Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Arda Güler - 15

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 17., péntek 10:48

Galacticos írta: Szerintem ami meg nagyon guler mellett szolhatna azok a pontrugasok es foleg a szogletek. Rodrygonak sem erossege, modricnak meg szerintem ahogy idosodik egyre gyengebb ez a skillje gyakorlatilag mar lepattan ketszer a beadasa mire beer az 5osig ahol az elso vedo a roviden kipasszolja.
Mivel Güler nem lesz még állandó kezdő, ez az egyetlen dolog amiért kicsit jó lenne ha Trent itt lenne.
Én elég radikális lennék a jövö keretével kapcsolatban és egy olyan megoldást találnék ahol Jude és Arda tudnak játszani, mert előttük Bappeval szerintem végtelen a potenciál. Ha meg 2 szélen jól támadó védőnk van inkább mennék 352-t. Nagy a potenciál a törökben

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 17., péntek 9:42

Az nagy poén hogy behozta őket mar egy megnyert meccsen haknizni, aztán ők mentették meg a segget a Donnak :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. január 17., péntek 9:36

Szerintem ami meg nagyon guler mellett szolhatna azok a pontrugasok es foleg a szogletek. Rodrygonak sem erossege, modricnak meg szerintem ahogy idosodik egyre gyengebb ez a skillje gyakorlatilag mar lepattan ketszer a beadasa mire beer az 5osig ahol az elso vedo a roviden kipasszolja.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 17., péntek 0:46

Pad'em írta: Mondjuk úgy nem lehet könnyű széttépni a pályát hogy bármit csinálnak úgyis a pad van a kövi meccsen. Endrick év elején bármikor beállt rögtön impact volt, helyzetek, gól. Aztán hónapokig be se cserélik. Most is egy eldőlt meccsbe álltak be. Aztán szerencséjükre éles lett és megmutathatták, el is döntötték párban, Endrick 2 gól, Arda 2 gólpassz.

Nekem se tetszett a lötyögésük 2-0-nál de full érthető. Leült az egész csapat.
Ezt értem de gondolj bele ha marad a 2-0. Akkor csináltak bármi olyat amiért játszatni kéne őket? Pont ez volt tavaly Brahim esete. Bejött és a belét kifutotta a 10-20 percekbe és mutatta, hogy hé itt vagyok ezt tudom hozzátenni. Minden cserének ez kéne legyen az alapnak. Több percet akarok akkor megmutatom az elhivatottságomat és akármennyi időm van beleteszek mindent. A végére elkezdtek futni és máris máshogy nézett ki.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 17., péntek 0:42

RaúlCF írta: Vele is pont ugyanaz volt mint Endrickel. Egyik se úgy jött be, hogy van 10-20 percem, többet akarok játszani akkor most felszántom a pályát és megmutatom az akaratom. Tele vannak potenciállal ha azt csinálhatják amit szeretnek. Az angol pundit is értetlenkedve nézte amit csináltak. Bejöttek és szépen kényelmesen nem csináltak semmit. Endrick középen ő meg a szélen felvették ezt a fogom a levegő módot amivel semmit nem befolyásoltak. Ha előre kell menni azt mind a kettő szereti. Érdemes megnézni Jude, hogy jött be. Rögtön intenzíven ment pressingelni. Megjött a 3ik gólunk és mindketten elkezdtek sprintben közlekedni. Mindenki tudja mit tudnak előre de sajnos erre a szintre a hátrafele is fontos pláne ha Vini meg Mbappé is van mert akkor aztán még kevesebben vannak hátul. Látszik, hogy tud passzolni ahogy Endrick is tud lőni. A felnőtt foci piszkos munka része kell és sokkal több percet kapnak.
Mondjuk úgy nem lehet könnyű széttépni a pályát hogy bármit csinálnak úgyis a pad van a kövi meccsen. Endrick év elején bármikor beállt rögtön impact volt, helyzetek, gól. Aztán hónapokig be se cserélik. Most is egy eldőlt meccsbe álltak be. Aztán szerencséjükre éles lett és megmutathatták, el is döntötték párban, Endrick 2 gól, Arda 2 gólpassz.

Nekem se tetszett a lötyögésük 2-0-nál de full érthető. Leült az egész csapat.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 17., péntek 0:31

Vele is pont ugyanaz volt mint Endrickel. Egyik se úgy jött be, hogy van 10-20 percem, többet akarok játszani akkor most felszántom a pályát és megmutatom az akaratom. Tele vannak potenciállal ha azt csinálhatják amit szeretnek. Az angol pundit is értetlenkedve nézte amit csináltak. Bejöttek és szépen kényelmesen nem csináltak semmit. Endrick középen ő meg a szélen felvették ezt a fogom a levegő módot amivel semmit nem befolyásoltak. Ha előre kell menni azt mind a kettő szereti. Érdemes megnézni Jude, hogy jött be. Rögtön intenzíven ment pressingelni. Megjött a 3ik gólunk és mindketten elkezdtek sprintben közlekedni. Mindenki tudja mit tudnak előre de sajnos erre a szintre a hátrafele is fontos pláne ha Vini meg Mbappé is van mert akkor aztán még kevesebben vannak hátul. Látszik, hogy tud passzolni ahogy Endrick is tud lőni. A felnőtt foci piszkos munka része kell és sokkal több percet kapnak.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 17., péntek 0:24

Ő is tud focizni. Meglepő. :|
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 28., szombat 10:42

Hazament a fenerhez látogatóba. Lepacsizott Mourinhoval meg a játékosokkal.
Tetszik ,hogy ennyire a földön van, semmi túl pörgés meg menozes a szocmedian,mint amit a legtobb felhypolt tini játékosok muvelnek. Egy egyszerű farmer+pulcsiba megjelent,es korbe olelt mindenkit,meg fotozkodott a gyerekekkel.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 15., vasárnap 9:52

Nekem se kimondottan tetszik a tegnapi játéka,de életében nem kellett se letamádnia,se ennyire visszajárni védekezni. Előző bajnokin is volt egy elég szép szerelése, meg belemegy a párharcokba is szépen, tegnap is a kapus ugye mikor leütközte. Szóval nem mondanám ,hogy nincs benne intenzitás meg akarat, de nyílván a pálya szélén megeszik fizikálisan. Szögletnél is vicces volt, mikor a nagy izom culák közt próbált labdát kifejelni Lucassal :lol: :lol: De ennek ellenére belemegy minden ütközésbe,meg felívelt labdára, de hát ,ahogy a csapat 80%-a, ő se nagyon a megfelelő szerepkörben van. Néha próbál letámadni, de nem mennek vele többiek, aztán mások próbálnak letámadni, akkor ő túl hátul van, mert Lucas miatt vissza kellett sprintelni, amit meg is tett, de rendre meg is verték a támadók, nem tud védekezni, nyílván gondolom majd fejlődhet ebben is. De rendszertelenül van az egész csapatunk fent, szóval így ebbe bedobva sajnos ennyit tud.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. december 15., vasárnap 9:42

@As_TomasRoncero: "I have never seen Arda Güler play with intensity. He plays very comfortably. If he doesn't bite, he can't play for Real Madrid."
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 11., szerda 13:08

Pad'em írta: Romano: Bayer Leverkusen or any other club appreciating Arda Güler already knows that there’s no chance at all to make it happen in the next transfer windows.

Arda loves Real and wants to stay, Real management and staff both count on Güler for present and future. No way.

Csak ne 3-4 percekre hasznaljuk majd :roll: :smile:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 11., szerda 12:59

Romano: Bayer Leverkusen or any other club appreciating Arda Güler already knows that there’s no chance at all to make it happen in the next transfer windows.

Arda loves Real and wants to stay, Real management and staff both count on Güler for present and future. No way.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 8., vasárnap 21:13

hehetheoriginal írta:
Ami viszont kiemelkedo, hogy helyzetbe kerul, azt szinte mindig bebassza.
Arda Güler has scored 7 out of 8 big chances he had with Real Madrid in La Liga.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. december 8., vasárnap 13:22

Realista24 írta: Nem szerintunk volt jo, hanem mindenki szerint nagyjabol, csak szerinted volt szar. Szar :lol:
Szarnak semmiképp se mondanám en sem.
A tutira ment amivel.nincs is gond.
Ennyi idősen korlátolt játékpercekkel es a szezin elejei sérüléssel ez igy korrekt.
Nagyin sokat kell.erosodnie ha meg akar ragadni jobban kezdőben, nagyon konnyen elnyomják fizikailag.
Ezért sincs betéve középre és nem is lesz addig.amig nem.lesz jobb. (Csucsu helyét simán átvehetőek később, nalam pedig Csucsu kh lenne. Kp.n vannak nála jobbak. )

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 8., vasárnap 12:40

Onana - dalot, ..... stb :lol:

Sztem itt ez a szint marad, csak azt mondom, itt nem fog kibontakozni, mert nem kapja meg az auto kulcsait.
Nem teljesen a vezetes hibaja, nem a legszukebb elit a gyerek, de ott van a tetejen a top jatekosok kozott, de az ajtot nem fogja ugy berugni, mint beli pl.
thereisonly1ronaldo

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 8., vasárnap 12:38

En harom lehetseges megfelelo opciot tudok elkepzelni vele, sorrendtol fuggetlenul.

- egy karacsonyfa felallasban, a csatar mogott, jobbrol befele lepve (erre nincs esely, mert se kozepcsatarunk nincs, plusz el vagyunk latva szelso tamadokkal boven)
- Bellingham helyen, ket csatar mogott (igy meg kevesebb jatekideje lenne)
- a kozeppalya jobb oldalan, de egy tamadasban es vedekezesben is kifejezetten aktiv, dinamikus jobb hatveddel kiegeszulve

Igaza van hehenek, jobb oldalra nem eleg gyors es robbanekony, talan egy megfelelo jobb bekkel az o jateka is feljavulhazna. Azonban sajnos be van eroltetve egy olyan rendszerbe, ami nem az o posztja. Ugyanakkor itt sem total elveszett, de tobbet kell lennie a kapu kozeleben, mert tenyleg nagyon nagy aranyban el a lehetosegekkel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 8., vasárnap 12:32

hehetheoriginal írta: Nem olvastam vissza, de eleve nem jobb oldali támadó a pozicioja, se nem eleg gyors es robbanekony hozza. Igy aztan ne varjatok mar tole arjen robben szintet pls.
Ami viszont kiemelkedo, hogy helyzetbe kerul, azt szinte mindig bebassza. Nem tudom hol lenne a helye a csapatban, a palyan, en siman kinezek belole egy iranyitot, tkp-t, aki feler a 16-oshoz is.
ez megint ancelotti faszsaga, lassan gyulnek az öreg strigulai es betelik a pohar, aztan leveszem a kezem rola vegleg.
Hogy nézne ki amúgy a kezdod Gulerrel?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 8., vasárnap 12:21

Nem olvastam vissza, de eleve nem jobb oldali támadó a pozicioja, se nem eleg gyors es robbanekony hozza. Igy aztan ne varjatok mar tole arjen robben szintet pls.
Ami viszont kiemelkedo, hogy helyzetbe kerul, azt szinte mindig bebassza. Nem tudom hol lenne a helye a csapatban, a palyan, en siman kinezek belole egy iranyitot, tkp-t, aki feler a 16-oshoz is.
ez megint ancelotti faszsaga, lassan gyulnek az öreg strigulai es betelik a pohar, aztan leveszem a kezem rola vegleg.
thereisonly1ronaldo

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. december 8., vasárnap 12:16

RaúlCF írta: De teljesen igazad van megint elfelejtettem melyik topicba írok. Arda Güler valamiért instant golden boy lett és nem tud rosszat tenni és minden meg van magyarázva. Szerintetek jó volt szerintem szar. Ennyi.
Meg amúgy szerintem még Nzoli sem a kezdőbe követeli, és senki más, hanem csak többet szeretné látni csereként, illetve néha kezdőként, ahogy kb mostanában. Van hogy kezd, van, hogy kap meccs végén pár percet. Senki nem mondja, hogy kirobbanthatatlan kezdő szintű játékos.

Egyelőre egy tökéletes, és fejlődésben lévő 12-13. emberke. Arra meg full jó statisztika nézegetés nélkül is. Hogy mi lesz belőle, még hosszú évek kérdése.

De igen, szeretjük, és szurkolunk neki, sajnálom, ha ez idegesít.

Amúgy tegnap egy teljesen rendben lévő meccset hozott le. Soka küzdött, volt, hogy eltűnt, aztán csak baszott egy gólt, ne kelljen ezt nagyon magyarázni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 8., vasárnap 12:13

Mondjuk ha jol emlekszem RaulCf mar tavaly fél év sérülés után beállva,az elso becserelt 10 perc utan leirta a gyereket elég keményen ugy ,hogy semmit nem lattunk belole. Nemtudom mi rosszat csinalt,de így érthető

Vissza: