már csak az a kérdés, hogy milyen indokkal tagadják meg az engedély kiadását, mit kell ugye titkolni?
nem lopni (nincs is mit

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 29., péntek 13:10
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 29., péntek 13:06
Ez a jog csak a magyar országgyűlési képviselőket illeti meg, az EP-képviselőket nem.hehetheoriginal írta:En ugy tudtam, mint megvalasztott kepviselo, joga van bemenni, nem akadalyozhatjak.RealVazquez írta:
Megfordítom: milyen jogon nem engedik be?
Eleg balfasz is lenne a jogalkotas, ha nem igy lenne
Ez már egy jobb kérdésRealVazquez írta:Megfordítom: milyen jogon nem engedik be?swfan írta: Nincs konkrétan ilyen jogszabály, hogy kötelesek beengedni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 29., péntek 12:58
En ugy tudtam, mint megvalasztott kepviselo, joga van bemenni, nem akadalyozhatjak.RealVazquez írta:Megfordítom: milyen jogon nem engedik be?swfan írta: Nincs konkrétan ilyen jogszabály, hogy kötelesek beengedni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. november 29., péntek 12:57
Megfordítom: milyen jogon nem engedik be?swfan írta: Nincs konkrétan ilyen jogszabály, hogy kötelesek beengedni.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. november 29., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 29., péntek 11:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 29., péntek 11:05
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 28., csütörtök 19:19
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. november 28., csütörtök 17:24
hát figyelj, a 2 leginkább fontos ember a dologban, az elrettentés híve, hogy most egy kevésbé fajsúlyos 3. mást képvisel, az nem hinném, hogy azt jelenti, hogy tuti az ő akarata fog érvényesülnikiserik írta: Még egy embert nevezett meg Trump az orosz-ukrán háborúval kapcsolatosan. A különmegbízottat. Várom vele kapcsolatban is a magyarázatot, hogy ő is a nagy Pompeo-i (most nem hagytam ki egy 'p'-t sem, remélem) terv híve. Én egy mondatot azért idéznék tőle:
“What we should not continue to do is to send arms to a stalemate that Ukraine will eventually find difficult to win,”
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 28., csütörtök 16:52
A Fidesz 1992-ben élesen elítélte Csurka írását, Kövér László szerint szalonképessé tették a náci nézeteket azzal, hogy a parlamentben vitáztak a pamfletről.
Most, 32 évvel később a fideszes holdudvar konferenciát rendezett az első virtigli szélsőjobboldali politikusnak, Lakiteleken pedig szobrot állítanak neki.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 28., csütörtök 16:20
Bobr kur.waBLevi96 írta:Szalay-Bobrovniczky Kristóf(Honvédelmi miniszter):
"Hamis az ember, hamis a kép, kamu az egyenruha, idegen a zsold, és idegen érdeket képvisel. Magyar Péter nem hazája katonája, hanem a háborúpárti Brüsszel csicskása!"
Süllyed a színvonal, de ő legalább felfogta hogy AI.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. november 28., csütörtök 16:02
Szalay-Bobrovniczky Kristóf(Honvédelmi miniszter):
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 28., csütörtök 15:57
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 28., csütörtök 15:24
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 28., csütörtök 15:00
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. november 28., csütörtök 14:51
Azért voltak nagyon érdekes mérések egyes államokban. Pl Iowa... 3% Harris előnyből 13%-os Trump győzelem.halamadrid írta:Mindkettőt egálra mérték, végül pedig 50%-ot szerzett Trump, míg 48,4-et Harris.lzoltan írta:
Úgy mint ahogy Harris vezetett Trump ellen, vagy a nagy összefogás a fidesz ellen?
Ezek a felmérések már a kampány része, hogy a tiszások azt érezzék hogy nem feleslegesen szavaznak. Véleményem szerint olyan sok minden nem változott még az EP választás óta
Mintha nem lehetne mindezt betudni a hibahatárnak és az aznapi mozgósításnak. Ne vicceljünk már![]()
Persze én is túlzónak érzem, szerintem a valóság valahol a Medián és a Publicus között lehet, vagyis stabil Tisza-előny. Azt azonban még mindig nem tudom felfogni, hogy hogy jutnak el a zinternett nélküli nyugdíjasokhoz, hogy vonják be őket érdemben a közvélemény kutatásokba.
