A nemszatellitpárt szócsövének kiadója azért elég szép mennyiségű állami pénzt bezsebelt már: https://telex.hu/belfold/2023/08/29/mi- ... -tamogataskiserik írta:Egyrészt gyönyörűen összemostad a Magyar Jelent a KESMA (állami propaganda) médiáival. A Magyar Jelen nem tagja a KESMA-nak és ha jól tudom a NER-hez sincs köze. Másrészt az USA nem tagja sem az EU-nak, sem a V4-eknek (tudom, hogy tudod, csak félre értetted a kérdést).realfan írta:
egyetértek, hogy a mértéke teljesen más lehet a függésnek, szimplána azt állítom, hogy nincs teljesen független sajtó (aztán elment másirányba is a dolog, de ebből indultunk ki). szerintem is egyértelmű, hogy óriási különbsáég van egy origo/Magyar Nemzet/Magyar Jelen és haonslók illetve egy 24.hu/hvg/mérce és haonslók között, de utóbbiak sem függetlnek, mondjuk a mérce ezt pont nem titkolja, hogy alapvetően szocdem irányúak
az EU és a V4-ek is, hogy jelenleg melyikkel milyen a kapcsolatunk, az már más kérdés![]()
Egyébként semmi összemosás nem volt, csak egy tényközlés, hogy a MJ ugyanúgy egy politikai párt szócsöve, csakúgy mint a KESMA lapok. Az MJ a Mi Hazánké, a KESMA a Fideszé, ha nem lenne egyértelmű