Halatlan owen rakontraz, hogy szar az egesz

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 27., szerda 20:50
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 27., szerda 20:41
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 27., szerda 20:38
Büszke nagy betűkkel hirdetik hogy FullHDhehetheoriginal írta:HD, UHD, 4K, vagy mit tud?Halfkey írta: Megvettem ezt az 1000 forintos rtl plusz trialt, és nem megy semmi streamNálatok megy?
EDIT: elindult.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 27., szerda 20:37
Full HD.hehetheoriginal írta:HD, UHD, 4K, vagy mit tud?Halfkey írta: Megvettem ezt az 1000 forintos rtl plusz trialt, és nem megy semmi streamNálatok megy?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 27., szerda 20:36
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2024. november 27., szerda 20:35
Gundival ? Kössz, nem.Halfkey írta: Megvettem ezt az 1000 forintos rtl plusz trialt, és nem megy semmi streamNálatok megy?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 27., szerda 20:35
HD, UHD, 4K, vagy mit tud?Halfkey írta: Megvettem ezt az 1000 forintos rtl plusz trialt, és nem megy semmi streamNálatok megy?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 27., szerda 20:34
Hát azért elmúlt hetekben Villa ellen pad, Leverkusen ellen pad, Arsenal ellen pad. Ma szintén. Nem nevezném simán kezdőnek. Mostanában inkább a könnyebbnek igérkező meccseken van a kezdőjükben, rangadókon nem.tibi18 írta:Szinte az összes Pool meccset láttam a PL-ben. Simán kezdő Szobó. Mivel végignyomta a hétvégét és jön a City meccs, szerintem ezért nem kezd. Sokkal jobb vele a Pool letámadása, mint bárkivel. Lehet őt basztatni, de egyáltalán nem lóg ki ebből a Poolból.ikarus93 írta: Néztem pár Pool meccset idén. Szoboszlai nem fér be a kezdőbe a Poolnál. Csereként viszont tud dobni a csapaton.
Hasonló mint nekünk Asensio volt.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 27., szerda 20:31
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 27., szerda 20:29
Persze hogy azért. Ha többet nem lép pályára az életben már akkor is hatalmas karrier az övé és egyben példa hogy a fertőből is meg lehet csinálni.wZoLee7 írta:tényleg ennyire szar? vagy csak azért kapja mert magyar?Bencze írta:
Kar, Szoboszlai hozhatta volna a szokasos alibit kezdokent
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. november 27., szerda 20:28
Előre gyenge, azokban amikben papíron a legjobb, kulcspasszok, átlövések, túl önzetlen, mindent le akar passzolni oldalra, miközben mohamed és diaz önzőznek. védekezésben, letámadásban nagyon jó, de nincs fasz alatta.wZoLee7 írta: tényleg ennyire szar? vagy csak azért kapja mert magyar? Amikor láttam akkor azért sokat dolgozott, sokszor neki idegen pozíciókban szerepekben. A góljai ellenére (és ezt nem én mondom hanem a poolos ismerősök) Salah ott a fék, önző, elakadnak rajta támadások.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. november 27., szerda 20:28
Hat ahanyszor lattam iden sosem emelkedett ki a mezonybol, csak a robotolasa pozitiv. Ceballos helyett azert elnezegetnem MadridbanwZoLee7 írta:tényleg ennyire szar? vagy csak azért kapja mert magyar? Amikor láttam akkor azért sokat dolgozott, sokszor neki idegen pozíciókban szerepekben. A góljai ellenére (és ezt nem én mondom hanem a poolos ismerősök) Salah ott a fék, önző, elakadnak rajta támadások.Bencze írta:
Kar, Szoboszlai hozhatta volna a szokasos alibit kezdokent
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. november 27., szerda 20:21
Szinte az összes Pool meccset láttam a PL-ben. Simán kezdő Szobó. Mivel végignyomta a hétvégét és jön a City meccs, szerintem ezért nem kezd. Sokkal jobb vele a Pool letámadása, mint bárkivel. Lehet őt basztatni, de egyáltalán nem lóg ki ebből a Poolból.ikarus93 írta: Néztem pár Pool meccset idén. Szoboszlai nem fér be a kezdőbe a Poolnál. Csereként viszont tud dobni a csapaton.
Hasonló mint nekünk Asensio volt.
HozzászólásSzerző: Acewill » 2024. november 27., szerda 20:15
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. november 27., szerda 20:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 27., szerda 19:56
tényleg ennyire szar? vagy csak azért kapja mert magyar? Amikor láttam akkor azért sokat dolgozott, sokszor neki idegen pozíciókban szerepekben. A góljai ellenére (és ezt nem én mondom hanem a poolos ismerősök) Salah ott a fék, önző, elakadnak rajta támadások.Bencze írta:Kar, Szoboszlai hozhatta volna a szokasos alibit kezdokentPad'em írta: OFFICIAL XI LIVERPOOL:
Kelleher; Bradley, Konaté, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Gravenberch; Salah, Jones, Luis Díaz; Darwin Núñez
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. november 27., szerda 19:50
Kar, Szoboszlai hozhatta volna a szokasos alibit kezdokentPad'em írta: OFFICIAL XI LIVERPOOL:
Kelleher; Bradley, Konaté, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Gravenberch; Salah, Jones, Luis Díaz; Darwin Núñez
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. november 27., szerda 19:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 27., szerda 19:47
Semmivel sem rosszabb ott mint LV, sőt.petiamadridista írta: Valverde lesz a jobbhátvéd…
Szép meccs lesz ez is…
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 27., szerda 19:43
Jelenlévő fórumozók: 53 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem