Egyéb bajnokságok
Re: Egyéb bajnokságok
Sporting csunyan beszopta Amorim tavozasat, eloszor Arsenal ellen 1-5-os zako otthon, most meg a bajnoksagban is szopnak otthon.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Benzemáék a szaudi tabella élén!
Ha mar sajnos CR csapatának nem megy idén, legalabb legyen más elől mint az Al Hilal.
Benzema 9 meccsen 9 gól
Moussa Diaby 10 gólpassz!
Aouar is 7 gólos
Vitték még a Mallorca szerb kapusát es Psgből Danilót a védelembe. Úgy tűnik jól igazoltak.
Ha mar sajnos CR csapatának nem megy idén, legalabb legyen más elől mint az Al Hilal.
Benzema 9 meccsen 9 gól
Moussa Diaby 10 gólpassz!
Aouar is 7 gólos
Vitték még a Mallorca szerb kapusát es Psgből Danilót a védelembe. Úgy tűnik jól igazoltak.
Én mondjuk sose gondoltam így. Nekem a PSG mindig is egy kirakat majom csapat volt. Manchester City sokkal tudatosabban építkezik kb 2010 óta. PSG se csinálta rosszul eleinte, amit írsz is az Ancelotti-Ibrahimovic féle időkben, de aztán szépen lassan átestek a ló túloldalára, és a Neymar transzfer óta egyenesen hányinger az a csapat. Bappét is hogy igazolták le annak idején.. köpedék banda.gutihaz14 írta: tok szep hogy sok sok evvel ezelott meg pont forditva szolt a hang, psg jo mert van koncepcio(zlatan, ancelotti stb) city egy szar mert egetik a penzt es kart okoznak
tok szep hogy sok sok evvel ezelott meg pont forditva szolt a hang, psg jo mert van koncepcio(zlatan, ancelotti stb) city egy szar mert egetik a penzt es kart okoznakSierra írta:csak most? én folyamat rühellem őket kb 2010 óta, mióta átvette ez a kecskebaszó a csapatot. Undorító féreg csapatot csináltak a párizsból, tele pénzéhes zsoldosokkal, akik lófasz eredményt értek el az elmúlt lassan 15 évben. Citynél legalább van koncepció, egy edzőben bíznak 8 éve, és előtte se évente cserélgettek. Ott legalább leesett egy BL időközben, mondjuk amúgy az se valami nagy eredmény 15 év alatt az elköltött milliárdok fényében.Arpinho írta: Az elmúlt 10 évben k*rvasok kárt okoztak, most nem tudom őket sajnálni.![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
csak most? én folyamat rühellem őket kb 2010 óta, mióta átvette ez a kecskebaszó a csapatot. Undorító féreg csapatot csináltak a párizsból, tele pénzéhes zsoldosokkal, akik lófasz eredményt értek el az elmúlt lassan 15 évben. Citynél legalább van koncepció, egy edzőben bíznak 8 éve, és előtte se évente cserélgettek. Ott legalább leesett egy BL időközben, mondjuk amúgy az se valami nagy eredmény 15 év alatt az elköltött milliárdok fényében.Arpinho írta: Az elmúlt 10 évben k*rvasok kárt okoztak, most nem tudom őket sajnálni.
-
Arpinho
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nzooli93 írta: Enrike a bl meccsek 44%at elvesztette elvileg a psg vel. Meddig hagyjak meg koklerkedni ?![]()
A 2022-es VB óta lesz*rják az egészet, elvegetálnak, ez a Holdról is látszódik. Akkor, ott, azokban az években valamiért hihetetlenül fontos volt, hogy a qatari rendezésű VB-n, a qatari sejk csapata, a PSG tele legyen a legnagyobb sztárokkal. Nem hiába nem jött Mbappé sem 2022 nyarán ingyen, a sejk all int nyomott, manipuláltatta a francia elnökkel, kinevezte sportigazgatónak játékost, stb, mintsem, hogy lépjen. Az már csak hab volt a tortán, hogy Messi, aki akkor a saját játékosuk volt, Qatarban megnyerhette "végre" a VB-t is. Pont Mbappé ellen a döntőben, aki szintén a saját játékosuk volt és lőtt egy mesterhármast. Durva véletlenek azért
Az elmúlt 10 évben k*rvasok kárt okoztak, most nem tudom őket sajnálni.
- nzooli93
Enrike a bl meccsek 44%at elvesztette elvileg a psg vel. Meddig hagyjak meg koklerkedni ?
szeritnem inkabb az uzletet latta meg ebben es ha messinek jo akkor neki is joSierra írta:Végén kiderült hogy Beckham valójában Barca drukker.tomi_b írta: Javier Mascherano az Inter Miami új vezetőedzője.![]()
Ki lesz a kövi, Messi apja vagy Suarez, amint visszavonul?Kajak ott a fél aranygenerációjuk már.
valamelyik univerzumban:
Végén kiderült hogy Beckham valójában Barca drukker.tomi_b írta: Javier Mascherano az Inter Miami új vezetőedzője.![]()
Ki lesz a kövi, Messi apja vagy Suarez, amint visszavonul?
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Javier Mascherano az Inter Miami új vezetőedzője.
Rá kellett gugliznom mert fogalmam se volt hogy néz ki.Realista24 írta: Barbra Banda lett a BBCnel az ev noi focistaja.
Azt irjak szep teljesitmeny egy ferfitol![]()
Hát ez tényleg full férfi.
Kajakra.realbeckham írta:Van benne egy kis Jermain Defoe
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Van benne egy kis Jermain Defoe
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barbra Banda lett a BBCnel az ev noi focistaja.
Azt irjak szep teljesitmeny egy ferfitol
Azt irjak szep teljesitmeny egy ferfitol
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Futball roncskurvák
Mondjuk egy fokkal jobb, mint a 200 milla bónusz, minden közösségi média posztért.
Mondjuk egy fokkal jobb, mint a 200 milla bónusz, minden közösségi média posztért.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Crystal Palace academy coach Lewis Bryon:
“The maddest clause I’ve heard is Neymar at PSG! On a coaching course, I was with a member of PSG’s staff. He said Neymar had a clause in his contract that every time he went over and claps the fans after a match, he gets a €200,000 bonus!"
“The maddest clause I’ve heard is Neymar at PSG! On a coaching course, I was with a member of PSG’s staff. He said Neymar had a clause in his contract that every time he went over and claps the fans after a match, he gets a €200,000 bonus!"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezzel a mentalitással, amit tanúsított nem is lehetne jobb helyen.BLevi96 írta:Sajnálom, én többet láttam benne. Emlékszem az első góljára nálunk, utána mondta hogy annyira meglepödött hogy nem is tudta hogy ünnepelje meg.Realista24 írta: Hakimi uj szerzodest irt ala 2029ig.
Ez se akar semmi ertelmeset nyerni.
ZIDANE
- nzooli93
Na portugál mellett mar a torok bajnokságot is adni fogja a sport tv
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Sajnálom, én többet láttam benne. Emlékszem az első góljára nálunk, utána mondta hogy annyira meglepödött hogy nem is tudta hogy ünnepelje meg.Realista24 írta: Hakimi uj szerzodest irt ala 2029ig.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Sajnos úgy néz ki, ez az Al Nassr story kezd kipukkadni. Tavaly CR egyedül is brutális számokat hozott, bár bajnokok nem lettek, de szoros volt a versenyfutás. Idén CR egyedül kevésnek tűnik már. Rengeteg gólt kapnak, hiába ment oda Simakan is. Már most 6 pont a hátrányuk a mumus, cimvedő Hilal ellen, s ők még nem játszottak.
Most épp Nachoék, az újonc verik CRéket, otthon. Bár szerintem egy 11est nem kaptak meg, buktatas a 16oson belül.
Plusz menet közben úgy tűnik Benzemáéknál összeállt a csapat + pár igazolásnak hála, ők is már 2.ak.
Nagyon remélem, hogy CR jövő nyáron már tényleg hazamegy és a Sporting mezét veszi fel.
Most épp Nachoék, az újonc verik CRéket, otthon. Bár szerintem egy 11est nem kaptak meg, buktatas a 16oson belül.
Plusz menet közben úgy tűnik Benzemáéknál összeállt a csapat + pár igazolásnak hála, ők is már 2.ak.
Nagyon remélem, hogy CR jövő nyáron már tényleg hazamegy és a Sporting mezét veszi fel.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
De legalább az anyukája még gazdagabb lesz.Realista24 írta: Hakimi uj szerzodest irt ala 2029ig.