Naiv dolog azt gondolni, hogy Orban onszantabol barmikor lemondana a hatalomrol. Nagyon nem is teheti meg azok utan, hogy milyen mertekben kompromitalodott a csaladja es a hozza kozel allok.lzoltan írta:egyetértek, hogy romlik a fidesz helyzete, de én 2030-ra várom a végét. Addigra tervezte Orbán, hogy lelép (tudom hogy említette már 2034-et is, de ránézésre nincs jó kondiban)'shutterisland írta:
szerintem sem realis kulonbseg, de mikor volt utoljara, hogy ilyet mernek a fidesz ellen ?
azert ez mar boven a hibahataron felul van, illetve a korfa se fogja ezt am javitni roganeknak.
tenyleg rohadt nagy bajban a fidesz.
Szerintem a Fidesz már nem tud megújulni. Véleményem szerint 2026-ig bőven rombolni fognak még Magyar Péter imidzsén annyit hogy ne tudjon előzni. Magyar Péter is tenni fog érte hogy ez megtörténjen, mert az egyértelmű, hogy nem egy kikezdhetetlen jó fiú (enyhén fogalmazva). 2/3-ad már nem hiszem hogy lesz, de a fidesz úgy is nyakon önti az embereket ingyen pénzzel a választás évében, bármi áron is, mint ahogy megtette előzőleg is.
Egyebkent aki tudja, hogy hogyan mukodik a hibahatar, annal nem kerdes hogy minimum atvette a vezetest a Tisza. De azert meg varjunk meg tobb kutatast is.
En azt latom hogy a Fidesz teljesen elvesztette a hatorszagat. Ma mar csak szinte kizarolag a kitartottak es megvezetett szegenyek allnak mellettuk, ott sem mindenki onszantabol.