+ A külhoni magyarok sincsenek benne, de MP potenciális országjárása szerintem segít majd, hogy mozgósítsák magukat az ottani fiatalok, hisz ha jól tudom, csak a 20% szokott átlagosan szavazni. Ráadásul nem is kell ehhez 1000 km-et utazniuk.
Amúgy nem tudom volt-e, de a Patrióta csinált egy szavazást a YT-on, hogy a jelenlegi 4 legnagyobb párt küzül kire szavaznának az emberek. Ment a Reddit csoportba, és mire MP elérte a 34%-ot, törölte is az illiberális demokrácia.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... i%C3%B3ta/
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 28., csütörtök 14:26
Nem a megbízhatóságukat krédőjeleztem meg, csupán azt nem értem, hogy milyen képlet alapján mérnek. Pl. 500 sms, 500 telefonhívás? Sokszor még a telefon sem igazságos az idősek bevonására nézve, mert a fiatalok és középkorúak nagyjából mindig maguknál tartják azt, az idősek meg szerintem kevésbé.swfan írta:Telefonon?halamadrid írta:
Azt azonban még mindig nem tudom felfogni, hogy hogy jutnak el a zinternett nélküli nyugdíjasokhoz, hogy vonják be őket érdemben a közvélemény kutatásokba.hogy érted, hogy nehéz őket bevonni?
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 28., csütörtök 14:23
Telefonon?halamadrid írta:Azt azonban még mindig nem tudom felfogni, hogy hogy jutnak el a zinternett nélküli nyugdíjasokhoz, hogy vonják be őket érdemben a közvélemény kutatásokba.lzoltan írta:
Úgy mint ahogy Harris vezetett Trump ellen, vagy a nagy összefogás a fidesz ellen?
Ezek a felmérések már a kampány része, hogy a tiszások azt érezzék hogy nem feleslegesen szavaznak. Véleményem szerint olyan sok minden nem változott még az EP választás óta
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 28., csütörtök 14:14
Mindkettőt egálra mérték, végül pedig 50%-ot szerzett Trump, míg 48,4-et Harris.lzoltan írta:Úgy mint ahogy Harris vezetett Trump ellen, vagy a nagy összefogás a fidesz ellen?'shutterisland írta: nem tudom, volt e itt a hsz rengetegben, de a tisza 11 szazalekkal uti a fideszt a mediannal.![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 28., csütörtök 13:27
Ez tiszta sor, de az eredeti komment nem erről szóltistimester írta:Ez a "botrány" nem a mérésekről szól, hanem arról, hogy ezt állítólag a támogatóikkal és saját DNC vezetésükkel is "elfelejtették" közölni. Így egy csomó pénzt feleslegesen elégettek. Mondhatni demokrata belügy.swfan írta:
Te el is olvasod a cikkeket amiket linkelsz?
VH: Elismerte a Harris-kampány a manipulációt - mintha maguk a demokraták manipulálták volna a pollokat. Te is azt akarod sugallni, hogy ezek a magyar pollok a Tisza párt kampányának részei...
Ezzel szemben: We Were Surprised Public Polls "Showed Us With Leads We Never Saw" In Internal Polls
Tehát meglepődtek, hogy egyes publikus pollok (amikhez a Demokratáknak semmi köze) vezetést mutattak, miközben a saját belső méréseik (amik valószínűleg drágábbak és pontosabbak is voltak) pedig nem.
Semmiféle "manipuláció" nincs, csak az a helyzet, hogy ezeknek a kutatásoknak van egy hibahatára (jellemzően 3%), amin belül bármi lehet. Semmilyen poll nem mért valódi Harris vezetést, gyakorlatilag 1%-on belül volt a két jelölt végig.
A mostani Medián felmérésben 11% a különbség, ez bőven túl van a hibahatáron. Azt mondani, hogy nem sok minden változott a választás óta, háát, finoman szólva sem állja meg a helyét
Ha te mint Átlag János a linkelt oldalon néha rápillantasz a méréseket átlagoló oldalra, láthatod, hogy a swing államokban végig Trump fölényt mértek. Én így fogadtam biztosra.
Ha DNC vezetőként, ezerszer több erőforrásból gazdálkodva nem tudsz ennyi adatod értelmezni, akkor messze underaverage kognitív képeségekkel rendelkezel vagy ami valószínűbb, hazudsz és hárítod a felelősséget. Ebben az esetben csak szokásos módon hazudoznak és pár tanácsadóra akarják rálocsolni a felelősséget.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem