Megvehető vagyok! Van az a pénz!

Diktatúra? Miközben még Hehe is szabadon írhatja a hülyeségeit, naponta 80 kommentet minimum.

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. december 3., kedd 17:31
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. december 3., kedd 17:29
az eurobarcan nem tudom mi van szerencsére, a madridista meg.. az még létezik?Realista24 írta:Jogos, jobb, ami most van. Ott a madridista neked, ott szeretet van, es beke, es nincs kivel osszeveszniWhiteheart írta:
igen, pont mint a jakobinusok.. tűpontosan képviseli ez az oldal is az ellenzéket és kössz de nagyon nem kéne ilyen uralom magyarországon![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 17:28
Ember! Hol szidtam? Idézd már légyszives. Minden esetben leírtam, hogy így van jól.ferni írta: Az meg van, hogy a hardcore réteg már 20 éve együtt fórumozik?
Sőt nagyon sok esetben személyesen is találkoztak már nem egyszer a többiek vagy tartják máshol is a kapcsolatot.
Pontosan ez a mag tartja össze az egészet.
Akik egyenlőbbek másoknál azt kiérdemelték már valamivel, nem azért van ez, mert random kisorsolták, igenis fontosak a fórum életében.
hehe is már kb a karrierje során ki lett rakva véglegessel olyan 9-10 alkalommal ugyanúgy, pedig pl szted ő is kiemelt bánásmódot kap.
Megint egy olyan sarkalatos pontját szidod a dolgoknak, ami nélkül nem lenne mit szidni.
Én pl olyan 2006 körül kezdtem a karrierem a 'distán, hidd el látttam már ezt-azt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 3., kedd 17:27
Jogos, jobb, ami most van. Ott a madridista neked, ott szeretet van, es beke, es nincs kivel osszeveszniWhiteheart írta:igen, pont mint a jakobinusok.. tűpontosan képviseli ez az oldal is az ellenzéket és kössz de nagyon nem kéne ilyen uralom magyarországonRealista24 írta:
Ki irta, hogy itt demokracia van? Diktatura, korrupcio, csusztatasok, a kulonbseg, hogy nem titkoljuk.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. december 3., kedd 17:24
A mostani hatalom meg olyan, mint az eurobarca, mindenki döntse el, melyiket választaná inkább..Whiteheart írta:igen, pont mint a jakobinusok.. tűpontosan képviseli ez az oldal is az ellenzéket és kössz de nagyon nem kéne ilyen uralom magyarországonRealista24 írta:
Ki irta, hogy itt demokracia van? Diktatura, korrupcio, csusztatasok, a kulonbseg, hogy nem titkoljuk.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. december 3., kedd 17:19
igen, pont mint a jakobinusok.. tűpontosan képviseli ez az oldal is az ellenzéket és kössz de nagyon nem kéne ilyen uralom magyarországonRealista24 írta:Ki irta, hogy itt demokracia van? Diktatura, korrupcio, csusztatasok, a kulonbseg, hogy nem titkoljuk.kiserik írta:
Mert elég furán gondolkodtok itt páran (vagy én).
Ami itt a politika topikban megy olyan, mint ha más topikban, mikor Carlot vagy a vezetőséget, vagy valamelyik játékosunkat kritika érné, azonnal elkezdenénk a kritikust barcásozni.
A moderálással pedig nincs bajom, már leírtam régebben, hogy van a vezetőség, akinek mindent köszönhetünk, és vannak a többiek, akik közül valakik egyenlőbbek másoknál. Csak ne akarjuk ezt beállítani máshogy. Ez nem demokrácia és ez így van jól.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 3., kedd 17:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 17:16
Senki. Én sem. Viszont ha megmondom, hogy azért kell minden apró dologra figyelnem, mert ilyen a rendszer (amit elfogadok és örülök, hogy itt lehetek), akkor nem kell úgy tenni, hogy nem is.Realista24 írta:Ki irta, hogy itt demokracia van? Diktatura, korrupcio, csusztatasok, a kulonbseg, hogy nem titkoljuk.kiserik írta:
Mert elég furán gondolkodtok itt páran (vagy én).
Ami itt a politika topikban megy olyan, mint ha más topikban, mikor Carlot vagy a vezetőséget, vagy valamelyik játékosunkat kritika érné, azonnal elkezdenénk a kritikust barcásozni.
A moderálással pedig nincs bajom, már leírtam régebben, hogy van a vezetőség, akinek mindent köszönhetünk, és vannak a többiek, akik közül valakik egyenlőbbek másoknál. Csak ne akarjuk ezt beállítani máshogy. Ez nem demokrácia és ez így van jól.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 3., kedd 17:06
Ki irta, hogy itt demokracia van? Diktatura, korrupcio, csusztatasok, a kulonbseg, hogy nem titkoljuk.kiserik írta:Mert elég furán gondolkodtok itt páran (vagy énferni írta: Téged kajak nem hiszlek el...![]()
).
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 17:03
Mert elég furán gondolkodtok itt páran (vagy énferni írta: Téged kajak nem hiszlek el...![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 3., kedd 17:03
Egyik ezert (2016), rogton azutani kommented ez, hogy pirossal irtam, alljatok le.Lehet drukkolni a csigazabálóknak. Ez ki volt adva utasításba az biztos![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 3., kedd 16:54
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 16:40
Ezzel vitatkoznék. Most nincs időm rá kikeresni, de úgy emlékszem többször lettem tiltva figyelmeztetés nélkül, mint figyelmeztetve.Realista24 írta:Nem vagyok en Devenyi Tibi bacsi.hehetheoriginal írta: Akkor megkerem tisztelt R24-et, es az adminokat, hogy kiseriket ne tiltsatok ki, mindegy, hogy milyen minosegben vagy stílusban beszel velem, mert ez a resze sose erdekelt.
Igy jo?![]()
(Hogy massal hogy beszel azert nem vallalom a felelosseget, nem ram tartozik)
@ericco: pont ezert mondom, hogy ujra fidesz lesz valszeg, mert annyira be vannak agyazodva a hatalom minden szintjen, mint egy rak a teljes testben.
Kiserik, mar megint a ferdites es feligazsag, amolyan Fidesz modra. Tobbszor szolva lett, kerve lettel, hogy valtoztass vagy allj le, akarmi. Nem tetted meg, kaptad a jutalmat, legtobbszor akkor, amikor az jott le minden hszedbol, hogy szerinted mindenki hulye csak te nem, melle meg jatszod az aldozat es martir szerepet is.
Ezt pedig nem csak ebben a topicban csinalod, hanem amikor Vini a tema, szamtalan topicban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 3., kedd 16:21
Nem vagyok en Devenyi Tibi bacsi.hehetheoriginal írta: Akkor megkerem tisztelt R24-et, es az adminokat, hogy kiseriket ne tiltsatok ki, mindegy, hogy milyen minosegben vagy stílusban beszel velem, mert ez a resze sose erdekelt.
Igy jo?![]()
(Hogy massal hogy beszel azert nem vallalom a felelosseget, nem ram tartozik)
@ericco: pont ezert mondom, hogy ujra fidesz lesz valszeg, mert annyira be vannak agyazodva a hatalom minden szintjen, mint egy rak a teljes testben.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 3., kedd 16:08
Hasonlítsd már össze a megmozgatott embertömegeket egy MZP-féle országjárással.Aki kicsit is kinyitja a szemét az látja, hogy eddig hasonló a fogatókönyv, mint aminek a vége '22-volt. Nagyon sok ember azért fog szavani MP-re, hogy OV takarodjon. Sokan viszont azért nem fognak, mert MP ilyen. Na ezen kellene és lehetne is változtatni. Ezt viszont ha itt felhozom, akkor azonnal büdös fideszes leszek. Pont, mint a jó öreg nyuggerkommandó.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 3., kedd 16:07
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 3., kedd 16:06
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 3., kedd 16:04
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 16:01
Megértenéd, ha helyemben lennél. Ha teszek 2 smiley-t, akkor kapom a figyelmeztetést. Ha kiírom, hogy b+, akkor kapom a figyelmeztetést. Ha olyat szólok, akkor kapom a heteket.hehetheoriginal írta: ""bocsi mindenkitol![]()
![]()
![]()
mire kersz bocsanatot?![]()
idegesito modoroskodo egy ember vagy te![]()
nekem ez mara eleg is volt, lost cause, failed society, roncs az egesz.
ez nem beszelgetes. ez aberracio. agyrem.Simán csak politikáról beszélgetni szeretnék néha.
Ennyiből A.'shutterisland írta: kiserik, egy kerdes, csak egy betut irj, A vagy B![]()
A
nyer a tisza szorosan (tehat kozel sem 2/3-al) de a mi hazank nem eri el a parlamenti kuszobot.
B
nyer a fidesz, ok maradnak hatalmon, de bejut 5 szazalekkal a mi hazank.
mondd, te mit valasztanal ?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 3., kedd 15:52
https://www.youtube.com/shorts/g7Mqn0bB8lw'shutterisland írta: kiserik, egy kerdes, csak egy betut irj, A vagy B![]()
A
nyer a tisza szorosan (tehat kozel sem 2/3-al) de a mi hazank nem eri el a parlamenti kuszobot.
B
nyer a fidesz, ok maradnak hatalmon, de bejut 5 szazalekkal a mi hazank.
mondd, te mit valasztanal ?![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem