Folytatásferni írta: Zseniális, hogy kezelik ezt a sok megélhetési aljadékot.
Már ők is érzik mennyire gáz amit csinálnak, inkább nem mutatkoznának![]()

MKKP: Átadtunk egy TÁMFALAT a Hegyvidéken
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 2., hétfő 23:28
Folytatásferni írta: Zseniális, hogy kezelik ezt a sok megélhetési aljadékot.
Már ők is érzik mennyire gáz amit csinálnak, inkább nem mutatkoznának![]()
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. december 2., hétfő 21:57
Nem, de nem is állítom be magam elfogulatlannak. Az egyiket megvetem, a másikat meg kifejezetten gyűlölöm. Bár tudom nem fér bele a szektás világodba az ilyesmi.Bencze írta:Megsem linkeltel arrol az esetrol cikket. Biztos nem jutott el a free speech visszhangkamratokba, hogy felhaborodast okozzon a fuggetlen, szabadon gondolkozo kozossegben.Blanco88 írta:
Nekem az is probléma. A hozzád hasonló szektások miatt tehetnek meg bármit oldaltól függetlenül.
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 2., hétfő 21:45
Lemaradtam? Ki adott a veje apjának kegyelmet?Bencze írta:Gondolom azzal semmi problema amikor a vejed apjanak adsz kegyelmetBlanco88 írta: https://telex.hu/kulfold/2024/12/02/joe ... DFPXTfmrUQ
Milyen elegáns megoldás
Azért az erkölcs és jogállamiság bajnokaitól ilyet nem várna az ember.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 2., hétfő 20:49
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 2., hétfő 20:46
Megsem linkeltel arrol az esetrol cikket. Biztos nem jutott el a free speech visszhangkamratokba, hogy felhaborodast okozzon a fuggetlen, szabadon gondolkozo kozossegben.Blanco88 írta:Nekem az is probléma. A hozzád hasonló szektások miatt tehetnek meg bármit oldaltól függetlenül.Bencze írta:
Gondolom azzal semmi problema amikor a vejed apjanak adsz kegyelmet![]()
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. december 2., hétfő 18:29
Nekem az is probléma. A hozzád hasonló szektások miatt tehetnek meg bármit oldaltól függetlenül.Bencze írta:Gondolom azzal semmi problema amikor a vejed apjanak adsz kegyelmetBlanco88 írta: https://telex.hu/kulfold/2024/12/02/joe ... DFPXTfmrUQ
Milyen elegáns megoldás
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 2., hétfő 17:46
Melyen tisztelt kepviselotarsam, boldog karacsonyt kivanok!hehetheoriginal írta:nem ez volt a kérdésBencze írta:
Gondolom azzal semmi problema amikor a vejed apjanak adsz kegyelmet![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 2., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 2., hétfő 17:06
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 2., hétfő 16:56
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 2., hétfő 16:50
Nem minősítve az ügyet, de itt most mi is volt tulajdonképpen az a jóval nagyobb, durvább bűncselekmény, amit a képernyő fotó bizonyított?hehetheoriginal írta: szerintem meg nem számít a bűncselekmény, ha egy annál jóval nagyobb, durvább bűncselekményre derít fényt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 2., hétfő 16:49
Nagyjabol biztos, hogy a privat es bizalmas informaciok vegett tilos az ilyen fotok keszitese, de ez lenyegtelen, mert jo latni, ahogy kuzd mint malac a jegen.hehetheoriginal írta: oké, de felkészülten menjen oda, és ha kap egy ilyen visszalövést, akkor az isten és a nép minden haragjával sújtson le a gecibe, hogy hogy merészeli fenyegetni az állampolgárt a megválasztott képviselő, ésatöbbiésatöbbi.
és szeretném látni a törvényt is, ami kimondja, hogy mobilt fotózni tilos.
legyen az bárkié.
tónika csak dadogja, hogy "szerinte" bűncselekmény.
szerintem meg nem számít a bűncselekmény, ha egy annál jóval nagyobb, durvább bűncselekményre derít fényt.
faszszopó a kaméleon kidülledő szemeivel.
kurvaanyád.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 2., hétfő 16:45
nem ez volt a kérdésBencze írta:Gondolom azzal semmi problema amikor a vejed apjanak adsz kegyelmetBlanco88 írta: https://telex.hu/kulfold/2024/12/02/joe ... DFPXTfmrUQ
Milyen elegáns megoldás
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 2., hétfő 16:40
Gondolom azzal semmi problema amikor a vejed apjanak adsz kegyelmetBlanco88 írta: https://telex.hu/kulfold/2024/12/02/joe ... DFPXTfmrUQ
Milyen elegáns megoldás
Azért az erkölcs és jogállamiság bajnokaitól ilyet nem várna az ember.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 2., hétfő 16:37
Nem vagyok Remy, de ezt 10/10-re értékelemhehetheoriginal írta: oké, de felkészülten menjen oda, és ha kap egy ilyen visszalövést, akkor az isten és a nép minden haragjával sújtson le a gecibe, hogy hogy merészeli fenyegetni az állampolgárt a megválasztott képviselő, ésatöbbiésatöbbi.
és szeretném látni a törvényt is, ami kimondja, hogy mobilt fotózni tilos.
legyen az bárkié.
tónika csak dadogja, hogy "szerinte" bűncselekmény.
szerintem meg nem számít a bűncselekmény, ha egy annál jóval nagyobb, durvább bűncselekményre derít fényt.
faszszopó a kaméleon kidülledő szemeivel.
kurvaanyád.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 2., hétfő 16:16
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 2., hétfő 15:38
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 2., hétfő 15:17
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 2., hétfő 14:57
Már ez kajak börtönt érdemelne, hogy ilyen állapotokba taszítják az időseket, konkrétan kimossák az agyukat és a legviccesebb 90%ban olyan dolgokat vágnak MP fejéhez, ami a Fideszre igaz'shutterisland írta: magyar peter ellen tuntetoket kerdeztuk
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 2., hétfő 14:49
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem