Kylian Mbappé - 10
Re: Kylian Mbappé - 9
Amúgy itt félrenyeltem a kebabot kicsit, a legnagyobb bajai az aznapi ruhája meg a wifi bazzeg
A lesszabály nincs valahol ott a sorban?

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
vegyél magadnak infrastruktúrát meg makro tornyot 5g-vel kisház mellé kert végibe.Realista24 írta: Mbappé: “When I come home, I play the PlayStation. But in my house in the South, the WiFi is not so good, so I can’t play with my guys.”
Kedvencem![]()
amúgy párszáz k-ból meg is van az egész, nem is értem ezeket manapság, mikor autóra többet basznak el, mint az egyetlen fontos dologra, az internetre.

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
"Felaldozom magam erted, ha ez a valtas tonkreteszi a PSG- karriered. Neki az volt a PSG, ami nekem a Madrid, az alma. De azt mondta, hogy megyunk azokert, amit veled tettek."RealMadridFanatic írta:Lehet konteo, de ilyen kiszolasokbol nekem van egy olyan erzesem, hogy arabek azert zsarolhattak olyanokkal, amikrol ereztek, hogy talalni fog, pl. az occse.Realista24 írta: Mbappe: "Volt egy pillanat, amikor azt mondtam a testveremnek, hogy ha nem birod egyedul, akkor hosszabbitok. Feladtam volna erte az almomat, mert o a testverem."
"A 2021-es EB-n az elejetol egeszen a vegeig majomnak hivtak. Engem hibaztattak a veresegert, nem gond. Mindig a legjobbat akarom a valogatottnak, mindig a legjobb formaban akarok jelen lenni. Az orrom is eltort. Es az emberek meg azt mondjak, hogy nem erdekel a valogatott. A fokusz most a Real Madridon van, de soha nem adtam fel a valogatottat."
Ezert nem tortem palcat folotte soha, eleg gusztustalan dolgok mehettek a hatterben, meg most is ment a pereskedes a vegen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy masik helyen ezt igy hoztak le:Realista24 írta: Mbappe: "Volt egy pillanat, amikor azt mondtam a testveremnek, hogy ha nem birod egyedul, akkor hosszabbitok. Feladtam volna erte az almomat, mert o a testverem."
"A 2021-es EB-n az elejetol egeszen a vegeig majomnak hivtak. Engem hibaztattak a veresegert, nem gond. Mindig a legjobbat akarom a valogatottnak, mindig a legjobb formaban akarok jelen lenni. Az orrom is eltort. Es az emberek meg azt mondjak, hogy nem erdekel a valogatott. A fokusz most a Real Madridon van, de soha nem adtam fel a valogatottat."
"A 2021-es EB-n folyamatosan ragalmaztak es hazudtak. Majomnak neveztek. Elfogadtam mindent a csapat kedveert, meg az orromat is tortem a csapatert. Most meg azt mondjak az emberek, hogy csak a Real Madriddal torodok es nem erdekel a valogatott?"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Lehet konteo, de ilyen kiszolasokbol nekem van egy olyan erzesem, hogy arabek azert zsarolhattak olyanokkal, amikrol ereztek, hogy talalni fog, pl. az occse.Realista24 írta: Mbappe: "Volt egy pillanat, amikor azt mondtam a testveremnek, hogy ha nem birod egyedul, akkor hosszabbitok. Feladtam volna erte az almomat, mert o a testverem."
Ezert nem tortem palcat folotte soha, eleg gusztustalan dolgok mehettek a hatterben, meg most is ment a pereskedes a vegen.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappe: "Volt egy pillanat, amikor azt mondtam a testveremnek, hogy ha nem birod egyedul, akkor hosszabbitok. Feladtam volna erte az almomat, mert o a testverem."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappé: “When I come home, I play the PlayStation. But in my house in the South, the WiFi is not so good, so I can’t play with my guys.”
Kedvencem
Kedvencem

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappe nagyinterju reszletek:
"Mindig is arrol almondtam, hogy a Real Madridban jatszok. Mindig. Mindig. Mindig."
"PSG? Ez a klub sokat jelent nekem. Minden nagyon intenziv volt, a jo es a rossz is. 7 nagyszeru evet toltottem ott. Bizonyos emberekkel voltak problemaim, mert harcoltam a jogaimert.
Tobb szeretet mutathattam volna a szurkolok fele, mert soha nem volt problemam veluk."
"Annak az okat, hogy miert nem kaptam meghivot novemberben a valogatottba nem mondhatom el. Ha o el akarja mondani, akkor elmondhatja. Jatszani akartam, de az edzo igy dontott, es en ezt tiszteletben tartom."
"Szeptemberben en kertem, hogy ne hivjon be, mert nem voltam 100%os allapotban. Nem volt pihenom, eppen csak megerkeztem Madridba."
"Nincs fontosabb a francia valogatottnal"
"Sok dolgot megvaltoztatnek ha tudnek, persze. Ma peldaul a ruhamon valtoztatnek, amit felvettem (Nevet).
"A sved tortenet miatt nem aggodom. A foto akkor keszult, mielott elhagytam az ettermet. Rengeteg uzenetet kaptam, szamtalan ujsagiro volt ott, akik nem tudom honnan tudtak, hogy ott vagyok."
"Nagyon boldog vagyok, egy uj szakaszt kezdtem. Nem a legjobban sikerult a kezdes sem egyenlileg, sem csapatszinten, de meg mindig ott vagyunk. Minden cimert harcban allunk. Madridban viszont a szezon masodik fele a fontosabb."
"Nagyon jo a kapcsolatom az emirrel. Azt mondta nekem, nezd, ezek mindannyian minket figyelnek, azt hiszik, hogy ujabb ajanlatot teszek neked, hogy maradj. De nem, menj es hajszold az almaidat, koszonok mindent es ha szukseged van valamire, akkor itt vagyok neked."
"Hogy szeretnem-e, hogy a PSG BL-t nyerjen? Most? Nem, azt akarom, hogy a Madrid nyerjen. De a legjobbakat kivanom nekik, es remelem egy napon megnyerik majd, de nem most, mert most nekem kell nyernem. Ez a trofea hianyzik..de most itt vagyok a Real Madridban, a vilag legjobb klubjaban."
"Most az a vagyam, hogy a csapattal nyerjek trofeakat, es nem az egyeni dijak vannak fokuszban."
"Azt beszelik depresszios vagyok...de nem. Persze, hogy voltak problemaim, kimerultseg, egyeb gondok, de nem vagyok depresszios, es nem is szabadna ezt modnaniuk, mert vannak olyanok akik valoban ettol szenvednek."
"A VB donto Messi ellen...duhos voltam, mint az allat. Egy kicsit feltem is, amikor ujra talalkoztunk, de egybol nevettunk es azt mondta, egy napon megnyered. Ez a donto csak kozelebb hozott minket, sokat lehetett tole tanulni."
"Mindig is arrol almondtam, hogy a Real Madridban jatszok. Mindig. Mindig. Mindig."
"PSG? Ez a klub sokat jelent nekem. Minden nagyon intenziv volt, a jo es a rossz is. 7 nagyszeru evet toltottem ott. Bizonyos emberekkel voltak problemaim, mert harcoltam a jogaimert.
Tobb szeretet mutathattam volna a szurkolok fele, mert soha nem volt problemam veluk."
"Annak az okat, hogy miert nem kaptam meghivot novemberben a valogatottba nem mondhatom el. Ha o el akarja mondani, akkor elmondhatja. Jatszani akartam, de az edzo igy dontott, es en ezt tiszteletben tartom."
"Szeptemberben en kertem, hogy ne hivjon be, mert nem voltam 100%os allapotban. Nem volt pihenom, eppen csak megerkeztem Madridba."
"Nincs fontosabb a francia valogatottnal"
"Sok dolgot megvaltoztatnek ha tudnek, persze. Ma peldaul a ruhamon valtoztatnek, amit felvettem (Nevet).
"A sved tortenet miatt nem aggodom. A foto akkor keszult, mielott elhagytam az ettermet. Rengeteg uzenetet kaptam, szamtalan ujsagiro volt ott, akik nem tudom honnan tudtak, hogy ott vagyok."
"Nagyon boldog vagyok, egy uj szakaszt kezdtem. Nem a legjobban sikerult a kezdes sem egyenlileg, sem csapatszinten, de meg mindig ott vagyunk. Minden cimert harcban allunk. Madridban viszont a szezon masodik fele a fontosabb."
