Nagyon jól kezdte a szezont, első 4 meccsen 4 gólt lőtt (dupla az arsenal ellen), de utána megsérült és csak nemrég tért vissza, és sajnos keresi a korábbi formáját, gólja ezen a 4-en kívül még nincsen. Nyáron sztem akárhogy is lesz dobbantania kéne (sok nagycsapatban is kezdő lehetne országon belül).RealMadridFanatic írta:Most,hogy feljött, Bentekével mi a helyzet amúgy? Tavaly jó szezont futott, idén nem hallottam róla, nem is követem a PL-t sajnos, nincs időm.
sz*r keretből nehéz kihozni a maximumot amit SAF kihozott tavaly. támadók megvannak, védők még úgy ahogy, de nincsen irányító, nincsen vkp/kkp. Legkésőbb a nyáron pár játékosból pénzt kell csinálni és igazolni a helyükre. ne nem mintha bánnám, hogy ott vannak ahol...Demes írta:Moyes is kevés, biztos nem annyira rossz edző, de ezzel a kerettel csak egy nagyon top edző tudna mit kezdeni. Ő meg nem az.

valóságos hentes a csávóBecksy23 írta:ez mondjuk Wenger-t ismerve simán lehetne mondjuk Zouma, elég tehetséges srác, néger, francia, fiatal, mi kell még?
de ettől függetlenül még lehet belőle jó játékos