Én még új vagyok itt, de elfogadom és teljesen érthető hogy akik itt vannak 20éve(!!) azokat jobban megértik már hogy, mit/miért írnak és máshogy kezelik, de még ennek ellenére ők is kapnak figyelmeztetést vagy pihenőt.ferni írta: Az meg van, hogy a hardcore réteg már 20 éve együtt fórumozik?
Sőt nagyon sok esetben személyesen is találkoztak már nem egyszer a többiek vagy tartják máshol is a kapcsolatot.
Pontosan ez a mag tartja össze az egészet.
Akik egyenlőbbek másoknál azt kiérdemelték már valamivel, nem azért van ez, mert random kisorsolták, igenis fontosak a fórum életében.
hehe is már kb a karrierje során ki lett rakva véglegessel olyan 9-10 alkalommal ugyanúgy, pedig pl szted ő is kiemelt bánásmódot kap.
Megint egy olyan sarkalatos pontját szidod a dolgoknak, ami nélkül nem lenne mit szidni.
Én pl olyan 2006 körül kezdtem a karrierem a 'distán, hidd el látttam már ezt-azt.
MP vs menczer meg gyalázat, kellemetlen már az első pillanattól kezdve,mint egy kocsma töltelék aki propagandán él és papagájkodik végig, de amugy meg ő a Kommunikációs Igazgató..gyász az egész.
Kiserik pedig még ebbe is beletud állni