Tényleg, pont ezt írtam.hehetheoriginal írta: tehat maradjon meg 26-tol 4 vagy 8 evet a fityesz, ugy lesz a jo mindenkinek, jobb a bekesseg.![]()
![]()
![]()
" Na ezen kellene és lehetne is változtatni. "
Előre bocsi mindenkitől, de ez megéri ezt:

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 15:45
Tényleg, pont ezt írtam.hehetheoriginal írta: tehat maradjon meg 26-tol 4 vagy 8 evet a fityesz, ugy lesz a jo mindenkinek, jobb a bekesseg.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 3., kedd 15:43
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 15:42
Mi van? Megint kezdjük a szokásos marhaságot?Realista24 írta:Most akkor szamitanak a reszletek vagy nem? Nem tudlak kovetni.Ezt még el is tudom fogadni a Menczer féle előzmény miatt.
Aki kicsit is kinyitja a szemét az látja, hogy eddig hasonló a fogatókönyv, mint aminek a vége '22-volt. Nagyon sok ember azért fog szavani MP-re, hogy OV takarodjon. Sokan viszont azért nem fognak, mert MP ilyen. Na ezen kellene és lehetne is változtatni. Ezt viszont ha itt felhozom, akkor azonnal büdös fideszes leszek. Pont, mint a jó öreg nyuggerkommandó.hehetheoriginal írta:nem errol, csak mindenki latja, mi a helyzet, mikor te mprol irsz. nyiltan, tisztan, feketen feheren.Ne nyomd fullba a kretént. Nagyon nem erről beszéltem.
tobben tobbszor megjegyeztuk mar, akarhogy probalod magyarazni, hogy mprol mi a velemenyed, mert te csakis tokeletes embert vagy hajlando elfogadni.
olyan meg nincs, de tudod te jol, ennek ellenere nyomod a bullshitet.
amugy honnan tudod milyen ember? ismered szemelyesen?
vagy pont ugyanugy iteled meg videok alapjan, mint mondjuk masok bappet es biniciust?
direktbe fideszswfan írta:Kiserik, neked fizet amúgy a Mi Hazánk?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 3., kedd 15:36
nem errol, csak mindenki latja, mi a helyzet, mikor te mprol irsz. nyiltan, tisztan, feketen feheren.Ne nyomd fullba a kretént. Nagyon nem erről beszéltem.
direktbe fideszswfan írta:Kiserik, neked fizet amúgy a Mi Hazánk?
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 3., kedd 15:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 3., kedd 15:31
Most akkor szamitanak a reszletek vagy nem? Nem tudlak kovetni.Ezt még el is tudom fogadni a Menczer féle előzmény miatt.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 15:29
Te ezeket direkt csinálod? Mi volt ebben a fideszes propaganda? Hogy ami KIKERÜLT felvétel, azon ez van? Most már a másik oldalon is ér hazudni? Ha nem vergődött volna ezen, akkor nem kerül ki, mert meg sem történik.ferni írta:De megint ne a fideszes propagandát mondd vissza könyörgöm.kiserik írta:
Valami HírTv-s embereket. Részlet kérdés. A stílus maga az ember. De itt van ez a gyermekotthonos történet. Miskolcon is megcsinálta a feszkót. Ami kikerült az annyi, hogy amiatt cirkuszolt, hogy nem nyitották ki neki azonnal a hátsó ajtót. Most van indok, hogy miért nem engedik be máshová.
Napi 3-4 órányi élő beszédet tudsz nézni MP-ről, temérdek nyilatkozat, te meg megítélsz egy embert 2 momentumból, amit minthogy nem pont a fideszes propaganda nyomat folyamat![]()
Azt ilyen Cséplőnét védesz megint hogy beszéltek vele, mikor romokban a gyermekvédelem. Maga az ÁSZ hozzá le pár hete mekkora gáz van.
Ha MPnek mostanában ennyi a necces pillanata ilyen nyomás és fáradtság mellett az konkrétan egy csoda.
https://youtu.be/T6gqrlm8dTs
MP vs Menczer legjobb pillanatok![]()
Elmondom: a Meczer elleni tetszett. Le is írtam, aki tud olvasni az olvashatta. Ami utána következett, az nem tetszett. Ezt még el is tudom fogadni a Menczer féle előzmény miatt. Ezt le is írtam, aki tud olvasni az olvashatta. Viszont az, hogy MP-nél ez a megszokott kommunikáció, beszélgetés és vita, hogy le se szarja a másikat, 2 szó után beleugat, felemeli a hangját azután a másikat inti csendre és kikéri magának, ez nem tetszik. Sajnos ezt csinálja mindenhol, ahol van mellette más is, aki nem hozzá tartozik.hehetheoriginal írta: kiserik geci![]()
![]()
mondd el kerlek, te hogy kezelted volna, hogy kezelned az ilyen szituaciokat?
persze mindent figyelembe veve - orszagos megvilagitas, publikussag, ismertseg, nyomas, felelosseg.
erdekelne.
hogy kezelned a nyilt szini hazugsagokat, a propagandat, a mencer tomikaka fele veglenyeket.
es sohasem fogom megerteni, hogy vegre van valaki, akinel elmozdultak a holtpontrol a dolgok, de te ezer korommel kapaszkodsz tovabbra is
Ne nyomd fullba a kretént. Nagyon nem erről beszéltem.BlancoMark írta: Megint ott tartunk, hogy az egyik annyit lopott, hogy tobb evtizedre alaasta az orszag jovojet, a masik meg egy maganrendezvenyrol tobbszori felszolitas utan kirakott egy riportert. Es nyilvan a masodik van csak felhanytorgatva egyes korokben.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 3., kedd 15:22
Ezt lehet eladni a szavazóbázisnak, ettől gerjednek be oly módon, mint a Bicskére kivezérelt fideszes kommandó a Magyar Hang YT-videójában.'shutterisland írta: ez mi a szar ?
vagy teljesen megorult rogan mint forgatokonyv iro, vagy menczernel ment le a redony.
balkan.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 3., kedd 15:16
kellokepp ostoba es roncs a nep ahhoz, hogy ujra fidesz legyen.swfan írta:Az eddigi anyagok sem működtek, ez se fog. Máskor amúgy nem azt szoktad mondani, hogy az emberek végső soron a pénztárcájuk alapján szavaznak?hehetheoriginal írta: pont eleg lesz az ujabb 2/3-hoz sztem![]()
![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 3., kedd 15:15
Az eddigi anyagok sem működtek, ez se fog. Máskor amúgy nem azt szoktad mondani, hogy az emberek végső soron a pénztárcájuk alapján szavaznak?hehetheoriginal írta: pont eleg lesz az ujabb 2/3-hoz sztem![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 3., kedd 15:14
azon sem lepődnék meg ha telibe a fideszre nyomnák ők is. egyik kutya másik ebA Mi Hazankra leadott szavazat is a fideszt segiti.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 3., kedd 15:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 3., kedd 15:08
Reszletkerdes?Valami HírTv-s embereket. Részlet kérdés. A stílus maga az ember.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 3., kedd 15:05
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. december 3., kedd 15:04
Ezeket viszont mar csak a fogyatekos nyomorultak nezik, ugyhogy sztem ez megint eleg kontraproduktivra sikerult.hehetheoriginal írta: egesz orszagban minden platformon nyomatni fogjak mindenkihez a jol kivagott snitteket, ezt valszeg ugy lehetett volna csak jol kezelni mp reszerol, ha egy szo nelkul vegig allja az egeszet.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 3., kedd 15:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 3., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 3., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. december 3., kedd 14:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 3., kedd 14:41
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem