Real Madrid is the team that covered the least kilometres (103,8) out of all the 17 teams that played in the Champions League last night.Kerlon írta:Semmi játékunk nem volt. Intenzitás nulla, akarás nulla. Kontrázhatnánk és 2en koricálnak elől majd visszafordulnak. Támadás építésnél szintén, 40 méternél nem mertünk közelebb menni a kapujukhoz. Nincsenek üresbe mozgások, ha valaki mégis megpróbálja, akkor inkább hátra passzolunk. Volt egy Valverde-Brahim szituáció, ahol előbb még bocsánatot is kért.___Samy___ írta: Nem tudom, lehet en vagyok fordtva osszerakva, de meg 1-0-nal is azt ereztem, hogy meg lehet legalabb az x, nem voltuk mezonyben szarok. Sokaig nem tudott a Pool mit kezdeni, csak egy meddo labdabirtoklasuk volt. Ugye ha a balfasz Bappe legalabb a buntetot belovi, akkor meg tobb is lehetett volna benne.
Utana viszont megnyomta a Pool, es mar nem birta a csapat. Ez van. Itt ki lehet kapni. Otthon nem kellett volna a Milan ellen meg a Lille ellen.
Hát mi a faszom ez a mentalitás? Gyáva szar az egész, amit idén művelünk, kár ezt a játékosokra kenni, mert a 90%-a tavaly BL-t nyert és akkor sem működött minden, de volt akarat és élesség. Idén semmi sincs. Egy tripla nulla az egész.
Szépen az alibi passzolgatás megy, de héba hóba mer valaki a kapu felé fordulni vagy belépni a támadóharmadba. Cserébe védekezésünk is egy kalapfos.
Inkább kivesszük a középpályáról Valverdet és beteszünk egy nyugdíjas Modricot, minthogy megnézzünk egy jobb hátvédet az utánpótlásból, amikor egy kényszer belsővédőről meg kiderül, hogy teljesen használható.
Ezek szerintem rohadtul nem normális dolgok és erősen fel lehetne kérdezni Ancelotti meg az egész szakmai stábot.
Ez is ciki.
Real futja a legkevesebbet minden csapat kozul. Ez összefügg az intenzitással is.