Caraway írta:
Aztakva veletlen pont beleneztem a jelenlegi Mp liveba. Ajandekot vittek a pecsi gyerekotthonhoz, erre menczer megjelent. Hat en ekkora shitshowt meg nem lattam. 5 centire egymastol, MP pofajaba vegig uvolti hogy kicsi meg bohoc hazaarulo meg tokomtudja meg miket. Teljesen latszott hogy arra jatszik, hogy MP megusse. Na ebbol jo kis videok lesznek.
Ez amugy konkretan annyira szanalmas volt amit reg ereztem. A kormany kommunikacios igazgatoja mondja folyamatosan hogy ne izgulj KICSI. Ennel nincs lejjebb.
Menczer nevű szolgának adták ki, hogy nonstop támadja MP-t, ezzel azt a látszatot keltve, hogy az nincs Orbán szintjén, hanem jópár fokkal lejebb vann. Azért, hogy mire jön a kampányfinis, Orbán azt tudja mondani, azért nem áll ki nyilvános vitára, mert MP nem üti meg azt a színvonalat. MP szerintem akkor kezeli a legjobban a heyzetet, ha kijelenti ilyenkor, hivatásos, közpénzből fizetett seggnyalókkal nem foglalkozik, az ő ellenfele Orbán Viktor, és minden mást ignorál a kormányoldalról.