Kylian Mbappé - 10

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kylian Mbappé - 9

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 6., péntek 8:19

RealRaúl77 írta:
kiserik írta:
Nagy +1 :agree:

Ékes példa: https://x.com/nocontextfooty/status/1864624536160719252
Ez azért nagyon elgondolkodtató. Ott van valami feszültség Bellinghamben, amit azt mutatja, hogy valami nem oké az öltözőben. Többször láttam őt így csapkodni, elégedetlenkedni a csatárok miatt, de legtöbbször Bappé miatt.
Elsőnek ment oda hozzá miután kihagyta a tizit, edzésképeken is sokat vannak együtt, láthatóan jól kijönnek. Az hogy elégedetlen a játékkal az természetes ilyen helyzetben. A linkelt videón mondjuk pont nem volt könnyű helyzetben Mbappé. Nekem úgy tűnik, hogy tovabbra is egyben van az öltöző.
RealRaúl77 írta: De az sem lehet véletlen, hogy Vinit előbb hozzuk le legtöbbször, mint őt. Meg nem emlékszem pontosan minden összeállításra, de mintha olyan már lett volna, hogy Vini a padon kezd, de olyanra nem emlékszem, hogy Mbappé ott kezdett volna, amikor amúgy bevethető volt majd javítsatok ki.

Nem vagyok benne biztos, hogy ebben Carlo dönt egyedül.
Leginkább egyik se jön le, mert futunk az eredmény után, ha valamelyiket lecserélik már eldölt a meccs. Mindkettő egyszer kezdett a padon amúgy.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. december 6., péntek 6:12

untouchable írta:
Realista24 írta: https://x.com/idoxvi/status/1864442098625257710

Kicsit mas tipusu osszefoglalo, mint a megszokott.
Sokan azt mondják nincs meg a kémia közte és a brazil között. Ez alapján a videó alapján Vini nagyon is érzi Mbappét. 10-ig számoltam a potenciális asszisztokat, Kylian mindent kihagy, pedig neki is lehetne legalább 10 gólpassza, ha egy kicsit önzetlenebb.
Rendre ott jönnek a társak mellette 100%-os helyzetben, de inkább elönzőzi, csak magának játszik és senkit nem tekint egyenrangúnak, pedig jelenleg ő a leggyengébb láncszem.
Nem látom magam előtt, hogy javulni fog, de remélem tévedek. Sokkal előrébb lennénk nélküle, még úgy is, hogy tényleg nem megfelelő a többiek játéka sem, főleg a kp.
Úgy gondolom, hogy neki köszönhetjük az idei rosszabb eredményeket, mert ha csak a helyzetei feléből gól született volna így vagy úgy, akkor nem lenne a csapatmorál a béka feneke alatt és nem ütköznének ki a taktikai és csapatbeli problémák.
Tehát míg sokan úgy látják, hogy a csapat teljesítménye húzza le az ő formáját, szerintem ez totálisan fordítva van.
Amikor egy klasszis játékos elmegy egy csapathoz kb első meccstől fogva látszik az impactja. Ha egy Fradihoz, egy Manchester Unitedhez megy, akkor is.
De van aki nem klasszis, csak egy farmer ligában kiemelkedő elkényeztetett játékos. Volt nemrég egy interjú Löw Zsolttal ott elmesélt pár dolgot hogy milyen aberrációk mentek Párizsban..

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. december 6., péntek 5:15

kiserik írta:
untouchable írta:

Sokan azt mondják nincs meg a kémia közte és a brazil között. Ez alapján a videó alapján Vini nagyon is érzi Mbappét. 10-ig számoltam a potenciális asszisztokat, Kylian mindent kihagy, pedig neki is lehetne legalább 10 gólpassza, ha egy kicsit önzetlenebb.
Rendre ott jönnek a társak mellette 100%-os helyzetben, de inkább elönzőzi, csak magának játszik és senkit nem tekint egyenrangúnak, pedig jelenleg ő a leggyengébb láncszem.
Nem látom magam előtt, hogy javulni fog, de remélem tévedek. Sokkal előrébb lennénk nélküle, még úgy is, hogy tényleg nem megfelelő a többiek játéka sem, főleg a kp.
Úgy gondolom, hogy neki köszönhetjük az idei rosszabb eredményeket, mert ha csak a helyzetei feléből gól született volna így vagy úgy, akkor nem lenne a csapatmorál a béka feneke alatt és nem ütköznének ki a taktikai és csapatbeli problémák.
Tehát míg sokan úgy látják, hogy a csapat teljesítménye húzza le az ő formáját, szerintem ez totálisan fordítva van.

Ez azért nagyon elgondolkodtató. Ott van valami feszültség Bellinghamben, amit azt mutatja, hogy valami nem oké az öltözőben. Többször láttam őt így csapkodni, elégedetlenkedni a csatárok miatt, de legtöbbször Bappé miatt.

Nagyon szurkolok Mbappénak, mert hatalmasat fogunk vele nyerni, amikor tudja hozni az igazi tehetségét. De most úgy már örülnék, ha kicsit le lenne téve ő is a padra gondolkodni. Csak néha. Kell neki a meccs, hogy belejöjjön, de érezze, hogy nem sérthetetlen, és oda kell tennie magát.

De az sem lehet véletlen, hogy Vinit előbb hozzuk le legtöbbször, mint őt. Meg nem emlékszem pontosan minden összeállításra, de mintha olyan már lett volna, hogy Vini a padon kezd, de olyanra nem emlékszem, hogy Mbappé ott kezdett volna, amikor amúgy bevethető volt majd javítsatok ki.

Nem vagyok benne biztos, hogy ebben Carlo dönt egyedül.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. december 5., csütörtök 23:48

dzsi91 írta: Na nem mintha viniciusz első 3 szezonja nem olyan lett volna mintha savat öntetnének a szemembe. :mrgreen:

Hagyjuk már Cr-t. Az ember lehozott 430 meccsen 450 gólt. Amikor ugyanilyen állapotban voltunk és szart se nyertünk is ő fosta a gólokat. Más dimenzió volt az ember fizikálisan mentálisan mindenhogy.

Bappénak a sebessége meg néhány megoldása azért bíztató. Látszik, hogy nem béna a focihoz csak most lesre fut vagy ziccereket ront. Nem ő lesz az új Cr. Neki a plafon egy prime henry ami nekünk bőven elég lehetne de anyuci nagyon félrevitte a pályafutását. Akar amúgy de valahogy mégsincs benne tűz. Tipikus elkényeztetett gyerek aki ha megfeszül sem tud vérbenforgó szemekkel menni mint mondjuk egy Cé akinek az egész élete erről szólt.

De ez a fotball. Tipikus 10másodperces memória mindenkinél. Hoz 2 jó meccset megint császár lesz aztán 2 rosszat és hazard. Gvardiola is gótbol bohóc lett egy hónap alatt. Az internet felemésztette amúgy ezt a sportágat is keményen. Sokkal jobb volt amikor csak a tv-sek véleménye irányította a fotballt. Ők is faszok voltak de legalább egyfajta etiketthez tartaniuk kellett magukat. A mai világban már semmiben sincs határ.
Vini egy 18 éves csiszolatlan gyémántként érkezett, míg Mbappé a világ egyik, ha nem a legjobb játékosaként, összehasonlíthatatlan a két szituáció, ezért előbbi esetén csak türelemre volt szükség, utóbbinál pedig én személy szerint szezononként minimum 40 gólt várok, az árát is figyelembe véve, úgy gondolom jogosan.
Valahol azt hiszem jogosan várjuk el, hogy ne csak bíztató legyen, de még ha az lenne, azt mondanám rendben, de itt sokkal nagyobb a baj.
Nem CR számokat kérünk, a felével vagy 2/3-val is kiegyeznénk. Ronaldo minden tekintetben egyedi és megismételhetetlen, nem ez az elvárás Kyliannal szemben, lásd az előző kommentem.
Cáfoljon rám, én fogom a legjobban dicsérni, ha felnő a feladathoz. Sosem szidom a játékosaink és az edzőinket is csak ritkán, mindenkit a saját potenciális tudásához mérten kezelem, pont ezért a francia felé hatalmas az elvárás, de még a minimumot sem teljesíti, amit hozzáteszem nagyon sajnálok.
Ideje lenne kicsit hanyagolni a következő meccseken, mert az erőltetést már próbáltuk, kezdje el összekapni magát fejben, edzéseken maradjon pluszmunkát végezni, befejezések, passzok, cselek sebessége stb.
Addig el lehet kezdeni felépíteni Endricket vagy bánom is én: bárkit. Nem érdekel, a csapat számít, mindegy, hogy brazil, spanyol, kirgiz vagy magyar, drága, olcsó vagy saját nevelés.
Hala Madrid y nada más 🤍

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 5., csütörtök 22:47

Dzsidzsink tűpontos mint mindig. Abszolút egyetértek. Tényleg megy, akar, de csomószor látszik rajta, hogy meglepődik, hogy itt kaparni kell, meg, hogy ütik vágják nincs elé vörös szőnyeg terítve meg ajándék duplák minden meccsen. Így, hogy tavaly megint kivittük a sportágat meg összeállt itt papíron a világválogatott pláne mindenki ellenünk akarja megmutatni. Fejben jóval erősebbnek hittem, megszeppent kisfiúnak tűnik sokszor nem vb döntő mesterhármasos mesterlövésznek. Na mindegy van 5 éve belejönni...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. december 5., csütörtök 22:15

Na nem mintha viniciusz első 3 szezonja nem olyan lett volna mintha savat öntetnének a szemembe. :mrgreen:

Hagyjuk már Cr-t. Az ember lehozott 430 meccsen 450 gólt. Amikor ugyanilyen állapotban voltunk és szart se nyertünk is ő fosta a gólokat. Más dimenzió volt az ember fizikálisan mentálisan mindenhogy.

Bappénak a sebessége meg néhány megoldása azért bíztató. Látszik, hogy nem béna a focihoz csak most lesre fut vagy ziccereket ront. Nem ő lesz az új Cr. Neki a plafon egy prime henry ami nekünk bőven elég lehetne de anyuci nagyon félrevitte a pályafutását. Akar amúgy de valahogy mégsincs benne tűz. Tipikus elkényeztetett gyerek aki ha megfeszül sem tud vérbenforgó szemekkel menni mint mondjuk egy Cé akinek az egész élete erről szólt.

De ez a fotball. Tipikus 10másodperces memória mindenkinél. Hoz 2 jó meccset megint császár lesz aztán 2 rosszat és hazard. Gvardiola is gótbol bohóc lett egy hónap alatt. Az internet felemésztette amúgy ezt a sportágat is keményen. Sokkal jobb volt amikor csak a tv-sek véleménye irányította a fotballt. Ők is faszok voltak de legalább egyfajta etiketthez tartaniuk kellett magukat. A mai világban már semmiben sincs határ.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Chris.76
Kedvenc játékosaid: CR7
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Chris.76 » 2024. december 5., csütörtök 18:46

Cristiano Ronaldo Rio Ferdinand interjújában, miközben Kylian Mbappé Real Madridhoz való csatlakozásáról beszélt, úgy fogalmazott, hogy: „A Real Madrid nem a PSG. Ez egy klub, ahol a győzelem nem csak elvárás, hanem az identitás része.”

Én is úgy látom, hogy fejben nem bírja el a rá nehezedő nyomást, túlságosan görcsöl. A PSG-ben pedig egyszemélyben tört borsot rendre az ellenfelek orra alá, a BL-ben is lendületes futball jellemezte. Nincs meg a lendület, a kreativitás… DE: azt hiszem senki sem szólna semmit ha legalább küzdene, néha csak kocog a pályán. Lásd Bellingham csúszik mászik, de ugyanúgy megtette ezt anno Ronaldo is. Azt hiszem nem túlzok sosem fog a nyomaiba lépni, de még házon belül is van egy riválisa, aki klasszisokkal jobb nála: Vinicius Junior. Ilyen meccseken érződik a legjobban a hiánya. Mondhatják rá, hogy sokat pofázik, meg nagyképű, de neki van elég töke meghúzni a bal szélen, begyalogolni a kapuig ha azt kívánja a helyzet.. a tizikről nem is beszélve, remélem ezt a lagymatag, gyenge nekifutást elfelejti… erőtlen és kiszámíthatatlan. Jó lesz ha Florentino Perez sürgősen keres neki egy pszichológust, vagy esetleg elhívja CR-t az edzőközpontba látogatóba. Azt hiszem tudna neki tanácsot adni, persze azt a bizonyos “falat” magának kell ledöntenie.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 5., csütörtök 18:19

untouchable írta:

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. december 5., csütörtök 18:12

Hala Madrid y nada más 🤍

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 5., csütörtök 17:37

Rossz nézni, én már sajnálom őt :( és nem tudom ebből a lejtőből hogy fog kijönni, mindent megadnak neki hogy segítsék, de egyszerűen nem megy, még az önbizalom nővelő 11-eseket se képes belőni. Nem tudom ki tanította meg Viniciust gólt lőni, de kezelésbe vehetné őt is.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 5., csütörtök 17:28

https://x.com/idoxvi/status/1864442098625257710

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 5., csütörtök 15:45

Realista24 írta: Egy ilyen hirt olvasok:
According to posts on X, Kylian Mbappé does not have a personal physical trainer; instead, his physical preparation is managed entirely by Real Madrid's staff at the Valdebebas training facility, under the supervision of Antonio Pintus.
Koszi! :) Akkor nem hinnem hogy ezen mulna.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 5., csütörtök 15:36

Egy ilyen hirt olvasok:
According to posts on X, Kylian Mbappé does not have a personal physical trainer; instead, his physical preparation is managed entirely by Real Madrid's staff at the Valdebebas training facility, under the supervision of Antonio Pintus.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. december 5., csütörtök 15:35

BlancoMark írta: Az utobbi 42 meccsen 12 akciogol. Ez nem Madrid problema, ez Mbappe problema. Meg most olvasom Redditen hogy o az egyetlen a csapatban akinek nincs szemelyi edzoje. Ez mennyire valos info? :hmmm:
Redditen ha ezt írja biztos így van, ezt már politika topikban megtudtuk.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. december 5., csütörtök 14:52

BlancoMark írta: Az utobbi 42 meccsen 12 akciogol. Ez nem Madrid problema, ez Mbappe problema. Meg most olvasom Redditen hogy o az egyetlen a csapatban akinek nincs szemelyi edzoje. Ez mennyire valos info? :hmmm:
Párizsban volt neki, azt nem tudom, hogy most is-e.
Még Löw Zsolti mesélte egyik interjújában, hogy Bappé nem igazán szeret kondizni, nehogy rossz hatással legyen a mozgékonyságára

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 5., csütörtök 14:48

Az utobbi 42 meccsen 12 akciogol. Ez nem Madrid problema, ez Mbappe problema. Meg most olvasom Redditen hogy o az egyetlen a csapatban akinek nincs szemelyi edzoje. Ez mennyire valos info? :hmmm:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. december 5., csütörtök 12:41

Kerlon írta: Én azt látom rajta, hogy szimplán nem vette fel a liga ritmusát, kényelmes és lassú francia foci után még ezt szoknia kell.

+gödörben az egész csapatn és nincs játékunk. Magyarán illeszkednie sincs mihez.

Összességében eddig csalódás és nagyon csak pislákol.
Tömör, jó megfogalmazás!

Fel fogja venni a ritmust szerintem! Csak ne jöjjön sérülés legyen egy Hazardunk.

Ha nem sérül le, bele fog szerintem is lendülni és ha a francia elég, hogy futok és megforgatom a lassú védőket foci után itt felveszi a tempót akkor a legjobb támadók egyike lesz.

Kár, hogy nem tudtuk hozni korábban, de továbbra is fiatal, semmi nem gázolja, hogy mégjobb legyen.

Nem lesz gond. De jelenleg ez kevés, sőt alátesz egy amúgy is gyengélkedő csapatnak.

Benne is és a keretben is több van.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 5., csütörtök 12:02

Cristiano Ronaldo (two months ago): "We'll see if Mbappé's head is clear and fine and if he can deal well with the pressure, because Real Madrid is not PSG. I can tell you. He goes to Madrid now and you'll say, will Real Madrid be better with him? We don't know, we have to see."

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. december 5., csütörtök 9:45

mentamas írta: Szerintem a vita közted és a többiek között leginkább azért van, mert kicsit elbeszéltek egymás mellett.
Te a tehetséget véded, amiben teljesen igazad van, Mbappé képességekben tényleg egy top játékos. De szerintem ezt az emberek nagy része nem is kérdőjelezi meg.

Amit a legtöbben hiányolnak viszont belőle az a mentalitás, ami miatt az elmúlt években szarrá nyertük magunkat, ami miatt egy-egy játékossal azonosulni tudtunk.
Kicsit nehéz az embereknek lenyelni, beleértve engem is, hogy idejön a világ legjobb játékosa, akit éveken keresztül próbáltunk leigazolni és nem hozza azt a mentalitást magával, amit az elmúlt évek ikonjai: CR, Ramos, Benzema, Kroos, Modric vagy akár az általad leszólt Valverde, Vini Jr vagy akár Rodrygo is.
Erre gondoltam szombaton. Képességek a felső polc tetején, csak a fejben big D-t nem érzem.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 5., csütörtök 9:12

realmadrid95 írta: https://www.facebook.com/share/r/15T6QB ... tid=UalRPS

Az ilyen Bellingham fele beindulasok hianyoznak tole. A leshelyzetek tobb, mint 70% a azert van, mert egy helyben toporzekol es az utolso pillanatban probal meglepni. Bellinghamnek nem derogal futnia 40-50 metereket, hogy helyzetbe keruljon, Bellingham fasza gyerek❤️
Tegnap is volt nem egy ilyen. Vagy el sem indul, vagy akkor indul el, mikor már rég úton van a labda, aztán vakarjuk a fejünket, hogy az ellenfél kapusának adogatjuk a labdát, meg lődözzük fel vakvilágba.

Most néztem végig a tavalyi góljait. Ez a francia liga :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vissza: