Odaadnam barkinek en is, akar solarinak.dzsi91 írta:
Nem kell így kiborulni. Elfáradt ez a kapcsolat és kész. Az öreg is fáradt a játékosok is. Kell egy új arc akár ideiglenes akár egy Zidane Xabi mert mindig a szarrányert játékosokat védem de közben nem figyeltem rá, hogy az öreg kb a legszarrányertebb arc a világon. Pihenne már ő is szerintem csak ő az a típus aki addig nem megy amíg ki nem vágják.![]()
Nem ezen akadok ki dzsi. Olyan szinten van pl a bappe topic, mint a legalja sporthiradon ment 2007be. Hogyan lehet jol jatszani, beilleszkedni az ujaknak, önbizalmat szerezni a kicsiknek egy szarul működő gepezetben? Nezd meg ezt a bellinghamet. Az ember ugy nez ki, mint pedri 300 meccs után zsinorban. Azt hittem meccs kozben osszeesik, annyit kell meloznia a szarul osszerakott kozeppalya miatt. Nincs miről beszélni én ugy gondolom es egy jatekosunk sem lehet önmagában felelos. Az embert, aki a tábla felett a babukat mozgatja kell felelősségre vonni most már, mielőtt a nagy turelem végett a fenékig nem sullyedunk. Jo lenne lassan mar elkezdeni felfele uszni.