"Nagyon jo a kapcsolatom az emirrel. Azt mondta nekem, nezd, ezek mindannyian minket figyelnek, azt hiszik, hogy ujabb ajanlatot teszek neked, hogy maradj. De nem, menj es hajszold az almaidat, koszonok mindent es ha szukseged van valamire, akkor itt vagyok neked."
"Hogy szeretnem-e, hogy a PSG BL-t nyerjen? Most? Nem, azt akarom, hogy a Madrid nyerjen. De a legjobbakat kivanom nekik, es remelem egy napon megnyerik majd, de nem most, mert most nekem kell nyernem. Ez a trofea hianyzik..de most itt vagyok a Real Madridban, a vilag legjobb klubjaban."
"Most az a vagyam, hogy a csapattal nyerjek trofeakat, es nem az egyeni dijak vannak fokuszban."
"Azt beszelik depresszios vagyok...de nem. Persze, hogy voltak problemaim, kimerultseg, egyeb gondok, de nem vagyok depresszios, es nem is szabadna ezt modnaniuk, mert vannak olyanok akik valoban ettol szenvednek."
"A VB donto Messi ellen...duhos voltam, mint az allat. Egy kicsit feltem is, amikor ujra talalkoztunk, de egybol nevettunk es azt mondta, egy napon megnyered. Ez a donto csak kozelebb hozott minket, sokat lehetett tole tanulni."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nagyon hülyén nézett ki de mostantól csak betűrt mezzel játszhat. Sokkal lazább volt így.

Nálam ez volt az első meccse, ami után nem tudom ekézni a hozzáállása miatt. Ezt kell folytatni.Kerlon írta: Csak a második félidőt láttam, de akkor teljesen más testartással játszott, mint az előző meccseken, ahol kb. tök fogalmatlannak tűnt. A leshelyzetes kihagyasa gáz volt, a gólja meg parádés.
Pont az ilyenek kellenek, reméljük ad neki egy kellő lökést.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Amikor már nyíltak területek és lehetett kontrázni akkor már jól ment neki, semmi meglepő.Kerlon írta: Csak a második félidőt láttam, de akkor teljesen más testartással játszott, mint az előző meccseken, ahol kb. tök fogalmatlannak tűnt. A leshelyzetes kihagyasa gáz volt, a gólja meg parádés.
De jó hogy belőtte legalább az egyik helyzetét, hátha ad neki önbizalmat.
Csak a második félidőt láttam, de akkor teljesen más testartással játszott, mint az előző meccseken, ahol kb. tök fogalmatlannak tűnt. A leshelyzetes kihagyasa gáz volt, a gólja meg parádés.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez már pszichológia. Ahhoz, hogy megértsük mi van vele, meg kell varnunk kettonull ateszt, hogy megirja az okokat.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Egyébként valaki tuti megvoodoozta.
Remy csinált valamit vele?Írt valamit, találkozott vele?
Az a 100% 1vs1 mikor vitte majdnem félpályáról egyedül, ver a védőre 2méter előnyt labdával, neheze megvan..az ember tudta, hogy na ez most megint kimarad..erre mellé.szerencsére les lett.
Majd direkt utána hasonlót Arda elteszi.
Tényleg nem értem ezt. A nehezét megcsinálja, helyzetbe kerül, majd a vége lesz mindig szar.
Szerencsére jött a gól.
Remélhetőleg ráérez mi az ami ide kell, hogy befejezze. Mindenesetre az szerintem pozitív hogy helyzetbe kerül.
Remy csinált valamit vele?Írt valamit, találkozott vele?
Az a 100% 1vs1 mikor vitte majdnem félpályáról egyedül, ver a védőre 2méter előnyt labdával, neheze megvan..az ember tudta, hogy na ez most megint kimarad..erre mellé.szerencsére les lett.

Majd direkt utána hasonlót Arda elteszi.

Tényleg nem értem ezt. A nehezét megcsinálja, helyzetbe kerül, majd a vége lesz mindig szar.
Szerencsére jött a gól.
Remélhetőleg ráérez mi az ami ide kell, hogy befejezze. Mindenesetre az szerintem pozitív hogy helyzetbe kerül.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nagyon gyér volt a kiszolgálás ma. Voltak nagyon jó beindulásai de nem jöttek a labdák. Próbálkozik és javulgat. A gólja nagyon kellett utána látványosan lazábban mozgott. És ne felejtsünk el egy nagyon fontos dolgot. Ő nem sérült.
-
elkepeszto ez a befejezes...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Vini 18 meccsen 12 gól és 6 assziszt. Persze egy kicsit lehet hullámzóbb, mint tavaly, de a játékáért ne vegyük már elő.wZoLee7 írta: Nem tudom honnan jött a Vini-Bappe dolog, de szerintem mind a kettő bőven eléri a kutyaszar teljesítményt idén. Egyik sem jobb a másiknál. Megtudnak verni védőket, de el is veszítenek egy rakat labdát, a befejezéseik meg...1 zseniálsira jut 5 megye kettes megoldás. Simán belemehetnénk abba, hogy miért támadnak rendszerint 2v5-ben és láss csodát, nem tudják megoldani. Csapat szinten kell javulni, sokat. Valószínűleg fogunk is javulni, szóval én annyira nem aggódom. DE...jó lenne levenni a terhet MBapperől. Fejben megvan rogyva, nem kell oda állítani 11est rúgni, nyugodtan beállhatna a padról is néha. Amit jelenleg vele csinálunk, az minden logika ellen vall. Rosszul játszol? Kezdő vagy. Nincs önbizalmad, kihagytál 11est is, nem mennek be a helyzetek, nem baj, kezdő vagy és lődd te. Ezek nem segítenek neki.
Ráadásul, ha Mbappé belövi a tökéletes passzait vagy másik esetben leadja neki ziccerben üres kapura, akkor még jobb is lehetne.
Vinire és Judera lehet építkezni, még úgy is, hogy nincsenek csúcsformában, viszont legalább a szívük a helyén van.
Hala Madrid y nada más 
Végül is tényleg. Vini is hót szar, csak legtöbb gól, legtöbb akciógól, legtöbb assist, magasan legtöbb kulcspassz (csak van aki mindent is ki tud hagyni), 2 tripla, liga hónap játékosa. Soroljam még? Idén is magasan a legjobb támadónk, sőt szerencsétlen próbál a kis korlátozott szintjén valami vezérré válni a támadásokban és hátára venni a csapatot. Rengeteget jár vissza, indít, szervezget.wZoLee7 írta: Nem tudom honnan jött a Vini-Bappe dolog, de szerintem mind a kettő bőven eléri a kutyaszar teljesítményt idén. Egyik sem jobb a másiknál. Megtudnak verni védőket, de el is veszítenek egy rakat labdát, a befejezéseik meg...1 zseniálsira jut 5 megye kettes megoldás. Simán belemehetnénk abba, hogy miért támadnak rendszerint 2v5-ben és láss csodát, nem tudják megoldani. Csapat szinten kell javulni, sokat. Valószínűleg fogunk is javulni, szóval én annyira nem aggódom. DE...jó lenne levenni a terhet MBapperől. Fejben megvan rogyva, nem kell oda állítani 11est rúgni, nyugodtan beállhatna a padról is néha. Amit jelenleg vele csinálunk, az minden logika ellen vall. Rosszul játszol? Kezdő vagy. Nincs önbizalmad, kihagytál 11est is, nem mennek be a helyzetek, nem baj, kezdő vagy és lődd te. Ezek nem segítenek neki.
Na de ez itt off.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem tudom honnan jött a Vini-Bappe dolog, de szerintem mind a kettő bőven eléri a kutyaszar teljesítményt idén. Egyik sem jobb a másiknál. Megtudnak verni védőket, de el is veszítenek egy rakat labdát, a befejezéseik meg...1 zseniálsira jut 5 megye kettes megoldás. Simán belemehetnénk abba, hogy miért támadnak rendszerint 2v5-ben és láss csodát, nem tudják megoldani. Csapat szinten kell javulni, sokat. Valószínűleg fogunk is javulni, szóval én annyira nem aggódom. DE...jó lenne levenni a terhet MBapperől. Fejben megvan rogyva, nem kell oda állítani 11est rúgni, nyugodtan beállhatna a padról is néha. Amit jelenleg vele csinálunk, az minden logika ellen vall. Rosszul játszol? Kezdő vagy. Nincs önbizalmad, kihagytál 11est is, nem mennek be a helyzetek, nem baj, kezdő vagy és lődd te. Ezek nem segítenek neki.