HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 2., hétfő 7:42
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2024. december 1., vasárnap 23:58
+1. Annyival, hogy Vini hiányában nehéz kiültetni. Mondjuk egy ilyen meccsen Bobby kaphatott volna 20-30 percet, akár helyette. Igaz, hogy mostanában, ha beáll, csak rohangál ő is ész nélkül össze-vissza és belerúg mindenkibe, aki arra jár, de neki is el kellene kezdeni gyűjteni a perceket, szokni az egészet.___Samy___ írta: Hat ez meg mindig botranyosan sovany. Ma minden tulzas nelkul rughatott volna negyet, ehelyett kb varatlan helyrol rug egyet. Ez a helyzetkihasznalas itt egeszen egyszeruen nem fer bele.
Arrol mar nem is beszelek, hogy hiaba a dinamika, 10-bol 9 vedo kb barmikor leszereli. Semmivel nem volt jobb osszessegeben, mint a pool ellen, csak most egy Getafe volt az ellenfel.
Illene mar padra tenni.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 1., vasárnap 22:20
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 1., vasárnap 22:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 1., vasárnap 22:07
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 1., vasárnap 21:10
Ez a kapus mellett elviszem majd keresztbe ellövöm a kapu elött ez már tenyleg Pipita barátodat idéztehehetheoriginal írta: Meccs elott/meccsen latta gondolom a sok molinot, hogy veled vagyunk, egyutt vagyunk benne (a szarban)
Azert a ziccereket illene tesomsz..segitene.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 1., vasárnap 20:57
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 1., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. december 1., vasárnap 20:27
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. december 1., vasárnap 18:32
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 1., vasárnap 18:24
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 30., szombat 14:44
Nekem továbbra sem azal van a bajom, hogy nem mennek be a helyzetek, hanem hogy annyira hajt és akar, hogy ácsorog egyfolytában. Inkább mondanám szarik rá-nak.raul 4 ever írta: Sztem zseniális játékos, nem a képességeit szóltam le. Most rossz formában van, de ennyi..
Ha majd jobb formában lesz, 10 helyzetből 9 gól lesz és nem fordítva, mint most. De szerintem kell köré egy jobb csapat, mert nem ő fogja egyedül megoldani.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. november 30., szombat 14:21
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 30., szombat 14:17
Pogba megvan?Kerlon írta:VB döntő megvan?raul 4 ever írta: Szerintem hasonló, mint Bale. Van 1 halom rendkívüli képessége, de sosem lesz ő az, aki a nagy szarban kihúzza a nyulat a cilinderből, sose lesz az a Modric, Benzi, Kroos szint, akit mindenki keres a labdával, hogy indítsa a figurát, hogy csukott szemmel is tudja hol van a lyuk az ellenfél védekezésében, stb..
Sztem ő nem ez a karakter. Ő egy fogaskerék. Egy marha jó képességű fogaskerék. Mindig kell majd mellé egy valaki.
Csak mondjuk ő sose fog france, trannys, madrid sorrendes zászlóval pózolni, meg magasról tojni az egészre.
Akarni nagyon akar, meg nagyon kevésen múlnak a dolgok, jobb csapatban jobb lesz majd ő is.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 30., szombat 11:30
Az a baj, hogy többes számban.Kerlon írta:VB döntő megvan?raul 4 ever írta: Szerintem hasonló, mint Bale. Van 1 halom rendkívüli képessége, de sosem lesz ő az, aki a nagy szarban kihúzza a nyulat a cilinderből, sose lesz az a Modric, Benzi, Kroos szint, akit mindenki keres a labdával, hogy indítsa a figurát, hogy csukott szemmel is tudja hol van a lyuk az ellenfél védekezésében, stb..
Sztem ő nem ez a karakter. Ő egy fogaskerék. Egy marha jó képességű fogaskerék. Mindig kell majd mellé egy valaki.
Csak mondjuk ő sose fog france, trannys, madrid sorrendes zászlóval pózolni, meg magasról tojni az egészre.
Akarni nagyon akar, meg nagyon kevésen múlnak a dolgok, jobb csapatban jobb lesz majd ő is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. november 30., szombat 11:00
VB döntő megvan?raul 4 ever írta: Szerintem hasonló, mint Bale. Van 1 halom rendkívüli képessége, de sosem lesz ő az, aki a nagy szarban kihúzza a nyulat a cilinderből, sose lesz az a Modric, Benzi, Kroos szint, akit mindenki keres a labdával, hogy indítsa a figurát, hogy csukott szemmel is tudja hol van a lyuk az ellenfél védekezésében, stb..
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. november 30., szombat 10:39
Azt majd 5 év, és ne 3 hónap után döntsük el, hogy melyikhez áll közelebb.olivér írta:Bale klublegenda, aki a hátán hordta a válogatottját. Az Mbappe-project közelebb áll Hazard barátunk kalandjaihoz. Szerencsére utána már nem kell fizetni a katariaknak.raul 4 ever írta: Szerintem hasonló, mint Bale.![]()
HozzászólásSzerző: olivér » 2024. november 30., szombat 9:52
Bale klublegenda, aki a hátán hordta a válogatottját. Az Mbappe-project közelebb áll Hazard barátunk kalandjaihoz. Szerencsére utána már nem kell fizetni a katariaknak.raul 4 ever írta: Szerintem hasonló, mint Bale.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. november 30., szombat 9:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. november 30., szombat 7:36
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem