HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 28., csütörtök 13:27
Én továbbra is legkevésbé Carlot tudom elővenni. Persze vannak hülyeségei, mint mindenkinek.
Ha megnézzük a fél csapat kb folyamatosan sérült. Persze ezt rá lehet fogni Carlora, ahogy mondjuk akkor már rá kell fogni azt is, hogy a Castilla is ilyen helyzetben van. Gondolom ott is ő az úr. Ott van pl Carvajal sérülése is, amit nem hiszem, hogy a csapágyasra hajtás okozott, de én ebben nem vagyok annyira otthon, mint a fotelhuszár vagy a doki. Ő egy nagyon fontos láncszeme lenne ennek a csapatnak, mert kellene vezér.
Itt van Lukita kérdése. Évek óta félek a hosszabbításaitól. Nem azért, mert bajom van vele és ne férne el a keretben. Sőt, az öltözőben biztosan sokat is tud adni. Viszont ha a keretetben van a történelem egyik legjobb középpályása, akkor használod. Használod, mert megvan a tudása, hogy beteker egy szögletet, kiugrat egy csatárt, eldönt egy meccset. Még akkor is használod, ha fizikálisan már nem bírja. Használod, mert egy klasszis. Sajnos ennek megissza a csapat a levét, de ha dönteni kell, hogy egy korosodó klasszis, vagy egy még gyerek tehetség legyen a pályán döntő pillanatban, akkor többnyire a klasszist választod az eredménykényszer miatt. Nem arra gondolsz, hogy a fiatalt jobb lenne feépíteni, mert meccsről meccsre kell harcolj.
Jude. Gyenge. Gyenge, mert melóznia kell. Miért? Mert más nem teszi és nincs más, aki melózzon.
Végig lehetne menni mindenkin, hogy milyen játékosok alkotják a keretet és milyen játékosokból kellett tegnap csapatot alkotni. Lehet itt puffogtatni a TM-es értékeket, de sokakat az húz fel, hogy hol játszanak. Én nagyon bírom például Brahimot, de beszédes, hogy a Milánnak 2 év után bagóért sem kellett (pedig elbaszarintottak 120 milliót játékosokra), nálunk meg cserejátékosként duplázta az értékét 1 év alatt.
Akire viszont ki kell térni az Mbappe. Lehet itt rossz forma, meg fejben gát vagy valami, de az ember úgy sétálgat a pályán, mint amit még CR sem engedett meg magának. Ez a totálisan leszarom hozzáállás. 18 meccsből nem tudok 1-et mondani, ami róla szólt volna. Ahol megmutatta, hogy mit is tud. A Betis elleni gólja talán, de ennyi. Én remélem, hogy a vezetőség felismeri, hogy továbbra sem lehet senki nagyobb a klubnál és zöld utat adnak a neveléséhez. Nem tudom ilyen hírek vannak vele kapcsolatban, de ez nagyon sok mindent befolyásol.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!