Fede Valverde - 8
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Fede Valverde - 8
szegény embernek elgurult a gyógyszere. Idén nagyon ráérzett ezekre a dugókra
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR

Az egyik legalulértékeltebb játékos a világon. Szerencsére mi tudjuk, mekkora érték. Emberileg is.

-
Az o feladata az, hogy minden meccsen kezdeni akarjon es igy alljon a dolgokhoz.BLevi96 írta: "Az Athletic elleni hiba? Személy szerint segített nekem, most sokat kell dolgoznom, hogy kijavítsam."
"Nincs szükségem pihenésre, mindig játszani akarok."
"A titka hogy minden meccsen játszok az, hogy élvezem. Hatalmas megtiszteltetés számomra hogy megvédjem a Real Madrid jelvényét, mert ez a világ legjobb klubja. A gyermekeimre és szüleimre gondolok, hogy büszkék lehessenek miután visszavonultam."
"A csapat egyik kapitánya vagyok, a többieknek pedig példát kell mutatnom."
"Mindig mindent meg kell tennünk annak ellenére, hogy ez a klub abszolút megnyert mindent."

Az edzoi stabe pedig az lenne, hogy pihentesse/optimalizalja. Emberi szervezeteol beszelunk, raadasul evrol evre emelkedo meccsszammal. Senkit sem lehet a vegtelensegig gyurni anelkul, hogy a fizikai- vagy mentalis teljesitokepessege csokkenjen (es a ketto egymassal szoros osszefuggesben van)
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
"Az Athletic elleni hiba? Személy szerint segített nekem, most sokat kell dolgoznom, hogy kijavítsam."
"A titka hogy minden meccsen játszok az, hogy élvezem. Hatalmas megtiszteltetés számomra hogy megvédjem a Real Madrid jelvényét, mert ez a világ legjobb klubja. A gyermekeimre és szüleimre gondolok, hogy büszkék lehessenek miután visszavonultam."
"Mindig mindent meg kell tennünk annak ellenére, hogy ez a klub abszolút megnyert mindent."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kérne a faszom bocsánatot.
Az hibázik aki dolgozik + bappé

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Viszont, hogy valami pozitívat is említsen az ember..
Az nagyon szimpatikus, hogy Valverde Instan bocsánatot kért a csapattársaitól és a közönségtől. A csapattársak meg azonnal bevédték.
Bellingham “No apology needed - win and lose together, always” kommentje meg azt gondolom a legjobb válasz a dologra.
Menni kel előre, ez van.
Emelt fővel. Extrát hozni Fedenek is, Bappénak is és elfelejteni majd egy szar őszt. Tavasszal meg mindenkit megrakni.
Az nagyon szimpatikus, hogy Valverde Instan bocsánatot kért a csapattársaitól és a közönségtől. A csapattársak meg azonnal bevédték.
Bellingham “No apology needed - win and lose together, always” kommentje meg azt gondolom a legjobb válasz a dologra.
Menni kel előre, ez van.
Emelt fővel. Extrát hozni Fedenek is, Bappénak is és elfelejteni majd egy szar őszt. Tavasszal meg mindenkit megrakni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez a pillangóhatás gyerekek!Santi írta:Akartam reagálni R24 költői kérdésére, de ettől nagyobb faszságot nem tudok kitalálni, bocsánat.hehetheoriginal írta:
kedvenc, te nyerted a napot![]()
![]()
![]()
![]()

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Akartam reagálni R24 költői kérdésére, de ettől nagyobb faszságot nem tudok kitalálni, bocsánat.hehetheoriginal írta:kedvenc, te nyerted a napotSierra írta: Itt ugye eleve nem hibazik Valverde ha Mbappe berugja.![]()
![]()
![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kedvenc, te nyerted a napotSierra írta: Itt ugye eleve nem hibazik Valverde ha Mbappe berugja.

thereisonly1ronaldo
Itt ugye eleve nem hibazik Valverde ha Mbappe berugja.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem meg attól csapatsport hogy pont ugyanúgy kell mérni őket.Santi írta:Szerintem nem lehet összehasonlítani. Egy védőtől, kapustól elég egy meccsen egy súlyos baki és gólt kapunk. Egy csatár kihagyhat 5-ből 3 ziccert, ha 2-t belő és nyerünk vele. Védő nem hibázhat 5-ből 3x ilyet, hiába mentett 2x kulcsfontosságú pillanatban nem nyerünk vele meccset, ha 3x meg gólt kapunk róla.Galacticos írta:
Mit nyertunk ott ami miatt más? Odavago 1-0oda, a visszavago meg 1-1.
Ha a csatár kihagy két büntető, a kapus kap két potyat, akkor kinek a hibája a vereség?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Azt lehet írni, jogy mindkét eset betett a meccsnek, vagy ez versenz kit utáljunk jobban?hehetheoriginal írta: Má bocsanat, de ha bappen ment el a meccs sokatok allitasa szerint, akkor valverden is legalabb ugyanannyira, sot jobban.
Ha bappe nem lo be semmit, attol meg az egy pontunk megvan....![]()

Sajnos mindkét eset eléggé beütött. Mentálisan eléggé betehetett nekik, hogy MBappe megint elbarmolta és nem vettük a kezünkbe a sorsunkat, mert akkor épp jobban nyomtuk.
Majd ezt megkoronázva Valverde hibája volt a kegyelemdöfés.
Mindkettő sajnos betett.
Ez van menni kell tovább és javulni mindenkinek.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Szerintem nem lehet összehasonlítani. Egy védőtől, kapustól elég egy meccsen egy súlyos baki és gólt kapunk. Egy csatár kihagyhat 5-ből 3 ziccert, ha 2-t belő és nyerünk vele. Védő nem hibázhat 5-ből 3x ilyet, hiába mentett 2x kulcsfontosságú pillanatban nem nyerünk vele meccset, ha 3x meg gólt kapunk róla.Galacticos írta:Mit nyertunk ott ami miatt más? Odavago 1-0oda, a visszavago meg 1-1.hehetheoriginal írta: más téma.
nem összehasonlítható a 2 dolog, ott a meccset nyertük, itt tegnap elvesztettük.
Szenilis mar, korosodik o is a forummal egyutt.Galacticos írta: Mit nyertunk ott ami miatt más? Odavago 1-0oda, a visszavago meg 1-1.

- Galacticos
Mit nyertunk ott ami miatt más? Odavago 1-0oda, a visszavago meg 1-1.hehetheoriginal írta:más téma.Galacticos írta:
Akkor 2010ben mégsem higuain miatt estunk ki a lyon ellen mert kapufat lott ures kapura?
nem összehasonlítható a 2 dolog, ott a meccset nyertük, itt tegnap elvesztettük.
- hehetheoriginal
más téma.Galacticos írta:Akkor 2010ben mégsem higuain miatt estunk ki a lyon ellen mert kapufat lott ures kapura?hehetheoriginal írta: Má bocsanat, de ha bappen ment el a meccs sokatok allitasa szerint, akkor valverden is legalabb ugyanannyira, sot jobban.
thereisonly1ronaldo
Ott az egy adott pillanatban hozott rossz dontes, kevesbe hibaztathato mint Bappenal, ahol perceket ra tudott keszulni a 11-esre, eldonteni merre loje milyen erovel stb. Teljesen mas a ket helyzet, egy ilyen kaliberu tamadonak habozas nelkul kene bebasznia. Tovabb tetezi a dolgot h nem reg ugyanilyen szarul rugta a 11-est, ugyanoda es ugyanugy kihagyta.hehetheoriginal írta: Má bocsanat, de ha bappen ment el a meccs sokatok allitasa szerint, akkor valverden is legalabb ugyanannyira, sot jobban.
- Galacticos
Akkor 2010ben mégsem higuain miatt estunk ki a lyon ellen mert kapufat lott ures kapura?hehetheoriginal írta: Má bocsanat, de ha bappen ment el a meccs sokatok allitasa szerint, akkor valverden is legalabb ugyanannyira, sot jobban.
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor igazabol Korten ment el, mert kapott ket golt.hehetheoriginal írta: Má bocsanat, de ha bappen ment el a meccs sokatok allitasa szerint, akkor valverden is legalabb ugyanannyira, sot jobban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema