Mindjárt gondoltam hogy nem a csapat játszott végre jobban hanem az hogy a Girona volt gyenge.

Komolyan olyanok vagytok mint akik örülnek ha nem jól mennek a dolgok a csapat körül.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. december 7., szombat 23:11
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. december 7., szombat 23:02
Köszönjük a Giraonanak.p.csabi1 írta: Nem is értem hogy hogy volt képes nyerni ez a csapat Modriccal,Brahimmal,Gülerrel,Csucsuval meg a kókler Ancelottival...![]()
Pedig már a meccs előtt leírták az oldalon lévő edző zsenik hogy egy sz.r lesz az egész.![]()
![]()
Tisztelet a kivételnek.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. december 7., szombat 23:01
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 7., szombat 23:00
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. december 7., szombat 22:59
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. december 7., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 5., csütörtök 18:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 5., csütörtök 17:26
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2024. december 5., csütörtök 13:16
Ha egy játékos leshelyzetben áll a lövés pillanatában, és aktívan részt vesz a játékban, akkor lesnek számít, függetlenül attól, hogy a labda megpattant egy ellenfélen. Az a kulcskérdés, hogy az ellenfél érintése szándékos volt-e, vagy sem.Realista24 írta:És te érted? Segíts a többieknek.ram8nes írta: rémisztő, hogy mennyi ember néz focit és hangoztatja a véleményét itt úgy, hogy a lesszabályt se értik![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 5., csütörtök 12:49
És te érted? Segíts a többieknek.ram8nes írta: rémisztő, hogy mennyi ember néz focit és hangoztatja a véleményét itt úgy, hogy a lesszabályt se értik![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. december 5., csütörtök 12:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 5., csütörtök 11:52
Nyilván, de itt most teljesen más a szitu. De elengedem mielőtt szerencsétlen Ramónes még halálra rémül.Realista24 írta: Ha a loves pillanataban a tamado, aki a kapusrol kipattano labdat berugja lesen volt, akkor az les. Teljesen jogosan.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 5., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2024. december 5., csütörtök 11:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 5., csütörtök 11:36
De, ez pontosan igy szokott lenni.Pad'em írta:Rápattant az egyik bilbaóira, onnan kifelé pattant és egy másik bilbaóiról ment vissza Mbappé elé. Nem létezik, hogy ilyenkor azt nézik hogy Fran lövése pillanatában lesen van e. Ha igen az elég nonszensz.realfan írta:
nem tudom, szerintem inkább ellenfélről pattant oda, mint rúgta és olyankor pedig az számít, hogy Fran lövése/passza pillanatában lesen volt-e Bappé, akkor pedig lesen volt
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. december 5., csütörtök 11:36
a szabály így szól, szóval a bíró nem hibázott és még csak nem is csaltPad'em írta:Rápattant az egyik bilbaóira, onnan kifelé pattant és egy másik bilbaóiról ment vissza Mbappé elé. Nem létezik, hogy ilyenkor azt nézik hogy Fran lövése pillanatában lesen van e. Ha igen az elég nonszensz.realfan írta:
nem tudom, szerintem inkább ellenfélről pattant oda, mint rúgta és olyankor pedig az számít, hogy Fran lövése/passza pillanatában lesen volt-e Bappé, akkor pedig lesen volt
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 5., csütörtök 11:35
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 5., csütörtök 11:21
Rápattant az egyik bilbaóira, onnan kifelé pattant és egy másik bilbaóiról ment vissza Mbappé elé. Nem létezik, hogy ilyenkor azt nézik hogy Fran lövése pillanatában lesen van e. Ha igen az elég nonszensz.realfan írta:nem tudom, szerintem inkább ellenfélről pattant oda, mint rúgta és olyankor pedig az számít, hogy Fran lövése/passza pillanatában lesen volt-e Bappé, akkor pedig lesen voltPad'em írta: VAR review on Rodrygo’s penalty:
VAR referee: “José María, I advice you to come and see a potential penalty. The defender doesn’t touch the ball at all.”
José María Sánchez Martínez, the referee, after checking the replay: “Alright, I won’t count anything. I’ll restart with a goalkick and an offside, okay?”
José María again: “He was offside, right, Jorge?”
VAR referee: “Right, he was offside.”
*
Hogy volt az les amikor az ellenfél rúgta oda??
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 5., csütörtök 11:20
Mindegy, mert ha a lövés át is jutott volna a védőkön, és a kapus kiüti Mbappé elé, akkor is les. Az elrúgás pillanatában lesen volt.Pad'em írta: De az, hogy nem is felé rúgta a labdát Fran hanem kapura akarta és tisztán az ellenfél rúgta Mbappé elé az hogy a francba les?
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. december 5., csütörtök 11:18
Ott rögtön a meccs elején volt vagy 4 igencsak kérdőjeles döntés a bírói stáb részérőlPad'em írta: VAR review on Rodrygo’s penalty:
VAR referee: “José María, I advice you to come and see a potential penalty. The defender doesn’t touch the ball at all.”
José María Sánchez Martínez, the referee, after checking the replay: “Alright, I won’t count anything. I’ll restart with a goalkick and an offside, okay?”
José María again: “He was offside, right, Jorge?”
VAR referee: “Right, he was offside.”
*
Hogy volt az les amikor az ellenfél rúgta oda??
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem