Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

swfan

Re: Politika

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 4., szerda 0:41

1madridista írta:
swfan írta:

Ahol korábban kiszoptak? Hiszen júniusban is nyertek ebben a kerületben...

Júniusi önkormányzati választás: https://vtr.valasztas.hu/onk2024/valasz ... nstituency

Mostani időközi: https://www.valasztas.hu/helyi-onkorman ... s-20241201

Egyébként feleannyi szavazatot sem kapott a fideszes jelölt most, mint pár hónapja, a részvétel is csak 25% körül volt.

Az USA közvéleménykutatókról annyit, hogy hibahatáron mértek, 2 éve pedig a legtöbb közvéleménykutató stabil Fidesz előnyt mért, hébe hóba volt 1-1 mérés, ahol egál volt. De ezt is megbeszéltük már itt :)
https://444.hu/2024/11/30/fideszes-vagy ... mondtal-le

tessenek olvasni
A júniusi önkormányzati választást Szentesen az ellenzéki összefogás nyerte, jelöltjei JÖSSZ (Jövőnk Szentes Egyesület) néven futnak.
vagy mar oket is toni fizeti?
A választás esélyese az ellenzéki összefogás jelöltje, akinek dolgát most nem nehezíti meg egy másik ellenzéki induló.
Tessenek olvasni

"A júniusi önkormányzati választás után lemondott a szentesi 8-as választókerületet megnyerő fideszes jelölt"

Egyébként komoly kérdés: érted, hogy miről szólt ez a választás? Egyetlen város egyetlen kerületéről. Mégcsak nem is polgármesterről. Ebben a kerületben nyert a Fidesz júniusban is, annak ellenére, hogy az egész várost tekintve veszített (15-ből 10 képviselői helyet az óellenzék szerzett meg)

Szóval valahol, ahol nyert a Fidesz, dobpergés.... megint nyert a Fidesz. Igaz, az előző jelölthöz képest csak feleannyi szavazatot kapott, meg a részvétel is kritikusan alacsony volt. Ez azért lényeges, mert a Tisza távolmaradásra buzdítja a támogatóit amúgy.

Szóval, adott egy városban egyetlen kerület, ahol amúgy júniusban is nyert a Fidesz az óellenzék ellen, most pedig ismét nyert az óellenzék ellen, akiknek a pártjai a 4%-ot sem érik el a kutatásokban. Hű de k*rvanagy hírértéke van ennek

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 4., szerda 0:15

swfan írta:
1madridista írta:

ha ram gondoltal

csak meguntam a parttalan vitakat, nincs vegtelen idom egy forumon kardozni

nem foglak tudni kizokkenteni a buborekotokbol, nem toleraljatok tul jol az ellenvelemenyt... en meg tovabbra sem vagyok meggyozve arrol h mp jobb lesz mint ami most van, kockazatkerulo tipuskent inkabb nem szavazok ra (ha a fidesz igy folytatja inkabb sehova se de roman peterre fix nem)...

utolso kis finomsag: annyira szarul all es gyenge a fidesz h szentesen ahol elozoleg csunyan kiszoptak most kerdes nelkul nyertek... de majd a pulaiek megmonnyak h 180 szazalekon van a tisza... jarhatnatok a foldon is 4 eve is zarult az ollo meg usa valasztasoka is eleg sok kozvelemenykutato rosszul predictelte en nem adnek ennyi hitelt a szavuknak (kritikus gondolkodas)...

Júniusi önkormányzati választás: https://vtr.valasztas.hu/onk2024/valasz ... nstituency

Egyébként feleannyi szavazatot sem kapott a fideszes jelölt most, mint pár hónapja, a részvétel is csak 25% körül volt.

