Nem állok ZZ ellen, felőlem is jöhet csak ne most Carlo után.nuevo_ericco írta:Én sem azt írtam, hogy megérdemelten kapta volna.whitemadrid írta: Annyi köze volt, hogy ő Buffon es megerdemli a palyafutására.
De ha egy Marcelo, Ramos, Casillas nem kapott akkor ő főleg.
Jó, a Messi faktor még közbeszólhatott volna, igen
De mindegy, a lényeg, hogy én örülnék a harmadik Zizou-korszaknak.

Kommentáld a híreket
- whitemadrid
Re: Kommentáld a híreket
-
Én sem azt írtam, hogy megérdemelten kapta volna.whitemadrid írta: Annyi köze volt, hogy ő Buffon es megerdemli a palyafutására.
Jó, a Messi faktor még közbeszólhatott volna, igen

De mindegy, a lényeg, hogy én örülnék a harmadik Zizou-korszaknak.
- whitemadrid
Annyi köze volt, hogy ő Buffon es megerdemli a palyafutására.Realista24 írta:Azert lett negyedik, mert semmi koze hozza. Nyilvan. Gyozelem eseten megkapta volna, esetleg Messi.whitemadrid írta:
Miért adták volna neki ?
Semmi köze nem volt hozzá.
Vagy akár Lewa aranylabdaja ugye.
Ne vicceljetek már.
Hogy kapta volna egy kapus aki már elotte ketszer bejelentette , h visszavonul.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azert lett negyedik, mert semmi koze hozza. Nyilvan. Gyozelem eseten megkapta volna, esetleg Messi.whitemadrid írta:Miért adták volna neki ?nuevo_ericco írta:
Attól még, ha a Juve behúzta volna azt a döntőt, neki adják. Nem volt EB, VB, zokszó nélkül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- whitemadrid
Miért adták volna neki ?nuevo_ericco írta:Attól még, ha a Juve behúzta volna azt a döntőt, neki adják. Nem volt EB, VB, zokszó nélkül.whitemadrid írta: Az egy hatalmasabb Vicc volt mint most a Rodri aranylabda.
És azert került sziba Buffon mert Messi kritikán alul nyomta és Cr meg hozta a számokat.
Ezért ki kelett találni, hogy ha nem Cr akkor ki kapja és miért.
Es kb nem.volt más.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te azt irtad, hogy csak a statokat nezve nem volt nehezebb ellenfel a Juvenal.whitemadrid írta:Leírtam, hogy én hogy láttam az akkori nagy underdog Juve menetelést a Bl ben, olvasd vissza.Realista24 írta:
Vegyuk ezt eloszor, sorold kerlek.
Es erre jött valaki, hogy Buffon aranylabdárol volt itt szó..![]()
Mert , hogy megerdemli a pályafutására.
Ezrt nem ertettem.mire vagod rá, hogy hülyeség.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Attól még, ha a Juve behúzta volna azt a döntőt, neki adják. Nem volt EB, VB, zokszó nélkül.whitemadrid írta: Az egy hatalmasabb Vicc volt mint most a Rodri aranylabda.
És azert került sziba Buffon mert Messi kritikán alul nyomta és Cr meg hozta a számokat.
Es kb nem.volt más.
- whitemadrid
Az egy hatalmasabb Vicc volt mint most a Rodri aranylabda.nuevo_ericco írta:Nem itt, mindenol máshol, 2017-ben.whitemadrid írta: Es erre jött valaki, hogy Buffon aranylabdárol volt itt szó..![]()
Es kb nem.volt más.
-
Nem itt, mindenol máshol, 2017-ben.whitemadrid írta: Es erre jött valaki, hogy Buffon aranylabdárol volt itt szó..![]()
- whitemadrid
Leírtam, hogy én hogy láttam az akkori nagy underdog Juve menetelést a Bl ben, olvasd vissza.Realista24 írta:whitemadrid írta:
Ha nem egyezik két fel véleménye akkor az mar hülyeség?
Szerintem.meg te írtál hülyeséget..
Atmehetunk gyerekesbe.
Vegyuk ezt eloszor, sorold kerlek.Meg azert attól a juventustól ne essunk már hasra, jók voltak de messze volt náluk keményebb ellenfél a bl ben.
Es erre jött valaki, hogy Buffon aranylabdárol volt itt szó..

Mert , hogy megerdemli a pályafutására.
Ezrt nem ertettem.mire vagod rá, hogy hülyeség.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
whitemadrid írta:Ha nem egyezik két fel véleménye akkor az mar hülyeség?Realista24 írta:
Mert hulyeseget irtal.
Atmehetunk gyerekesbe.![]()
Vegyuk ezt eloszor, sorold kerlek.Meg azert attól a juventustól ne essunk már hasra, jók voltak de messze volt náluk keményebb ellenfél a bl ben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Baszkii. Tényleg! El is felejtettem azt az időszakot. Emlékszem, hogy azért, mert öreg és megérdemli.nuevo_ericco írta:Buffon arnylabda volt a témawhitemadrid írta:De amúgy miafaszert tartunk már itt...
-
Mert leírtam, hogy az a döntő nagy taktikai teljestímény volt a stábtól, erre jöttetek, hogy nem iswhitemadrid írta:De amúgy miafaszert tartunk már itt...

Én arra emlékszem, hogy fostam attól a Juvétól, mert egész BL szezonban mindenki arról beszélt, mennyire stabilak, milyen kevés gólt kapnak, stb (és bizony a meccs előtt is Buffon arnylabda volt a téma). Lehet benne volt az is, hogy a madridistákon kívül rohadtul nem akarta senki a címvédést, meg én is úgy voltam vele, hogy tuti akkor fogom az első BL döntős vereséget megélni, mikor duplázhatnánk. Hál' Istennek a csapat máshogy gondolta, és azóta sem láttam még a madridot BL döntőben szopni, pedig volt már 3

- whitemadrid
Ha nem egyezik két fel véleménye akkor az mar hülyeség?Realista24 írta:Mert hulyeseget irtal.whitemadrid írta:
De amúgy miafaszert tartunk már itt...![]()
Atmehetunk gyerekesbe.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert hulyeseget irtal.whitemadrid írta:De amúgy miafaszert tartunk már itt...nuevo_ericco írta:
Minden mást nézve is. Az a Juve nem volt kutyaütő, szinte mindenki arra számított, hogy ők húzzák be, vagy ha mi, akkor vért hugyozva. Buffon aranybogyóról beszéltek, stb.
Egy nagyon jól összerakott, stabil csapat volt.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- whitemadrid
Buffon aranylabda persze, amit mar akkor.is mindenki kiröhögött.nuevo_ericco írta:Minden mást nézve is. Az a Juve nem volt kutyaütő, szinte mindenki arra számított, hogy ők húzzák be, vagy ha mi, akkor vért hugyozva. Buffon aranybogyóról beszéltek, stb.whitemadrid írta:Ha a statokat nézzük akkor igazad van.
Egy nagyon jól összerakott, stabil csapat volt.
Mindenki tudta, hogy semmilyen esetre sem kap ő aranylabdát. Még ő maga is.
De oké.
Az a juventus underdog volt, es vert hugyozva kelett megvernunk.
Aztán volt egy Monaco akiknel akkor a tizenéves Bappe volt a húzóember, meg elotte a Barca akik kb mindenkitől kiszoptak aki akart ellenük focizni.
Meg volt egy Porto akik ellen kellett a ket meccsen a két piros , hogy menjen a meccs.
A piros lapok előtt egyáltalán nem voltak underdogok.
De amúgy miafaszert tartunk már itt...

Egy szó mint száz a szezon első fele értékelhetetlen.
Reméljük a hatralevő jobb lesz.
Mert az embernek igy nincs ingere meccset nézni es azt a totális tanácstalanságot.
-
Minden mást nézve is. Az a Juve nem volt kutyaütő, szinte mindenki arra számított, hogy ők húzzák be, vagy ha mi, akkor vért hugyozva. Buffon aranybogyóról beszéltek, stb.whitemadrid írta:Ha a statokat nézzük akkor igazad van.
Egy nagyon jól összerakott, stabil csapat volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem csak a statokat nezzuk. Mi voltunk az underdogok a legyozhetetlen Juveval szemben.whitemadrid írta:Ha a statokat nézzük akkor igazad van.Pipita írta:
Kicsoda?Egyetlen gólt kaptak a kieséses szakaszban, a Monaco ellen (a gólszerző ma nálunk játszik
), az elődöntő visszavágóján, eldőlt párharcban. A csoportkörben 6 meccsen 2 gólt kaptak (Lyon ellen 1-1, Sevilla ellen 3-1).
Ilyen védelemmel érkeztek a döntőbe, veretlenül. 12 meccs, 9 győzelem, 3 döntetlen.
Ennek a csapatnak vertünk négyet.
Ki volt abban az évben keményebb a Juventusnál? A Real Madridon kívül, értelemszerűen.
Hehe...
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- whitemadrid
Ha a statokat nézzük akkor igazad van.Pipita írta:Kicsoda?whitemadrid írta:
Meg azert attól a juventustól ne essunk már hasra, jók voltak de messze volt náluk keményebb ellenfél a bl ben.Egyetlen gólt kaptak a kieséses szakaszban, a Monaco ellen (a gólszerző ma nálunk játszik
), az elődöntő visszavágóján, eldőlt párharcban. A csoportkörben 6 meccsen 2 gólt kaptak (Lyon ellen 1-1, Sevilla ellen 3-1).
Ilyen védelemmel érkeztek a döntőbe, veretlenül. 12 meccs, 9 győzelem, 3 döntetlen.
Ennek a csapatnak vertünk négyet.
Ki volt abban az évben keményebb a Juventusnál? A Real Madridon kívül, értelemszerűen.
Hehe...

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazan megerdemelne egy 2 orast bannt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots