Mivan??? Minden fronton harcban állunk, még 2 xel is tovabbjutunk allitolag, no problemohunmadridista írta: Ebből a sz@rból nem tudom, hogy fogunk tudni kimászni. Rz már egyértelmű krízis helyzet.

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. december 10., kedd 22:02
Mivan??? Minden fronton harcban állunk, még 2 xel is tovabbjutunk allitolag, no problemohunmadridista írta: Ebből a sz@rból nem tudom, hogy fogunk tudni kimászni. Rz már egyértelmű krízis helyzet.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. december 10., kedd 22:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. december 10., kedd 21:58
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 10., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. december 10., kedd 21:55
Carlo első itt létének a végén is pontosan ugyen ez ment. Tudta, hogy kb ez a kapcsolat már elfáradt és inkább nyomta a saját elképzelését amíg meg nem köszönték neki.Remy írta: Rettentően szeretem az öreget, és ha valami csoda folytán triplázna is a csapat, nagyon remélem, hogy elmegy nyugdíjba. Olyan, mint egy sértődött öregember.
Botrány az egész szezonbeli telejesítménye. Csökönyös, csakazért sem változtat. Mou pont így baszta szét az egész felépített karrierjét a Realnál.
Felháborító.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 10., kedd 21:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. december 9., hétfő 10:18
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 5., csütörtök 16:07
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. december 5., csütörtök 15:53
idén a presszingjük visszaesett, amia teljesítményükkel is összefügg, tavaly az még tök rendben voltBerti írta:Nem épp ilyen Xabinak a focija, bár ebben a szezonban még meccsüket nem láttam. Egy Real Madridba ne is jöjjön olyan edző, aki patikamérlegen számolja ki, hogy ki mit csinál. Sosem volt ilyen a klub és ne is most kezdődjön el, amikor a arányait tekintve nálunk vannak a legtechnikásabb játékosok.realfan írta:
nekem Xabival alapból az a fenntartásom, hogy pölö Vini és Bappé mennyire akarna/tudna presszingelni és tartaná be az utasításokat védekezés terén is, mert, ha csak egy ember nem teszi meg, akkor az ő rendszere kb borult is. emiatt vagyok továbbra is Carlo mellett, vagy ha mindenképp váltani kell, akkor egy hozzá hasonló edző kell, nem a Pep vagy Klopp alomból kikerültek
Továbbra is olyan edző kell, aki people managementben erős, meg tud szervezni védelmet és mellette a támadójátékot a játékosok kreativitására építi fel. Ezt így mind figyelembe véve, jelen helyzetben! továbbra is Ancelotti a legjobb megoldás.
Beragadtunk fél szezonra, nem először fordult elő, majd tavasszal a számok szummázódtak és bementek azok, amik korábban nem. Most is benne van a pakliban, viszont ha nem akkor ebből megújúlni Carlo már nem fog.
Ha Xabi nálunk is csak rendszerben tudna alkotni, akkor hamarabb próbálnék meg egy ZZ-t újabb táncra hívni.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 5., csütörtök 15:22
Dehát most is presszingelünk, csak szervezetlenül össze-vissza. Kinek mikor épp eszébejut letámad általában egyedül. Vini és Bellingham kimondottan élen jár ebben, szerintem ha szervezett keretek közt zajlana ez akkor siman müködne csak idő kell hozzá. Fizikumban simán alkalmas rá a keretünk jó része, Mbappét tudom legnehezebben elképzelni de talán leesik neki is lassan hogy melózni kell keményen ha sikeres akar lenni. Szerintem egyáltalán nem büdös neki a munka amúgy csak hozzászokott a lébecoláshoz.realfan írta:nekem Xabival alapból az a fenntartásom, hogy pölö Vini és Bappé mennyire akarna/tudna presszingelni és tartaná be az utasításokat védekezés terén is, mert, ha csak egy ember nem teszi meg, akkor az ő rendszere kb borult is. emiatt vagyok továbbra is Carlo mellett, vagy ha mindenképp váltani kell, akkor egy hozzá hasonló edző kell, nem a Pep vagy Klopp alomból kikerültekPad'em írta: A szezon kellős közepén úgy, hogy 3 naponta meccs öngyilkosság lenne bárkinek elkezdeni új taktikát megvalósítani úgy hogy az se működik amit ismernek a játékosok. Szar helyzet nagyon mert ha idejönne most Xabi lehet ő is beleszalad zsinórban 5 vereségbe mikor elkezdi magyarázni Viniéknek mikor merre kéne presszingelni vagy Mendynek a pontos lapos átadás jelentőségét. Aztán game over.
Ami fix, hogy télen kell egy jobbhátvéd és én a pálya közepére is hoznék valakit aki tud hátulról fazontszabni meg védekezni is. Ezek edzőtől függetlenül hatalmas hiányosságok. Zubimendit irogatják hogy nagyon figyeljük, nem ismerem de ha jobb mint Tchouameni akkor tegyük le érte a lóvét ha akarunk valamit a szezontól. Szerintem minden problémánk onnan ered, hogy Rüdigerék irányítanak hátulról.
Ha kikapunk most zsinórban még párszor akkor borítunk mindent, lehet Xabi terv is kuka és keresünk valakit aki épp szabad -> ZZ. Hosszútávon szerintem úgy járunk jobban ha kibekkeljük ezt a szezont Ancelottival, leesik kupa ami leesik (1 már van úgyhogy kupa nélkül már nem zárjuk), Vinivel, Camával + esetleges januári igazolással a játék is jobb lesz aztán nyártól kezdje meg az új edző, remélhetően Xabi megvalósítani amit akar.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 5., csütörtök 15:19
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. december 5., csütörtök 15:18
Nem épp ilyen Xabinak a focija, bár ebben a szezonban még meccsüket nem láttam. Egy Real Madridba ne is jöjjön olyan edző, aki patikamérlegen számolja ki, hogy ki mit csinál. Sosem volt ilyen a klub és ne is most kezdődjön el, amikor a arányait tekintve nálunk vannak a legtechnikásabb játékosok.realfan írta:nekem Xabival alapból az a fenntartásom, hogy pölö Vini és Bappé mennyire akarna/tudna presszingelni és tartaná be az utasításokat védekezés terén is, mert, ha csak egy ember nem teszi meg, akkor az ő rendszere kb borult is. emiatt vagyok továbbra is Carlo mellett, vagy ha mindenképp váltani kell, akkor egy hozzá hasonló edző kell, nem a Pep vagy Klopp alomból kikerültekPad'em írta: A szezon kellős közepén úgy, hogy 3 naponta meccs öngyilkosság lenne bárkinek elkezdeni új taktikát megvalósítani úgy hogy az se működik amit ismernek a játékosok. Szar helyzet nagyon mert ha idejönne most Xabi lehet ő is beleszalad zsinórban 5 vereségbe mikor elkezdi magyarázni Viniéknek mikor merre kéne presszingelni vagy Mendynek a pontos lapos átadás jelentőségét. Aztán game over.
Ami fix, hogy télen kell egy jobbhátvéd és én a pálya közepére is hoznék valakit aki tud hátulról fazontszabni meg védekezni is. Ezek edzőtől függetlenül hatalmas hiányosságok. Zubimendit irogatják hogy nagyon figyeljük, nem ismerem de ha jobb mint Tchouameni akkor tegyük le érte a lóvét ha akarunk valamit a szezontól. Szerintem minden problémánk onnan ered, hogy Rüdigerék irányítanak hátulról.
Ha kikapunk most zsinórban még párszor akkor borítunk mindent, lehet Xabi terv is kuka és keresünk valakit aki épp szabad -> ZZ. Hosszútávon szerintem úgy járunk jobban ha kibekkeljük ezt a szezont Ancelottival, leesik kupa ami leesik (1 már van úgyhogy kupa nélkül már nem zárjuk), Vinivel, Camával + esetleges januári igazolással a játék is jobb lesz aztán nyártól kezdje meg az új edző, remélhetően Xabi megvalósítani amit akar.
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. december 5., csütörtök 15:07
nekem Xabival alapból az a fenntartásom, hogy pölö Vini és Bappé mennyire akarna/tudna presszingelni és tartaná be az utasításokat védekezés terén is, mert, ha csak egy ember nem teszi meg, akkor az ő rendszere kb borult is. emiatt vagyok továbbra is Carlo mellett, vagy ha mindenképp váltani kell, akkor egy hozzá hasonló edző kell, nem a Pep vagy Klopp alomból kikerültekPad'em írta: A szezon kellős közepén úgy, hogy 3 naponta meccs öngyilkosság lenne bárkinek elkezdeni új taktikát megvalósítani úgy hogy az se működik amit ismernek a játékosok. Szar helyzet nagyon mert ha idejönne most Xabi lehet ő is beleszalad zsinórban 5 vereségbe mikor elkezdi magyarázni Viniéknek mikor merre kéne presszingelni vagy Mendynek a pontos lapos átadás jelentőségét. Aztán game over.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 5., csütörtök 14:55
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. december 5., csütörtök 13:41
Szintén. Elegendő érv és ellenérv van mindkét oldalon.realmadrid95 írta:Nehez kerdes, mindket felet megertem.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 5., csütörtök 11:57
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2024. december 5., csütörtök 11:48
mintha nem tudnánk mit akarunk? gozunk nincs mit akarunk, latszik a jatek kepen, Carlo fejen, a jatekosok fejen, az eredmenyen, mindenhol.BlancoMark írta:Ezért sem érdemes elküldeni Carlót. Meg ráadásul ha jön mondjuk Solari beugrósnak, akkor hirtelen nem fog megoldódni, hogy a fél védelem kiesett és Rayo szintű szélsővédőkkel kell operálni, hogy a kp teljesen súlytalan, és hogy elől van jelenleg egy -1 emberünk (Mbappé) meg egy néha-néha teljesítő duónk (Rodyrgo, Brahim). Szar a játék jogos, meg mintha nem tudnánk mit akarunk játszani, de szerintem elsősorban keretminőségbeli problémák vannak.Realista24 írta: Es meg mindig a sajat kezunkben a sorsunk, ez a durva.
HozzászólásSzerző: Toti » 2024. december 5., csütörtök 11:43
ez igaz, de sztem ez a bilbao,girona,atalanta,rayo idegenbeli sor keményen elvihet sokmindent, meglássukRealista24 írta: Es meg mindig a sajat kezunkben a sorsunk, ez a durva.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. december 5., csütörtök 11:40
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 5., csütörtök 11:38
Ezért sem érdemes elküldeni Carlót. Meg ráadásul ha jön mondjuk Solari beugrósnak, akkor hirtelen nem fog megoldódni, hogy a fél védelem kiesett és Rayo szintű szélsővédőkkel kell operálni, hogy a kp teljesen súlytalan, és hogy elől van jelenleg egy -1 emberünk (Mbappé) meg egy néha-néha teljesítő duónk (Rodyrgo, Brahim). Szar a játék jogos, meg mintha nem tudnánk mit akarunk játszani, de szerintem elsősorban keretminőségbeli problémák vannak.Realista24 írta: Es meg mindig a sajat kezunkben a sorsunk, ez a durva.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem