Budaházy Eddának annyi köze van a Mi hazánkhoz, hogy ők álltak ki a testvére érdekében. Egyéb nagy rendszeres megjelenést és szereplést én nem találtam, de nagyon jól hangzik, az már biztos
Már leírtam a véleményem:
1: Minden úgy van, ahogy azt mindenki tudja. '26-ban eljön az igazság pillanata és gyakorlatilag a Mi hazánk és a politikusai is örökre lehúzhatják a rollót, mert hazudtak folyamatosan
2: A Fidesz érzi, hogy gáz van és nyit jobbra, mert elszipkázható szavazó már csak ott maradt (ha a közvéleménykutatásokra hagyatkozunk, mint itt olyan sokan, akkor azt látjuk, hogy rendre a 3-4% mért, az a Mi hazánknál ténylegesen a szavazáskor 6-7 %, akkor vajon a most mért 5-6% ténylegesen mennyi lehet?). Erre utal a Csurka szobor is például valamint nagyon jó eszköz a Budaházy család. Érdemes megnézni hogyan alakult Budaházy György pályafutása ás nyilatkozatai. Csak pici idevágó részlet: 2009-ben kezdődött, 2016-ban 13 évet kapott, 2018-ban kiengedték, 2019-ben már a Fidesz - Mi hazánk kapcsolatokról beszélt, 22-ben ismét börtön (17 év), majd 23-ben kegyelem, 24-ben arról beszél, hogy szerinte jó lenne egy Fidesz - Mi hazánk koalíció, ettől a Mi hazánk politikusai kategórikusan elhatárolódtak és kijelentették, hogy soha senkivel nem fognak koalíciót kötni, Budaházynak semmi köze a Mi hazánkhoz, majd jön a tesó (aki szintén nem Mi hazánkos, ha jól tudom) és ő is mond olyanokat, amikkel inkább a Fidesz felé próbálja terelni a szélsőjobbos szavazókat.
MZP esetén azt is el kell mondani, ha nem csak féligazságokat szeretnénk közölni, hogy azt is elmondta, ha nem is igaz, hogy a Mi hazánk a Fidesz szatelit pártja, ő akkor is azt fogja mondani, mert politikailag az az érdeke.
Magyar Péter pedig sokmindent tud és sokmindent mond, de semmit nem támaszt alá bizonyítékokkal. Mondott már olyanokat is, amikről kiderült, hogy nem voltak igazak, például a jelzavaró CB rádió esete.
Szó mi szó, lesz itt még sárdobálás, érdekes dolog ezer. Ténynek csak azt vegyük, ami már megtörtént. Ami ebben a nagy összefonódásban egyelőre bizonyított, hogy a Fidesz az induláskor segítette a Mi hazánkot, hogy bontsa a Jobbikot, ezt a Mi hazánk köszönte szépen és elfogadta. Azóta semmi konkrétum nincs az ügyben, csak ilyen szóbeszédek, utalgatások. 26-ban talán többet fogunk tudni, előbb nem hiszem.