Útálat gólok jönnek ma, előbb Özil(ne értsétek félre,nem aze mert el ment, én Kakas vagyok

HozzászólásSzerző: attareal » 2013. december 8., vasárnap 18:45
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 8., vasárnap 18:43
Nagyon jól kezdte a szezont, első 4 meccsen 4 gólt lőtt (dupla az arsenal ellen), de utána megsérült és csak nemrég tért vissza, és sajnos keresi a korábbi formáját, gólja ezen a 4-en kívül még nincsen. Nyáron sztem akárhogy is lesz dobbantania kéne (sok nagycsapatban is kezdő lehetne országon belül).RealMadridFanatic írta:Most,hogy feljött, Bentekével mi a helyzet amúgy? Tavaly jó szezont futott, idén nem hallottam róla, nem is követem a PL-t sajnos, nincs időm.
sz*r keretből nehéz kihozni a maximumot amit SAF kihozott tavaly. támadók megvannak, védők még úgy ahogy, de nincsen irányító, nincsen vkp/kkp. Legkésőbb a nyáron pár játékosból pénzt kell csinálni és igazolni a helyükre. ne nem mintha bánnám, hogy ott vannak ahol...Demes írta:Moyes is kevés, biztos nem annyira rossz edző, de ezzel a kerettel csak egy nagyon top edző tudna mit kezdeni. Ő meg nem az.
valóságos hentes a csávóBecksy23 írta:ez mondjuk Wenger-t ismerve simán lehetne mondjuk Zouma, elég tehetséges srác, néger, francia, fiatal, mi kell még?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 8., vasárnap 18:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 8., vasárnap 18:41
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 8., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. december 8., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 8., vasárnap 17:30
Ez komoly?BBarni írta:A FA-kupa 3. körében
Arsenal-sp?rs![]()
Remélem egy középcsapattal el tudunk bánni...![]()
Készülj GT 6almas meccs lesz!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 8., vasárnap 17:29
Csak a szokásos 5-2BBarni írta:A FA-kupa 3. körében
Arsenal-sp?rs![]()
Remélem egy középcsapattal el tudunk bánni...![]()
Készülj GT 6almas meccs lesz!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 8., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 8., vasárnap 17:19
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2013. december 8., vasárnap 17:11
Szerintem teljesen jól elvan látva az Arsenal támadó középpályásokkal. Mondjuk a kezdő tegyük fel a Cazorla-Özil-Walcott hármas, cserének ott van Oxlade, vészmegoldásnak Podolski, illetve mivel úgyis nyugodtan feljebb lehet tolni, ezért bámikor feljebb léphet Ramsey, Rosicky vagy Wilshere. Szerintem egy klasszis csatárra kéne beruházni, Giroud meg jó lesz a padra. Ha rajtam múlna Londonig rúgdosnám Van Persie-t hogy menjen vissza, azzal mindketten jól járnánkMarci77 írta:Már nyáron is őt vettem volna. Mert van szélre Walcott,Ox,Poldi,Gnabry,de ezekből Poldival nem voltam elégedett,Ox keveset játszott,Walcott hullámzó. Most Özil érkeztével Cazorláé a balos,viszont nála nem jobb Draxler még. Draxler-Cazorla-Walcott/Ox/valakit szerettem volna egész nyáron.BBarni írta:Draxler állítólag nyáron => Arsenal
Szerintem jó kis játékos, de ő szélső, nem?
Oda már vannak egy páran, inkább egy fasza csatár kéne...
De most csatár legyen az első opció. Nem épp Remyre gondoltam mondjuk.
Benzema (ha esetleg a Realba menne csatár),Suárez...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 8., vasárnap 17:05
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 8., vasárnap 16:53
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 8., vasárnap 16:23
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. december 8., vasárnap 15:28
Gyakorlatilag az egész csapat kuka úgy ahogy van. De amúgy a legfőbb baj a középpálya, Fellaini se vált be.RealMadridFanatic írta: Amúgy aki nézi a meccseiket, mi a probléma? A középpályájuk súlytalan? Sok a sérült? Formaingadozások? Vagy csak Moyes kevés a feladathoz?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. december 8., vasárnap 15:24
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 8., vasárnap 15:14
Én is örülnék ha Oxi többet játszana. 45 milla az sok. 30-35 körül max okés. Vagy 45 de jön vele mondjuk PapadopuloszBBarni írta:Oxi nagyon jó kis játékos, de neki minél több játék kell(sajnos most sérült) ha Draxler jön akkor még kevesebbet fog játszani, úgyhogy szerintem nem kell!(ráadásul 45 millióról beszélnek)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 8., vasárnap 13:37
Annak az időszaknak már vége. Mostantól a tizenhatoson kívülről rúgunk két bombagólt meccsenként, úgyhogy nem kell Morata.BBarni írta:Benzema szerintem beleillene az Arsenalba, nem lenne rossz fogás pedig nagyon nem csipázom! Viszont Morata remélem vicc...viszont ha jól tud tizit rúgni mehetne a sp?rsbe![]()
Állítólag több mint 60 milliót költhet Wenger a nyáron!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 8., vasárnap 13:34
Állítólag több mint 60 milliót költhet Wenger a nyáron!Draxlerért meg a 45 kicsit sok lenne, de felőlem költsétek nyugodtan a pénzeteket.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 8., vasárnap 13:28
Suárez szerintem esélytelen, de ha megy a Realba, akkor Benzemát simán el tudjátok vinni szvsz.Marci77 írta:Benzema (ha esetleg a Realba menne csatár),Suárez...
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem