cegledi.

fogyasztashoz annyit, hogy en mikor otthon vagyok, azon sokallok, hogy a szolgaltatasok hogy porognek.
bekes megye es kornyeke rohadtul nem a gazdasagi csucspont mo-n, megis ilyeneket, hogy tetovalas, privat orvosok, stb tobb honapra elore szoktunk foglalni, mert fullon van mindenkinek a naptara.
minden sarkon szepsegszalon, körmös, fodraszat, dohanybolt, zoldseges, drogeriak, azt megis mindegyik kitermeli, hogy megerje.
normalis ettermek fullon, gyorskajaldaban sorba allas vagy otthonra rendeleskor 1+ ora varakozas, stb.
budapesten meg megertem, de hogy videki varosokban is ez van, az engem mindig meglep annak tukreben, mennyire szar elvileg otthon minden.
itt tennem viszont hozza, hogy a kis falvak, telepulesek, stb viszont totalisan halottak.
ahonnan en szarmazok, ott (most csak 1 szektort kiemelve) pl 2 szorakozohely es 14-15 kocsma volt a 2000-es evek elejen, ma nincs szorakozohely es 3 vagy 4 kocsma maradt fenn, de az egyiket egy beepitett lottozo, a masikat egy utanfutokolcsonzo tart eletben es ebbol csak 1 van nyitva pentek-szombat 8 utan is.