HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. december 5., csütörtök 7:36
Biztos, hogy belefog jönni, máshogy ez a történet nem alakulhat, viszont akkora extra / bomba, tényleg nem lesz valószínű, mint amit itt titokban reméltünk tőle. Egyrészről hiányzik belőle a vér, valószínű PSGből ezt tanulta el, mindig mindent arany tálcán kapott, még egy istenfia Messit is képesek voltak hamarabb mágjára tenni, minthogy őt bárki is megkririzálja. A Real Madrid más. Lehet akarmekkora neved, 1 rossz meccs és kapod a zrikát. Vannak játékosok akik ezen felülkerekednek és vannak akik nem tudnak. Egyelőre nem tudom melyik kasztba tartozik, de biztos, hogy nem egy kib.szott győztes mentalitás olvasható ki per pillanat a testbeszédéből. Másrészről nagyon ugy tűnik, hogy a kedvenc posztján van eggyel jobb opció jelenleg nála, mi ez ha nem zavaró tényező? Vinit lehet szidni, én is szoktam, de van benne vér, vezéralkat és nem a partvonalon lépdes a lapda fölött.
Engem a tizinel sokkal jobban zavarnak a 100%os ziccerek, tegnap is ajtó ablak megkapta, ha 0-5re megyünk azt mondom belefer, de egy klasszis ilyenkor klasszis, hogy 0-1 hátrányból bevarrja és segíti megkezdeni a felzárkózást. Tizit sajnos tényleg ki lehet hagyni, ő a hülye ha rossz lelki allapottal elvallal egy 50-50%os szitut, de az is hülye, aki őt jelöli ki ilyen helyzetben. Viszont az egy meccsen 4-5 100as ziccer már rohadtul zavaró, hogy az esetek döntő többségében erő nélkül belekuldi a kapusba. Kevés. Nagy meló lesz visszahozni idén, de nem lehetetlen, viszont akkor tényleg most vagy soha, mert nagyon hamar elmehet a szezon.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”