Az USA közvéleménykutatókról annyit, hogy hibahatáron mértek, 2 éve pedig a legtöbb közvéleménykutató stabil Fidesz előnyt mért, hébe hóba volt 1-1 mérés, ahol egál volt. De ezt is megbeszéltük már itt :)
https://444.hu/2024/11/30/fideszes-vagy ... mondtal-le

tessenek olvasni
A júniusi önkormányzati választást Szentesen az ellenzéki összefogás nyerte, jelöltjei JÖSSZ (Jövőnk Szentes Egyesület) néven futnak.
vagy mar oket is toni fizeti?
A választás esélyese az ellenzéki összefogás jelöltje, akinek dolgát most nem nehezíti meg egy másik ellenzéki induló.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 4., szerda 0:05

1madridista írta:
Realista24 írta:

Jogos, jobb, ami most van. Ott a madridista neked, ott szeretet van, es beke, es nincs kivel osszeveszni :lol:
ha ram gondoltal

nem foglak tudni kizokkenteni a buborekotokbol, nem toleraljatok tul jol az ellenvelemenyt... en meg tovabbra sem vagyok meggyozve arrol h mp jobb lesz mint ami most van, kockazatkerulo tipuskent inkabb nem szavazok ra (ha a fidesz igy folytatja inkabb sehova se de roman peterre fix nem)...

utolso kis finomsag: annyira szarul all es gyenge a fidesz h szentesen ahol elozoleg csunyan kiszoptak most kerdes nelkul nyertek... de majd a pulaiek megmonnyak h 180 szazalekon van a tisza... jarhatnatok a foldon is 4 eve is zarult az ollo meg usa valasztasoka is eleg sok kozvelemenykutato rosszul predictelte en nem adnek ennyi hitelt a szavuknak (kritikus gondolkodas)...

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 4., szerda 0:02

1madridista írta:
Realista24 írta:

Ki irta, hogy itt demokracia van? Diktatura, korrupcio, csusztatasok, a kulonbseg, hogy nem titkoljuk.
akkor csinaljunk forradalmat borogassunk autokat follyon ver mert ennyire beagyazott aljas "diggtaturrat" megbuktatni maskepp nem lehet !!!4!4!!4 el kell uzni oket mindenaron !!4!!444!!4

roncsforum geci hogy igy turik bazmeg hat nem latjak, biztos a rendszer haszonelvezoi

:mrgreen:
follyon helyett folyjon

meg mielott vmelyik nyelvtannaci ideer

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 3., kedd 23:48

Realista24 írta:
kiserik írta:
Mert elég furán gondolkodtok itt páran (vagy én :lol: ).

Ami itt a politika topikban megy olyan, mint ha más topikban, mikor Carlot vagy a vezetőséget, vagy valamelyik játékosunkat kritika érné, azonnal elkezdenénk a kritikust barcásozni.

A moderálással pedig nincs bajom, már leírtam régebben, hogy van a vezetőség, akinek mindent köszönhetünk, és vannak a többiek, akik közül valakik egyenlőbbek másoknál. Csak ne akarjuk ezt beállítani máshogy. Ez nem demokrácia és ez így van jól.
Ki irta, hogy itt demokracia van? Diktatura, korrupcio, csusztatasok, a kulonbseg, hogy nem titkoljuk.
akkor csinaljunk forradalmat borogassunk autokat follyon ver mert ennyire beagyazott aljas "diggtaturrat" megbuktatni maskepp nem lehet !!!4!4!!4 el kell uzni oket mindenaron !!4!!444!!4

roncsforum geci hogy igy turik bazmeg hat nem latjak, biztos a rendszer haszonelvezoi

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 3., kedd 23:41

Realista24 írta:
Whiteheart írta:

igen, pont mint a jakobinusok.. tűpontosan képviseli ez az oldal is az ellenzéket és kössz de nagyon nem kéne ilyen uralom magyarországon
Jogos, jobb, ami most van. Ott a madridista neked, ott szeretet van, es beke, es nincs kivel osszeveszni :lol:
ha ram gondoltal

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 3., kedd 21:40

halamadrid írta: Nem tudom, volt-e, de itt vannak a mai Menczer-performansz legjobb pillanatai.
Sokkal inkább becsülendő MP önfegyelme, mint az olykor előjövő dadogása. Újabb próbát állt ki a lejáratás ellen, újabb mérföldkő ez. Ha egy kicsit hontista volnék, azt mondanám, hogy a Fidesz nagyon jó színdarabot fabrikál a NER leváltásához és a NER 2.0-hoz, de ugye tudjuk, hogy ez mennyire nem valószínű.
https://www.youtube.com/watch?v=T6gqrlm8dTs
ferni írta: Ocsmány kórházi kaják, avagy mitől gyógyul a magyar?
Pottyondy, brutál milyen "kajákat" mutat
A széthányt pestofőzelék és alientemető mindent visz.
+ Radics Peti kommentben: "Köszönöm az alapanyagot! Bár ezt nehéz lesz überelni."
Ez rohadt jó lesz.

Egyébként nem gyanús, hogy Menczer még Gyurcsánynál is rosszabbnak hordja el MP-t a videóban, valamint a DK is szidta őt egy, a találkozó után megjelent sajtótájékoztatón?
Lassan nem az állami forrásokat, hanem az ellenzéket kell 70-30 arányban felosztaniuk.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 3., kedd 21:33

Nem tudom, volt-e, de itt vannak a mai Menczer-performansz legjobb pillanatai.
Sokkal inkább becsülendő MP önfegyelme, mint az olykor előjövő dadogása. Újabb próbát állt ki a lejáratás ellen, újabb mérföldkő ez. Ha egy kicsit hontista volnék, azt mondanám, hogy a Fidesz nagyon jó színdarabot fabrikál a NER leváltásához és a NER 2.0-hoz, de ugye tudjuk, hogy ez mennyire nem valószínű.
https://www.youtube.com/watch?v=T6gqrlm8dTs
ferni írta: Ocsmány kórházi kaják, avagy mitől gyógyul a magyar?
A széthányt pestofőzelék és alientemető mindent visz.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 3., kedd 20:05

hehetheoriginal írta:
Steve írta: Szóljatok ha fel kell lázadnom R24 ellen, vagy tüntizzek kiserik ellen.

Megvehető vagyok! Van az a pénz!

Diktatúra? Miközben még Hehe is szabadon írhatja a hülyeségeit, naponta 80 kommentet minimum. :kalapos:
Doktori disszertacio irasat záros határidőn belül, adott forumozo szamara az illeto faji, etnikai hozzatartozasa es elmult evekbeli velem valo vitai altal meghatarozott kisebb-nagyobb penzmag elleneben vallalom
tezisfuzeteket is vallalsz?

orban csodalkozo balazs kerdezi
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 3., kedd 20:00

Ocsmány kórházi kaják, avagy mitől gyógyul a magyar?

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 3., kedd 18:59

Kozben delkoreaban izegnek mozognak a kis sargak :lol:

Lassan geci amugy az egesz vilagon ilyen olyan okokbol tettlegessegig fajulnak a dolgok, uton utfelen haboruk, osszecsapasok :coffee:
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 3., kedd 18:51

Steve írta: Szóljatok ha fel kell lázadnom R24 ellen, vagy tüntizzek kiserik ellen.

Diktatúra? Miközben még Hehe is szabadon írhatja a hülyeségeit, naponta 80 kommentet minimum. :kalapos:
Doktori disszertacio irasat záros határidőn belül, adott forumozo szamara az illeto faji, etnikai hozzatartozasa es elmult evekbeli velem valo vitai altal meghatarozott kisebb-nagyobb penzmag elleneben vallalom
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 18:44

Tudom, hogy Letohának itt megvan a skatulyája, de erről mi a vélemény? https://www.facebook.com/1564246774/pos ... l/?app=fbl
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 3., kedd 17:53

Tizenháromszor kérdeztük meg Orbán Balázst, miért valaki más számítógépén keletkezett a tézisfüzete

:lol:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 3., kedd 17:50

ferni írta: Az meg van, hogy a hardcore réteg már 20 éve együtt fórumozik?

Sőt nagyon sok esetben személyesen is találkoztak már nem egyszer a többiek vagy tartják máshol is a kapcsolatot.
Pontosan ez a mag tartja össze az egészet.
Akik egyenlőbbek másoknál azt kiérdemelték már valamivel, nem azért van ez, mert random kisorsolták, igenis fontosak a fórum életében.

hehe is már kb a karrierje során ki lett rakva véglegessel olyan 9-10 alkalommal ugyanúgy, pedig pl szted ő is kiemelt bánásmódot kap.

Megint egy olyan sarkalatos pontját szidod a dolgoknak, ami nélkül nem lenne mit szidni.

Én pl olyan 2006 körül kezdtem a karrierem a 'distán, hidd el látttam már ezt-azt.
Én még új vagyok itt, de elfogadom és teljesen érthető hogy akik itt vannak 20éve(!!) azokat jobban megértik már hogy, mit/miért írnak és máshogy kezelik, de még ennek ellenére ők is kapnak figyelmeztetést vagy pihenőt.

MP vs menczer meg gyalázat, kellemetlen már az első pillanattól kezdve,mint egy kocsma töltelék aki propagandán él és papagájkodik végig, de amugy meg ő a Kommunikációs Igazgató..gyász az egész.

Kiserik pedig még ebbe is beletud állni :lol: Ő az az ember aki, ha beesik a pöcegödörbe, megnézi hogy a segítőjének fertőtlenítve van-e a keze.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 3., kedd 17:43

Whiteheart írta:tűpontosan képviseli ez az oldal is az ellenzéket
Ez nettó hülyeség. Azért, mert a többség nem szívleli a narancsot (okokat írtunk bőven), még nem képviseli automatikusan a magyar ellenzéket. Elég egybites gondolkodás ez.

Mi amúgy itt mind migránsok vagyunk, és Gergő befogadott minket 2013-ban. Azóta ez itt no-go zóna :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. december 3., kedd 17:31

Szóljatok ha fel kell lázadnom R24 ellen, vagy tüntizzek kiserik ellen.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. december 3., kedd 17:29

Realista24 írta:
Whiteheart írta:

igen, pont mint a jakobinusok.. tűpontosan képviseli ez az oldal is az ellenzéket és kössz de nagyon nem kéne ilyen uralom magyarországon
az eurobarcan nem tudom mi van szerencsére, a madridista meg.. az még létezik? :mrgreen:
szuperliga.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 17:28

ferni írta: Az meg van, hogy a hardcore réteg már 20 éve együtt fórumozik?

Sőt nagyon sok esetben személyesen is találkoztak már nem egyszer a többiek vagy tartják máshol is a kapcsolatot.
Pontosan ez a mag tartja össze az egészet.
Akik egyenlőbbek másoknál azt kiérdemelték már valamivel, nem azért van ez, mert random kisorsolták, igenis fontosak a fórum életében.

hehe is már kb a karrierje során ki lett rakva véglegessel olyan 9-10 alkalommal ugyanúgy, pedig pl szted ő is kiemelt bánásmódot kap.

Megint egy olyan sarkalatos pontját szidod a dolgoknak, ami nélkül nem lenne mit szidni.

Én pl olyan 2006 körül kezdtem a karrierem a 'distán, hidd el látttam már ezt-azt.
Ember! Hol szidtam? Idézd már légyszives. Minden esetben leírtam, hogy így van jól.

Én ezt tényleg nem hiszem el. Ez valami alternatív univerzum? Védek akit meg sem említek. Szidom amit elfogadok és elismerek. Komolyan gyerekek, ez agyfasz.

Amúgy én is a 'distán klezdtem, igaz nem 2006-ban. Aztán már itt kaptam egy véglegest, ami után donor néven pofátlankodtam vissza és utána jó magaviselet (én :lol: ) miatt visszakaptam a nevem.

De mégegyszer leírom, csak hogy világos legyen: nekem nincs és soha nem is volt semmi bajom azzal, hogy vannak egyenlők és egyenlőbbek. Valakinek kevésbé kell figyelni, hogy mit és hogyan ír, valakinek meg jobban.

ui.: legalább 6-szor voltam kiszórva :kalapos:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 3., kedd 17:27

Whiteheart írta:
Realista24 írta:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: