24 éve uralkodó Bassár el-Aszad, szíriai diktátor.
Eközben december 2-án még a Karmelitában fogadta Orbán Viktor II. Efrém szíriai ortodox pátriárkát, aki a magyar miniszterelnökön keresztül próbált támogatást szerezni a szíriai diktátor hatalmon maradásához.
Tegnap este pedig teljes titokban, a Terrorelhárítási Központ biztosítása mellett, egy szír utasszállító gép landolt a Liszt Ferenc Repülőtéren, miután Aszad elhagyta Szíriát (a hírt azóta cáfolták).
Követeljük, hogy hozzák nyilvánosságra, hogy Orbán Viktor milyen segítséget nyújtott az utóbbi években és különösen az utóbbi egy hétben a bukott szíriai diktátornak, akinek a kezéhez százezrek halála tapad.
Frissítés: közben már sűrűn cáfolja a szír gép érkezését az Orbánék által megvásárolt Budapest Airport…most már csak az a kérdés, hogy mit kért Aszad nevében a szír pátriárka Orbán Viktortól december 2-án a Karmelita Palotában…vagy esetleg most már ezt a találkozót is cáfolják?
A TISZA Párt tudni akarja továbbá, hogy hány Aszad körüli üzletember vett részt Rogán Antal letelepedési kötvényprogramjában."
Egyébként az eredeti szövegben sem volt semmi rágalmazás, csak arra kérte a kormányt, hogy hozzák nyilvánosságra, hogy ki érkezett