Végre már sikerült megnézni. Mit mondjak, haladunk szépen az időben, ez is kumma jó volt.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. december 8., vasárnap 17:39
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 8., vasárnap 16:13
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. december 8., vasárnap 15:04
A második évad gyengébb,de szerintem az is bőven jó. A harmadik nagyon gyengén indult, de szünet előttre már ismét elég jó részeket hoztak össze.h3x0r írta:New Girl 1. evad
Az evad elso fele nagyon tetszett, a masodik fele viszont joval gyengebbre sikeredett. Vagy gyengebb reszek jottek vagy csak eltunt a varazs. Nem tudom. Aki nezte a sorozatot, a masodik evadtol mit varhatok?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 8., vasárnap 13:23
Aki nezte a sorozatot, a masodik evadtol mit varhatok?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 8., vasárnap 13:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 8., vasárnap 1:50
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 7., szombat 19:39
BazzBruce Wayne igazából Batman
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 7., szombat 16:13
Biztos csak kitalaltad. Bruce Wayne nem lehet Batman...Zsombor írta:Hát mondjuk ez szerintem elég nagy marhaság, bárhonnan megtudhattad volna, hogy ki is az a Barry Allen, ugyanis DC világról van szó. Sőt, Slade Wilson pedig Deathstroke. Hoppá, nem kellett volna ezt sem...Kerlon írta:Nem is a következtetésekre gondolok, mert ahogy írtam is fogalmam se lenne arról, hogy mi Allen Barry szerepe, ha hetekkel ez előtt nem lövöd le a poént
Gondolom nagy spoiler volt az is, mikor meghallottad, hogy Bruce Wayne igazából Batman.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 7., szombat 16:10
Olvassál már vissza és ne nézzél hülyének. Leírtam, hogy nem olvastam képregényt és soha sem kezdtem el magamtól ezekben kutakodni. Egyedül a híresebb adaptációkat néztem, meséket is csak TV-ben elvétve. Sajnálom, hogy nem vagyok e téren olyan nagy tudású, mint te.Zsombor írta:Hát mondjuk ez szerintem elég nagy marhaság, bárhonnan megtudhattad volna, hogy ki is az a Barry Allen, ugyanis DC világról van szó. Sőt, Slade Wilson pedig Deathstroke. Hoppá, nem kellett volna ezt sem...Kerlon írta:Nem is a következtetésekre gondolok, mert ahogy írtam is fogalmam se lenne arról, hogy mi Allen Barry szerepe, ha hetekkel ez előtt nem lövöd le a poént
Gondolom nagy spoiler volt az is, mikor meghallottad, hogy Bruce Wayne igazából Batman.
Láttam az új részt, viszont régebben spoilereztek a spoileren belül a következő részekbe. Most is ez volt. Csak az aktuálisat szoktam elolvasni.Realista24 írta:Én Remy összes kommentjét skippelem itt és filmes topicban. A legegyszerűbb, ha el akarod kerülni az esetleges spoilereket.
A másik pedig, hogy amíg nem nézem meg az összes friss részt, nem olvasok azzal kapcsolatos kommentet.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. december 7., szombat 15:49
Hát mondjuk ez szerintem elég nagy marhaság, bárhonnan megtudhattad volna, hogy ki is az a Barry Allen, ugyanis DC világról van szó. Sőt, Slade Wilson pedig Deathstroke. Hoppá, nem kellett volna ezt sem...Kerlon írta:Nem is a következtetésekre gondolok, mert ahogy írtam is fogalmam se lenne arról, hogy mi Allen Barry szerepe, ha hetekkel ez előtt nem lövöd le a poént
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 7., szombat 15:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 7., szombat 13:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 7., szombat 0:12
Sokszor csak következtetek... a másik esetben meg semmi olyat nem írok, amit ne lehetne megtalálni bármely filmes oldalon, ami egy kicsit is foglalkozik a DC univerzummal. Ja, és nem spoiler tartalom.Kerlon írta: és erre elkezditek a következő részeket. Remynek már nem az első..
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 7., szombat 0:00
En le vagyok maradva 2 resszel, szoval a mostani kommenteket nem olvastam, de engem is zavar mikor azt olvasom, hogy xy feltunik a kovetkezo reszekben, de csak 1 vagy 2 resz erejeig vagy valakinek ez lesz az utolso resze. Ezzel nincs is gond, de ha mar spoilereztek, akkor irjatok oda az elejere, hogy nem az aktualis reszrol van szo, hanem a kovetkezokrol es akit erdekel, az elolvassa.Kerlon írta:Arrowsoknak szól! MI A SZARÉRT KELL A SPOILERBEN, SPOILEREZNI A KÖVETKEZŐ RÉSZEKET? Kajak elkezdem olvasni, hogy mi volt a véleményetek róla/mi lehetett és erre elkezditek a következő részeket. Remynek már nem az első... Én egy képregényt nem olvastam életemben, nem is nagyon érdekeltek a kevésbé népszerű képregényekből adaptált sorozatok...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 6., péntek 23:30
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 6., péntek 22:29
HozzászólásSzerző: poronty » 2013. december 6., péntek 22:13
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. december 6., péntek 22:07
a műsor így is király, kb. a kérem a következő mellett az egyetlen minőségi műsor a magyar tv-ben. friderikusz tényleg fos, melegmárk botrány, de a többi szerintem baromi jó. én mindig várom már hétfő óta az aheti adást, sajnálom, h vége lesz mah3x0r írta:Sztarban sztar
Talan harmadjara latom ezt a musort, osszesen nem lattam belole 40 percet. Szerintem ez egy eleg kiraly musor lehetne Friderikusz es a zsuri nelkul. Probalnak humorosak lenni, de engem csak felidegesitenek vele. Majkaval nincs problemam, ot alapbol birom, de Claudia meg Hajos... Markrol meg inkabb nem is beszelek.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 6., péntek 21:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 6., péntek 18:57
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem