New Yorkot lehet tenni a döntőben, Galaxyban ott van Reus...

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 6., péntek 21:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 6., péntek 21:19
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 6., péntek 19:57
Jo kis meccs. Kb végignéztem.Remy írta: Karim - CR gólváltás a sivatagban.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 6., péntek 19:22
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. december 5., csütörtök 19:45
Jó az 4-6 nak is ha eljut egyáltalán oda.'shutterisland írta:rengeteg, addig is jo, de nem szupersztar jatekos ert be 25-30 kozott felsopolcos szintre.masik meg hogy gyokeres mar 26 eves, milyen legendary jatekos lehetne
modric a legjobb pelda, de drogba is 26 evesen ment a chelseaba, vagy salah, lewa es meg joparan is ott korul robbantak be ugy igazan.
biztos lehetne meg sorolni.
az mar kerdes, hogy a "legendary" szerintem is eros kifejezes, de siman lehet a kovetkezo 8-10 ev egyik korszakos top tamadoja attol fuggetlenul.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 5., csütörtök 19:22
rengeteg, addig is jo, de nem szupersztar jatekos ert be 25-30 kozott felsopolcos szintre.masik meg hogy gyokeres mar 26 eves, milyen legendary jatekos lehetne
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 5., csütörtök 16:53
Amikor messit legjobb csatár, legjobb playmaker es mindenféle posztra is jelölik... No comment.Christian Benteke (BEL) is the current MLS GOLDEN BOOT for his team DC United. However, Luis Suarez (21) and Lionel Messi (21) were nominated to FIFA's 'The Best' XI as the best strikers in the world. FIFA forgot about the Belgian who also plays in Major League Soccer.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 3., kedd 18:28
#Fülöp.Realista24 írta: Lehet fake news. Lattam harom helyen, de nem kizart.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 3., kedd 17:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 3., kedd 17:53
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 3., kedd 17:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 3., kedd 17:42
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 3., kedd 12:08
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 2., hétfő 19:01
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. november 30., szombat 23:27
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. november 30., szombat 19:12
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. november 27., szerda 15:29
Én mondjuk sose gondoltam így. Nekem a PSG mindig is egy kirakat majom csapat volt. Manchester City sokkal tudatosabban építkezik kb 2010 óta. PSG se csinálta rosszul eleinte, amit írsz is az Ancelotti-Ibrahimovic féle időkben, de aztán szépen lassan átestek a ló túloldalára, és a Neymar transzfer óta egyenesen hányinger az a csapat. Bappét is hogy igazolták le annak idején.. köpedék banda.gutihaz14 írta: tok szep hogy sok sok evvel ezelott meg pont forditva szolt a hang, psg jo mert van koncepcio(zlatan, ancelotti stb) city egy szar mert egetik a penzt es kart okoznak
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. november 27., szerda 15:16
tok szep hogy sok sok evvel ezelott meg pont forditva szolt a hang, psg jo mert van koncepcio(zlatan, ancelotti stb) city egy szar mert egetik a penzt es kart okoznakSierra írta:csak most? én folyamat rühellem őket kb 2010 óta, mióta átvette ez a kecskebaszó a csapatot. Undorító féreg csapatot csináltak a párizsból, tele pénzéhes zsoldosokkal, akik lófasz eredményt értek el az elmúlt lassan 15 évben. Citynél legalább van koncepció, egy edzőben bíznak 8 éve, és előtte se évente cserélgettek. Ott legalább leesett egy BL időközben, mondjuk amúgy az se valami nagy eredmény 15 év alatt az elköltött milliárdok fényében.Arpinho írta: Az elmúlt 10 évben k*rvasok kárt okoztak, most nem tudom őket sajnálni.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. november 27., szerda 15:04
csak most? én folyamat rühellem őket kb 2010 óta, mióta átvette ez a kecskebaszó a csapatot. Undorító féreg csapatot csináltak a párizsból, tele pénzéhes zsoldosokkal, akik lófasz eredményt értek el az elmúlt lassan 15 évben. Citynél legalább van koncepció, egy edzőben bíznak 8 éve, és előtte se évente cserélgettek. Ott legalább leesett egy BL időközben, mondjuk amúgy az se valami nagy eredmény 15 év alatt az elköltött milliárdok fényében.Arpinho írta: Az elmúlt 10 évben k*rvasok kárt okoztak, most nem tudom őket sajnálni.
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2024. november 27., szerda 11:00
nzooli93 írta: Enrike a bl meccsek 44%at elvesztette elvileg a psg vel. Meddig hagyjak meg koklerkedni ?![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem