HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. december 3., kedd 12:33
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 3., kedd 12:33
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. december 3., kedd 12:25
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 3., kedd 12:25
TAKARODJON már, mint valami éjszakai kidobó ember, hát a gép elött remeg a kezem egy csicskalángosért.Caraway írta: Na felkerult a Menczer vs MP video, ha valakinek van gyomra vegignezni hajra..
https://www.youtube.com/live/C2o9vaQIjT ... VnMM3-NSoY
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. december 3., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. december 3., kedd 11:40
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 3., kedd 11:33
Szerintem buta emberek nem tudtak volna felépíteni egy rendszert, ami demokratikus úton szinte leválthatatlanzsuninnyo írta:Es olyan okos, mint egy marek tuzifa. Beszelni, bullshitelni barki meg tud tanulni, en nem ezen "akadtam fenn", hanem olyan aki okos es beszelni is tud, olyan nincs a fideszben. Ha ez az elmult 10 evben nem tunt fel, most mar az elmult fel ev alatt mindenkinek vilagosnak kene lennie.swfan írta:
Lázár János például nagyon jól tud beszélni, esze is van. Emellett egy igazi féreg persze, de kommunikációs igazgatónak ezerszer alkalmasabb lenne, mint Menczer. Anno a kormányinfókon nem igazán tudták megfogni az újságírók
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 3., kedd 11:32
Pont a napokban láttam egy Kósa-összest. Egyik része az volt, hogy elmebt interjút adni egy TV-be, élő adásba, majd miután felbosszantották, azt követelte, hogy ne adják lezsuninnyo írta:Menczer felbukkanasaig o volt a fofogyatekos a fideszben (nagy a verseny azt azert megjegyzem), sajnos mar semmi sem a regi.halamadrid írta:
Pl. Kósa Lajos.
Emlekszek meg 10x evvel ezelott, amikor Matolcsyn nevettunk mekkora hulyesegeket beszel es talal ki, ma meg o mar tagja ertelmesebb embereknek ott. te jo eg.
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. december 3., kedd 11:31
Menczernek csak a titulusa kommunikacios igazgato. O egy egyszeru verbalis veroember, aki nagyon kemeny dolgokat mond, amit meg lehet futtatni a mediaban. Egyertelmu, hogy csak egy gagyi kozkatona a rendszerben, semmilyen autoritassal nem rendelkezik.swfan írta: Lázár János például nagyon jól tud beszélni, esze is van. Emellett egy igazi féreg persze, de kommunikációs igazgatónak ezerszer alkalmasabb lenne, mint Menczer. Anno a kormányinfókon nem igazán tudták megfogni az újságírók
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. december 3., kedd 11:27
Es olyan okos, mint egy marek tuzifa. Beszelni, bullshitelni barki meg tud tanulni, en nem ezen "akadtam fenn", hanem olyan aki okos es beszelni is tud, olyan nincs a fideszben. Ha ez az elmult 10 evben nem tunt fel, most mar az elmult fel ev alatt mindenkinek vilagosnak kene lennie.swfan írta:
Lázár János például nagyon jól tud beszélni, esze is van. Emellett egy igazi féreg persze, de kommunikációs igazgatónak ezerszer alkalmasabb lenne, mint Menczer. Anno a kormányinfókon nem igazán tudták megfogni az újságírók
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 3., kedd 11:23
Lázár János például nagyon jól tud beszélni, esze is van. Emellett egy igazi féreg persze, de kommunikációs igazgatónak ezerszer alkalmasabb lenne, mint Menczer. Anno a kormányinfókon nem igazán tudták megfogni az újságírókzsuninnyo írta:Elnezest, de kik vannak a fideszben?swfan írta:
Hogy rákba lett abból a kölyökből kommunikációs igazgató? Már sportkommentárornak is ritka gyenge volt. Azért vannak a Fideszben bőven emberek, akik nem hülyék és beszélni is tudnak![]()
Orbán, amikor valaki a képébe mászik: https://youtu.be/Hu_F9g1994s?si=EQervvSNHpbUaHxEnuevo_ericco írta:Ezért nem való mindenki politikusnakBlancoMark írta: Ha valaki 50 centirol ordibal az arcodba, akkor nehez ignoralni es a dolgoddal foglalkozni.![]()
Orbán sem veszíti el a fejét, mikor nagy ritkán esélye van valakinek a képébe mászni.
A Fidesz félfasiszta szintjén már nem rátarmettség vagy tehetség kell, hanem vastag bőr a képen és gyomor. Úgy látszik, ez a jó kicsi szolga pedig gazdája minden kérését teljesíti, nem érdekli, hogy közben a fél ország minimum megveti érte.swfan írta:Hogy rákba lett abból a kölyökből kommunikációs igazgató?
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 3., kedd 11:10
Nem is álltottam, de volt már olyan helyzetben, mikor könnyen elveszíthette volna a fejét.Caraway írta:Ilyet Orban fix nem kapott soha
Akkor meg is válaszoltad, hogy miért kell kibírnia, még ha rohadt nehéz is, nekem sem menne pl.Caraway írta: Gondolom megvan igy az anyag, bevaghatjak hogy az agressziv MP meglokte es kesz.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. december 3., kedd 11:08
Menczer felbukkanasaig o volt a fofogyatekos a fideszben (nagy a verseny azt azert megjegyzem), sajnos mar semmi sem a regi.halamadrid írta:Pl. Kósa Lajos.zsuninnyo írta:
Elnezest, de kik vannak a fideszben?![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. december 3., kedd 11:03
Mar bocsi de lattad a videot? Ilyet Orban fix nem kapott soha, mondom konkretan egymas arcaba orditoztak ugy, hogy MP kozben kb a falhoz volt nyomva, es akkor meg ugat folyamatosan neki menczer hogy nyugi kicsi.nuevo_ericco írta:Ezért nem való mindenki politikusnakBlancoMark írta: Ha valaki 50 centirol ordibal az arcodba, akkor nehez ignoralni es a dolgoddal foglalkozni.![]()
Orbán sem veszíti el a fejét, mikor nagy ritkán esélye van valakinek a képébe mászni.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 3., kedd 11:03
Pl. Kósa Lajos.zsuninnyo írta:Elnezest, de kik vannak a fideszben?swfan írta:
Hogy rákba lett abból a kölyökből kommunikációs igazgató? Már sportkommentárornak is ritka gyenge volt. Azért vannak a Fideszben bőven emberek, akik nem hülyék és beszélni is tudnak![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. december 3., kedd 10:55
Elnezest, de kik vannak a fideszben?swfan írta:
Hogy rákba lett abból a kölyökből kommunikációs igazgató? Már sportkommentárornak is ritka gyenge volt. Azért vannak a Fideszben bőven emberek, akik nem hülyék és beszélni is tudnak
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 3., kedd 10:52
Ezért nem való mindenki politikusnakBlancoMark írta: Ha valaki 50 centirol ordibal az arcodba, akkor nehez ignoralni es a dolgoddal foglalkozni.
A Fidesz félfasiszta szintjén már nem rátarmettség vagy tehetség kell, hanem vastag bőr a képen és gyomor. Úgy látszik, ez a jó kicsi szolga pedig gazdája minden kérését teljesíti, nem érdekli, hogy közben a fél ország minimum megveti érte.swfan írta:Hogy rákba lett abból a kölyökből kommunikációs igazgató?
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 3., kedd 10:43
Hogy rákba lett abból a kölyökből kommunikációs igazgató? Már sportkommentárornak is ritka gyenge volt. Azért vannak a Fideszben bőven emberek, akik nem hülyék és beszélni is tudnakCaraway írta: Aztakva veletlen pont beleneztem a jelenlegi Mp liveba. Ajandekot vittek a pecsi gyerekotthonhoz, erre menczer megjelent. Hat en ekkora shitshowt meg nem lattam. 5 centire egymastol, MP pofajaba vegig uvolti hogy kicsi meg bohoc hazaarulo meg tokomtudja meg miket. Teljesen latszott hogy arra jatszik, hogy MP megusse. Na ebbol jo kis videok lesznek.
Ez amugy konkretan annyira szanalmas volt amit reg ereztem. A kormany kommunikacios igazgatoja mondja folyamatosan hogy ne izgulj KICSI. Ennel nincs lejjebb.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 3., kedd 10:42
Ha valaki 50 centirol ordibal az arcodba, akkor nehez ignoralni es a dolgoddal foglalkozni.nuevo_ericco írta:Menczer nevű szolgának adták ki, hogy nonstop támadja MP-t, ezzel azt a látszatot keltve, hogy az nincs Orbán szintjén, hanem jópár fokkal lejebb vann. Azért, hogy mire jön a kampányfinis, Orbán azt tudja mondani, azért nem áll ki nyilvános vitára, mert MP nem üti meg azt a színvonalat. MP szerintem akkor kezeli a legjobban a heyzetet, ha kijelenti ilyenkor, hivatásos, közpénzből fizetett seggnyalókkal nem foglalkozik, az ő ellenfele Orbán Viktor, és minden mást ignorál a kormányoldalról.Caraway írta: Aztakva veletlen pont beleneztem a jelenlegi Mp liveba. Ajandekot vittek a pecsi gyerekotthonhoz, erre menczer megjelent. Hat en ekkora shitshowt meg nem lattam. 5 centire egymastol, MP pofajaba vegig uvolti hogy kicsi meg bohoc hazaarulo meg tokomtudja meg miket. Teljesen latszott hogy arra jatszik, hogy MP megusse. Na ebbol jo kis videok lesznek.
Ez amugy konkretan annyira szanalmas volt amit reg ereztem. A kormany kommunikacios igazgatoja mondja folyamatosan hogy ne izgulj KICSI. Ennel nincs lejjebb.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 3., kedd 10:31
Menczer nevű szolgának adták ki, hogy nonstop támadja MP-t, ezzel azt a látszatot keltve, hogy az nincs Orbán szintjén, hanem jópár fokkal lejebb vann. Azért, hogy mire jön a kampányfinis, Orbán azt tudja mondani, azért nem áll ki nyilvános vitára, mert MP nem üti meg azt a színvonalat. MP szerintem akkor kezeli a legjobban a heyzetet, ha kijelenti ilyenkor, hivatásos, közpénzből fizetett seggnyalókkal nem foglalkozik, az ő ellenfele Orbán Viktor, és minden mást ignorál a kormányoldalról.Caraway írta: Aztakva veletlen pont beleneztem a jelenlegi Mp liveba. Ajandekot vittek a pecsi gyerekotthonhoz, erre menczer megjelent. Hat en ekkora shitshowt meg nem lattam. 5 centire egymastol, MP pofajaba vegig uvolti hogy kicsi meg bohoc hazaarulo meg tokomtudja meg miket. Teljesen latszott hogy arra jatszik, hogy MP megusse. Na ebbol jo kis videok lesznek.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem