Elektronika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
Most nezem a v12 negyed milla...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ergonómiailag nekem a v12 tetszett. Ott egy gombot kell benyomnod, nem pedig egy "ravaszt" tartanod folyamatosan. Plusz az se mindegy, milyen súllyal kell hibilimbizned a lakásban 15 percen át.nmate írta: Nekem Samsung Jet 75 van, de még 1 éve vettem 80-ért, annyiért nagyon jó, 2 akksival, 65m2-es lakásra, ahol csak 1 szőnyeg van, perfekt. Mostani árán nem venném.
Ha sok szőnyeg van, akkor Dyson, egyébként overkill, mert sima padlón nem jön ki a 2-3x árkülönbség. V15 viszont majdnem ott van árban, ahol a V12 és még jobb annál.
Továbbá dysonért érdemes a sógorokhoz látogatni egyet, ha csak nem nyíregyházi vagy.
rtings.com egyébként, ott vannak review-k.
Lásd pl.:
https://powermoves.blog/home-gear/v12-vs-v15/
- Zorro
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Modric, Valverde, Bellingham
- Kedvenc csapatod: RMCF
ROWENTA Rúdporszívó X-Force Flex 15.60 Animal Auto 3v1 230 AW HEPA RH99F1WOh3x0r írta: Vezetek nelkuli porszivobol milyet erdemes venni?
Tisztességes szivóerő (rá is merték írni, nem úgy mint más típusokra...), cserélhető aksi, állvány (nem kell a falhoz rögzteni), a rúd közepe csuklós, ...
https://x.com/elchiringuitotv/status/17 ... 2435297281
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Emberemkodo írta: Nekünk Rowenta van…nem tudom, nem használom.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kicseszett tervezett elevules es fogyasztoi tarsadalomVolt már Bosch, LG, istentudja milyen, mind meghalt 2 év alatt. 1x kell normálisat venni.
ez az egy mindig hianyozni fog a regi idokbol mikor mindent lehetett javitani ha esetleg 15 ev utan valami elkopik, elromlik a termekekben....most meg mivan.... nevetseges
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem Samsung Jet 75 van, de még 1 éve vettem 80-ért, annyiért nagyon jó, 2 akksival, 65m2-es lakásra, ahol csak 1 szőnyeg van, perfekt. Mostani árán nem venném.
Ha sok szőnyeg van, akkor Dyson, egyébként overkill, mert sima padlón nem jön ki a 2-3x árkülönbség. V15 viszont majdnem ott van árban, ahol a V12 és még jobb annál.
Továbbá dysonért érdemes a sógorokhoz látogatni egyet, ha csak nem nyíregyházi vagy.
- Nika91127
Dyson v12 slim.
Nagyon jó. Az akksija szuper, az ereje is oké, sokféle fej van hozzá, könnyű pucolni. Volt már Bosch, LG, istentudja milyen, mind meghalt 2 év alatt. 1x kell normálisat venni.
Nekünk Rowenta van…nem tudom, nem használom.

Szintén.Nika91127 írta:Xiamomit használunk. Nekünk bevált.rashidm írta: Ahoy lányok!
Párásító után nyomozok, a hálókban száraz a levegő, ezért gondolkodtam hogy be kene ruházni egyre-kettőre. Valaki használ esetleg? Neten talaltam jópár típust (ultrasonic vs evaporative) de kimondott típust nem igazán.
Köszönöm szépen!
![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Nika91127
Xiamomit használunk. Nekünk bevált.rashidm írta: Ahoy lányok!
Párásító után nyomozok, a hálókban száraz a levegő, ezért gondolkodtam hogy be kene ruházni egyre-kettőre. Valaki használ esetleg? Neten talaltam jópár típust (ultrasonic vs evaporative) de kimondott típust nem igazán.
Köszönöm szépen!
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ahoy lányok!
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!

- nmate
Most nézem, Alzánál 86k a wh-1000xm4, aki fejhallgatót keres ebben a kategóriában, ez jó deal. Van már újabb, meg jobb, de ennyivel szvsz nem az.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mindig ordenáré pofatlan ajanlatot adnak, viccbol beirtam vadiuj ceges laptopot (kb 3000 euro a bolti ara) es vmi 700 euroert vennek be (osztrak mediamarkt), ugyanez megy a magyar boltokban is, szoval nem eri meg beszamittatni, inkabb tartsd meg veszhelyzetre, ha kell egy telefon
thereisonly1ronaldo
Na úgy néz ki meglesz a győztes, köszi mindenkinek!
Olyan kérdésem van még, hogy a Media-ban látom van ilyen "használtkészülék beszámítás". Pl ennél a telefonnál amit kinéztem az van, hogy -20 ezer Ft. De nekem a leírásból nem tiszta, hogy ami készüléket beviszek, azt még beárazzák is az is lejön még ezen a 20 ezren kívül vagy hogy van ez?
Ha nem tudjátok akkor bemegyek aztán megkérdezem ott (de itt mindig mindent tudtok). Mert ha még lejön, akkor már mondjuk olcsóbb mint ahonnan legolcsóbban lehetne most rendelni, aztán akkor legalább mégis egy MediaMarktban vettem.

Olyan kérdésem van még, hogy a Media-ban látom van ilyen "használtkészülék beszámítás". Pl ennél a telefonnál amit kinéztem az van, hogy -20 ezer Ft. De nekem a leírásból nem tiszta, hogy ami készüléket beviszek, azt még beárazzák is az is lejön még ezen a 20 ezren kívül vagy hogy van ez?
Ha nem tudjátok akkor bemegyek aztán megkérdezem ott (de itt mindig mindent tudtok). Mert ha még lejön, akkor már mondjuk olcsóbb mint ahonnan legolcsóbban lehetne most rendelni, aztán akkor legalább mégis egy MediaMarktban vettem.
- nmate
Amúgy igen, én mindig azt mondom, nincs rossz mobil, csak rossz user.kiserik írta:Itt már az egyéni preferenciák döntenek.

Jó készülék az S24, de az egyel nagyobb kategória árban. Persze előfizuval lehet olcsósírani, de itt erről nem kaptunk infót. Ha meg S23 vagy Pixel 8, akkor inkább az utóbbi, bár a Samu sem rossz. Itt már az egyéni preferenciák döntenek.Kerlon írta: Én kaptam nem rég cégesnek egy galaxy S24, ami egy S22t valtott es durvan jobb 2 gen utan. Uzemideje is fasza, reggel 6 ota 34%ot merult, ket kartyaval, 40-70 hivassal.
Kepei is teszenek, kompakt is, szerintem a Samsung is frissit legalabb 3 rendszer frissitest min 5 ev biztonsagit.
Jo elofizuval 216K volt a vodanal.
Én kaptam nem rég cégesnek egy galaxy S24, ami egy S22t valtott es durvan jobb 2 gen utan. Uzemideje is fasza, reggel 6 ota 34%ot merult, ket kartyaval, 40-70 hivassal.
Kepei is teszenek, kompakt is, szerintem a Samsung is frissit legalabb 3 rendszer frissitest min 5 ev biztonsagit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Pixel mellett szól a 7 év oprendszer és biztonsági frissítés is. Én most cseréltem le a 4a-t egy 8-asra.nmate írta:Ha fotó akkor Pixel. De egyébként erre a felhasználásra nagyon nem lősz mellé semmivel 150-250 között, ami legjobban tetszik. Oprendszer, forma, méret stb.TheBull6 írta: Itt is a fő szempont a fotózás lenne, 3 hónapos a babóka, naponta vagy 30 képet kapok róla asszonytól. Ezen kívül szerintem asszony tényleg nagyon hétköznapi telefonhasználó. A Facebook, Insta, Revolut meg hasonlókon kívül szerintem a Duolingo van a telefonján meg valami 30 megás Solitare játék aztán kifújt.
- nmate
Ha fotó akkor Pixel. De egyébként erre a felhasználásra nagyon nem lősz mellé semmivel 150-250 között, ami legjobban tetszik. Oprendszer, forma, méret stb.TheBull6 írta: Itt is a fő szempont a fotózás lenne, 3 hónapos a babóka, naponta vagy 30 képet kapok róla asszonytól. Ezen kívül szerintem asszony tényleg nagyon hétköznapi telefonhasználó. A Facebook, Insta, Revolut meg hasonlókon kívül szerintem a Duolingo van a telefonján meg valami 30 megás Solitare játék aztán kifújt.