dzsi91 írta:
Na nem mintha viniciusz első 3 szezonja nem olyan lett volna mintha savat öntetnének a szemembe.
Hagyjuk már Cr-t. Az ember lehozott 430 meccsen 450 gólt. Amikor ugyanilyen állapotban voltunk és szart se nyertünk is ő fosta a gólokat. Más dimenzió volt az ember fizikálisan mentálisan mindenhogy.
Bappénak a sebessége meg néhány megoldása azért bíztató. Látszik, hogy nem béna a focihoz csak most lesre fut vagy ziccereket ront. Nem ő lesz az új Cr. Neki a plafon egy prime henry ami nekünk bőven elég lehetne de anyuci nagyon félrevitte a pályafutását. Akar amúgy de valahogy mégsincs benne tűz. Tipikus elkényeztetett gyerek aki ha megfeszül sem tud vérbenforgó szemekkel menni mint mondjuk egy Cé akinek az egész élete erről szólt.
De ez a fotball. Tipikus 10másodperces memória mindenkinél. Hoz 2 jó meccset megint császár lesz aztán 2 rosszat és hazard. Gvardiola is gótbol bohóc lett egy hónap alatt. Az internet felemésztette amúgy ezt a sportágat is keményen. Sokkal jobb volt amikor csak a tv-sek véleménye irányította a fotballt. Ők is faszok voltak de legalább egyfajta etiketthez tartaniuk kellett magukat. A mai világban már semmiben sincs határ.
Vini egy 18 éves csiszolatlan gyémántként érkezett, míg Mbappé a világ egyik, ha nem a legjobb játékosaként, összehasonlíthatatlan a két szituáció, ezért előbbi esetén csak türelemre volt szükség, utóbbinál pedig én személy szerint szezononként minimum 40 gólt várok, az árát is figyelembe véve, úgy gondolom jogosan.
Valahol azt hiszem jogosan várjuk el, hogy ne csak bíztató legyen, de még ha az lenne, azt mondanám rendben, de itt sokkal nagyobb a baj.
Nem CR számokat kérünk, a felével vagy 2/3-val is kiegyeznénk. Ronaldo minden tekintetben egyedi és megismételhetetlen, nem ez az elvárás Kyliannal szemben, lásd az előző kommentem.
Cáfoljon rám, én fogom a legjobban dicsérni, ha felnő a feladathoz. Sosem szidom a játékosaink és az edzőinket is csak ritkán, mindenkit a saját potenciális tudásához mérten kezelem, pont ezért a francia felé hatalmas az elvárás, de még a minimumot sem teljesíti, amit hozzáteszem nagyon sajnálok.
Ideje lenne kicsit hanyagolni a következő meccseken, mert az erőltetést már próbáltuk, kezdje el összekapni magát fejben, edzéseken maradjon pluszmunkát végezni, befejezések, passzok, cselek sebessége stb.
Addig el lehet kezdeni felépíteni Endricket vagy bánom is én: bárkit. Nem érdekel, a csapat számít, mindegy, hogy brazil, spanyol, kirgiz vagy magyar, drága, olcsó vagy saját nevelés.