OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
RealMadridFanatic

Re: OFF

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. december 17., kedd 22:07

Bencze írta: Csillagaszati tavcsovekkel szorakozik valaki? Ma szereztem be hasznaltan egy Gskyer 130EQ-t, alig varom, hogy vegre besotetedjen :)
En nem, de kolyokkorban nagyon erdekelt a tema, most meg gyerkocokkel ismet lehet relevanciaja. Majd irj rola kerlek. Felek, ez is olyan hobbi, ami kevesbe penztarcabarat, foleg az altalanos fenyszennyezettseg mellett.

Szerk.
Abszoltu hidegen hagy a downvote tema, de erre milyen szomoru eletu reagal igy? :lol:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 17., kedd 20:59

Csillagaszati tavcsovekkel szorakozik valaki? Ma szereztem be hasznaltan egy Gskyer 130EQ-t, alig varom, hogy vegre besotetedjen :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 15., vasárnap 17:34

Én 365ozok, tényleg nem nekem kell :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 15., vasárnap 17:30

Realista24 írta: Köszi köszi.
Es ha volt egy aktivalt 2019-es office csomagom, amit egy win update kicsinalt, es most azt irja, hogy adjak kulcsot vagy vegyem meg x ezerert, oda barmelyik kulcs jo lesz vajon? :mrgreen:

Nem nekem kell, es zaporoznak a kerdesek :mrgreen:
a proba evese a puding :kalapos:

Amugy a 365 joval fajinabb office, sztem felejtsd el a 2019 meg 2021et. 365-nel ott mar tudod szinkronizalni a motyokat, sharepointtal meg mindennel, onenote pl ceruzas erintokepernyos cuccon (akar a galaxy ultra, akar vmi tablet vagy touchscreenes laptop) kibaszott epik es hasznos, wordben, excelben is tudsz gyorsan kezzel irni, atalakitja fuggvennye vagy digitalis irassa, onedrive, visio, mind baba, a pro-ban van power bi is, letoltesz meg hozza microsoft plannert es kesz is vagy. nyilvan komplexebb projekttervezesre vagy menedzsmentre nem alkalmas, de azert a fo milestoneokat nyomon lehet vele kovetni.
En most raktam ujra win11prot a napokban, ugyanigy vettem a kodot ebay-en, oda volt irva, hogy egy gepre egyszer lehet hasznalni, probaszerencse modon, mukodik most is az ujratelepitesnel is...
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 15., vasárnap 17:05

Köszi köszi.
Es ha volt egy aktivalt 2019-es office csomagom, amit egy win update kicsinalt, es most azt irja, hogy adjak kulcsot vagy vegyem meg x ezerert, oda barmelyik kulcs jo lesz vajon? :mrgreen:

Nem nekem kell, es zaporoznak a kerdesek :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 15., vasárnap 13:51

allkeyshop.com amit szoktam használni, összegyűjti hol a legolcsóbb

most pl a 2024es office 1.25 euro, ha átbasznak túlélem... :mrgreen: 2.64 amin már több a review.

de ha megbízható oldalról veszed, amin sok a review az allkeyshopon ott nem szokott gond lenni.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 15., vasárnap 13:09

Babinho írta: Adobe kulcsot is tudtok? :)
Ahogy Sierra írta: Hardverapró. Jelenleg csak ezt találtam.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. december 15., vasárnap 12:54

Adobe kulcsot is tudtok? :)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 15., vasárnap 12:38

Realista24 írta: Office kulcsot honnan szerezhetek legjobb ár/ertek arányban? Akar ingyen :kalapos:
Néztem pár oldalt, csak nem vágom mind megbízható e.
Én legutóbb innen vettem. Semmi gond nem volt/van vele.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. december 15., vasárnap 12:30

Realista24 írta: Office kulcsot honnan szerezhetek legjobb ár/ertek arányban? Akar ingyen :kalapos:
Hardverapron nezz korul, par ezerert szoktak arulni windows meg office kulcsokat is. En is ott vettem tobbszor is windowshoz.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 15., vasárnap 12:27

Office kulcsot honnan szerezhetek legjobb ár/ertek arányban? Akar ingyen :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. december 14., szombat 19:31

M1Ö írta: Politikából áthozva:
bar mi sem voltunk mintapeldanyok, de mi gyerekkent paraztunk azert a felnottektol, elore koszontunk, stb, de ezek a mai takony kolkok borzasztoak, sokan mar 12 evesen arrogans kis pocsok.
Nézd meg a tiktokot. Ugye hatalmas trend ez a mi van rajtad és mennyibe került. Ott veri magát minden kis kölyök, hogy húúú meg hááá. Na de most jön a csavar! :kalapos: Rengeteg videó alatt anyukák meg apukák írják, hogy de laza a kissrác, milyen dumája van. Ugye erre szokták mondani, hogy az előző generáció tehet róla. Le kéne ülni azzal a gyerekkel és elmagyarázni neki, hogy mik az értékek. Csak hát sokaknak ez derogál, mert valljuk be, nem egyszerű helyzet.
Ki uljon le a gyerekkel? Az anyja, aki hetekkel kesobb is a draga nyaralasra vereti vagy az apja, aki az autojara?

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. december 14., szombat 15:41

Politikából áthozva:
bar mi sem voltunk mintapeldanyok, de mi gyerekkent paraztunk azert a felnottektol, elore koszontunk, stb, de ezek a mai takony kolkok borzasztoak, sokan mar 12 evesen arrogans kis pocsok.
Nézd meg a tiktokot. Ugye hatalmas trend ez a mi van rajtad és mennyibe került. Ott veri magát minden kis kölyök, hogy húúú meg hááá. Na de most jön a csavar! :kalapos: Rengeteg videó alatt anyukák meg apukák írják, hogy de laza a kissrác, milyen dumája van. Ugye erre szokták mondani, hogy az előző generáció tehet róla. Le kéne ülni azzal a gyerekkel és elmagyarázni neki, hogy mik az értékek. Csak hát sokaknak ez derogál, mert valljuk be, nem egyszerű helyzet.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 9., hétfő 8:42

NBC News reports that Jay-Z has been accused of raping a 13-year-old girl with Diddy in 2000, according to a civil lawsuit.
Diddy ugy fest nem akar egyedul böribe menni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. december 7., szombat 20:17

https://www.youtube.com/@TheWhyFiles

The Why Files YT csatorna, nem tudom hányan ismerik, én kb 2 éve csúsztam rá, akkor még valami tizen pár ezeres követője volt a faszinak, mára 4,3 millio. van nagyon sok érdekes történelmi esemény kivesézve, titkosított CIA akták, Bilderberg csoport, Tesla, és stb stb. ja és nem úgy adja elő a csávó, hogy mindent elkell hinned amit elmond, nagyon faszán körül jár minden témát, Hecklefish meg a ráadás :mrgreen:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. december 7., szombat 8:53

Steve írta:
zsuninnyo írta:

A sonosnak 2 hordozhato hangszoroja es egy fejhallgatoja van, ami bluetooth kapcsolattal mukodik, ok egy okoszisztemat adnak, amiben jol mukodnek a termekeik egyutt. Ez igy felrevezeto, aki bluetooth-t akar, az ne vegyen sonost mert ahhoz draga.
Szerencsére kiragadtad a lényeget. Bluetooth szót akkor javítom vezeték nélküli csatlakozásra! Ez így megfelel?! Nekem fontos, hogy jól aludj este, nehogy félrevezető legyen, amit írok..mert ugye ez volt a legfontosabb egy hosszabb szövegben..:coffee: :kivagyhe:

A dolog lényege az lett volna, hogy minden pénz vs minőség kérdése. Az igazán brutális cuccok azok mind kábelesek(nyilván megvan az oka, hogy miért, ne taglaljuk),viszont ahogy értettem babaking vezeték nélküli(szeretnék elnézést kérni a bluetooth félrevezető szó használata miatt ismételten :shutup: ), bővíthető cuccost alart.

Így ahogy hangzik a Sonos lenne a legjobb neki. Az egy stabil jó minőséget ad, hangzásban is, csatlakozásban is, bővítésnél a cuccok stabilan működnek.

De ha kevesebbet költene rá, akkor mást is lehet találni. Ha többet költene, akkor is.
Nem szeretnek ebbe az ovodas vitaba megint belemenni, de azert javitottalak ki, mert amit irtal, az ugyanaz, mintha autokrol adnal tanacsot, es osszekeverned az elektromos autot a hibriddel. Es millios tetelnel azert nagyon nem mindegy. Sajnalom, hogy szemelyes sertesnek vetted (egyaltalan nem az volt), en csak egy targyilagos tevedesre hivtam fel a figyelmed, mert az, hogy valami vezetek nelkuli es/vagy bluetoothos nagyon nem mindegy, foleg hangminoseg tekinteteben. A sonos egyebkent LAN csatlakozassal is mukodik.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. december 6., péntek 19:27

zsuninnyo írta:
Steve írta:
Minden attol függ mennyit költenel ra nyilván.

Sonos nagyon jól működik mint bluetooth cucc.

Denon, Canton, Klipsch még jók.
A sonosnak 2 hordozhato hangszoroja es egy fejhallgatoja van, ami bluetooth kapcsolattal mukodik, ok egy okoszisztemat adnak, amiben jol mukodnek a termekeik egyutt. Ez igy felrevezeto, aki bluetooth-t akar, az ne vegyen sonost mert ahhoz draga.
Szerencsére kiragadtad a lényeget. Bluetooth szót akkor javítom vezeték nélküli csatlakozásra! Ez így megfelel?! Nekem fontos, hogy jól aludj este, nehogy félrevezető legyen, amit írok..mert ugye ez volt a legfontosabb egy hosszabb szövegben..:coffee: :kivagyhe:

A dolog lényege az lett volna, hogy minden pénz vs minőség kérdése. Az igazán brutális cuccok azok mind kábelesek(nyilván megvan az oka, hogy miért, ne taglaljuk),viszont ahogy értettem babaking vezeték nélküli(szeretnék elnézést kérni a bluetooth félrevezető szó használata miatt ismételten :shutup: ), bővíthető cuccost alart.

Így ahogy hangzik a Sonos lenne a legjobb neki. Az egy stabil jó minőséget ad, hangzásban is, csatlakozásban is, bővítésnél a cuccok stabilan működnek.

De ha kevesebbet költene rá, akkor mást is lehet találni. Ha többet költene, akkor is.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2024. december 6., péntek 17:32

Köszönöm a tippeket. Nem akarom rákölteni a világ pénzét, de gagyi sem akarok.

En is attol félek, hogy ha bemegyek egy szaküzletbe és meghallgatom a 3 millás cuccot utána mindennek konzervhangja lesz...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. december 6., péntek 12:55

Steve írta:
Minden attol függ mennyit költenel ra nyilván.

Sonos nagyon jól működik mint bluetooth cucc.

Denon, Canton, Klipsch még jók.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. december 6., péntek 12:50

hehetheoriginal írta: no highs, no lows,
must be bose

:kalapos:

en amugy vmi audioboltba elmennek, ahol ki vannak allitva a motyok, akar rendszerek berendezve, aztan meghallgatnam mivan.
persze lehet csak siman megrendelni, akkor nem faj annyira az ember szive a baszo es draga utan, mert nem hallotta, hogy szol :lol:
Így van.

Ma már annyi gyártó van és a legtöbben felhoztak egy szintet elég jóra, hogy ez egy összetett kérdés.

Kinek, mi tetszik? Milyen hangzás passzol az ízlésének.

Ezen kívül pedig ki, hogy használja. Mi a fontos a gyors kommunikáció a bluetoothos motyók között, vagy a tűéles hangzás fix kábellel.

Aztán a legnagyobb kérdés, hogy ki meddig megy el anyagilag.

Szerencsére ma már annyi jó cucc és márka van, hogy ízlés+pénztárca szerint lehet válogatni.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

Vissza: