Itt a Mandiner-Madridom . Megpróbált belopózni a Mandiner ebbe a független médium beszélgetésbe.

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. november 27., szerda 10:42
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. november 27., szerda 10:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 27., szerda 10:35
En meg teged a zarkaba lassan.Blanco88 írta:Ezt elteszem humorosbaRealista24 írta:
Probalj meg ertelmesen fogalmazva, ertelmes stilusban vitazni, es akkor nem lesz ilyen gondod.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. november 27., szerda 10:33
Van jo par fuggetlen media, csak te osszekevered a fuggetlen es a preferencia szavak jelenteset aapvetoen, igy hiaba magyarazzak neked a tobbiek mik a fuggetlen media, te racafolsz egy felreertesen alapulo ismereteddel. Igy pedig az egesz ertelmetlen, ezert nem tudod meg mindig.Blanco88 írta: Független média? Jó lenne tudni melyek azok, hogy tudjak belőlük tájékozódni.
Illetve pár független szakértő nevét is szívesen megismerném.
Előre is köszönöm segítségedet!
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. november 27., szerda 10:15
Ezt elteszem humorosbaRealista24 írta:Probalj meg ertelmesen fogalmazva, ertelmes stilusban vitazni, es akkor nem lesz ilyen gondod.Lassan eleritek h akinek ellenvelemenye van es nem mp fan az nem fog ide kommentelni, es akkor begethettek korusban hogy mennyire nyugodt ez a forum csak eppen a lenyeget veszti el h kulonbozo velemenyu emberek vitaja helyett szektas begetes lesz... nyugdijaskommando (pont mint a hardcore fidesz szavazok akik nem kepesek elismerni a rendszer hibait)
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. november 27., szerda 10:13
Független média? Jó lenne tudni melyek azok, hogy tudjak belőlük tájékozódni.swfan írta:Hát a szüleim vérfideszesek, és néznek ATV-t, és tényleg azt hiszik, hogy független médiából tájékozódnakRozsabimbo2019 írta:
A két "elemző" soha nem mondta magáról, hogy ellenzéki, ezért nem lehetnek álellenzékiek.(Schiffer politikusként volt ellenzéki, az már rég elmúlt) A törzsfideszesek nem akarnak két oldalról tájékozódni. Az alapállítást mondjuk nem is cáfoltad, és sztm nem is nagyon lehet.![]()
![]()
Egyébként ja, az "álellenzéki" valóban nem találó, inkább "álfüggetlen" a helyes megnevezés![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 27., szerda 9:26
Hát a szüleim vérfideszesek, és néznek ATV-t, és tényleg azt hiszik, hogy független médiából tájékozódnakRozsabimbo2019 írta:A két "elemző" soha nem mondta magáról, hogy ellenzéki, ezért nem lehetnek álellenzékiek.(Schiffer politikusként volt ellenzéki, az már rég elmúlt) A törzsfideszesek nem akarnak két oldalról tájékozódni. Az alapállítást mondjuk nem is cáfoltad, és sztm nem is nagyon lehet.swfan írta:
Pedig néznek a fideszesek ATV-t, ami amúgy szintén a Fideszé... Az a csatorna tipikusan úgy van szabva, hogyha a fideszes leül nézni, akkor azt higgye magáról, hogy ő tájékozódik mindkét oldalról. Ezért szerepelnek ott rendszeresen olyan állellenzékiek, mint Schiffer vagy Hont András, akik dióhéjban azt a narratívát sulykolják, hogy ugyan a Fidesz rossz, de az ellenzék még annál is rosszabb.![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 27., szerda 9:23
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. november 27., szerda 9:11
nagyon jol elmondtad. neznek atv-t a fideszesek akik azt hiszik hogy igy teljes koruen informalodnakswfan írta:Pedig néznek a fideszesek ATV-t, ami amúgy szintén a Fideszé... Az a csatorna tipikusan úgy van szabva, hogyha a fideszes leül nézni, akkor azt higgye magáról, hogy ő tájékozódik mindkét oldalról. Ezért szerepelnek ott rendszeresen olyan állellenzékiek, mint Schiffer vagy Hont András, akik dióhéjban azt a narratívát sulykolják, hogy ugyan a Fidesz rossz, de az ellenzék még annál is rosszabb.Rozsabimbo2019 írta:
Tévedsz. Fideszesek nem néznek ATV-t, és mivel nyuggerek, azt sem tudják mi az a trollkodás. A szavazás azt tükrözi, hogy az ATV nézői nagy részben még mindig az óbaloldalt szopják be, és azt szeretnék, hogy vigye be őket MP a parlamentbe.![]()
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. november 27., szerda 9:08
A két "elemző" soha nem mondta magáról, hogy ellenzéki, ezért nem lehetnek álellenzékiek.(Schiffer politikusként volt ellenzéki, az már rég elmúlt) A törzsfideszesek nem akarnak két oldalról tájékozódni. Az alapállítást mondjuk nem is cáfoltad, és sztm nem is nagyon lehet.swfan írta:Pedig néznek a fideszesek ATV-t, ami amúgy szintén a Fideszé... Az a csatorna tipikusan úgy van szabva, hogyha a fideszes leül nézni, akkor azt higgye magáról, hogy ő tájékozódik mindkét oldalról. Ezért szerepelnek ott rendszeresen olyan állellenzékiek, mint Schiffer vagy Hont András, akik dióhéjban azt a narratívát sulykolják, hogy ugyan a Fidesz rossz, de az ellenzék még annál is rosszabb.Rozsabimbo2019 írta:
Tévedsz. Fideszesek nem néznek ATV-t, és mivel nyuggerek, azt sem tudják mi az a trollkodás. A szavazás azt tükrözi, hogy az ATV nézői nagy részben még mindig az óbaloldalt szopják be, és azt szeretnék, hogy vigye be őket MP a parlamentbe.![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 27., szerda 8:54
Pedig néznek a fideszesek ATV-t, ami amúgy szintén a Fideszé... Az a csatorna tipikusan úgy van szabva, hogyha a fideszes leül nézni, akkor azt higgye magáról, hogy ő tájékozódik mindkét oldalról. Ezért szerepelnek ott rendszeresen olyan állellenzékiek, mint Schiffer vagy Hont András, akik dióhéjban azt a narratívát sulykolják, hogy ugyan a Fidesz rossz, de az ellenzék még annál is rosszabb.Rozsabimbo2019 írta:Tévedsz. Fideszesek nem néznek ATV-t, és mivel nyuggerek, azt sem tudják mi az a trollkodás. A szavazás azt tükrözi, hogy az ATV nézői nagy részben még mindig az óbaloldalt szopják be, és azt szeretnék, hogy vigye be őket MP a parlamentbe.'shutterisland írta: a talpra magyarok csoportba tette be, mikor en szavaztam es lattam az eredmenyt, 52 volt az igen akkor.
gondolom fideszesek szetrollkodtak, hatha ilyenekkel bezavarnak.![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. november 27., szerda 8:54
hát, ahogy MP-t istenítik egyesek, belőlük kinézem, hogy Schmuckra is ráharapnának'shutterisland írta: atv-n volt szavazas, hogy a tiszanak ossze kellene e fognia ellenzeki partokkal.
mp is megosztotta, gondoltam eros tobbsegben lesz a NEM de ahogy nezem, 50-50 kornyeken mozog.![]()
off : pesten vagyok, a deak ter korul a karacsonyi vasarban lezengve kibe futok bele ?
az oreg schmuck andor, fekete cowboy kalapban, jarobottal.
na meg o gyorsan csinalhatna egy partot 26-ra meglovagolva a mostani felpezsdult erdeket, az meg jo lenne.
parszaz nyuggert hatha elcsabit a fidesztol/dk-tol.![]()
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. november 27., szerda 8:26
Tévedsz. Fideszesek nem néznek ATV-t, és mivel nyuggerek, azt sem tudják mi az a trollkodás. A szavazás azt tükrözi, hogy az ATV nézői nagy részben még mindig az óbaloldalt szopják be, és azt szeretnék, hogy vigye be őket MP a parlamentbe.'shutterisland írta: a talpra magyarok csoportba tette be, mikor en szavaztam es lattam az eredmenyt, 52 volt az igen akkor.
gondolom fideszesek szetrollkodtak, hatha ilyenekkel bezavarnak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 27., szerda 8:20
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 26., kedd 23:25
1. Mikor rakta ezt ki MP?'shutterisland írta: atv-n volt szavazas, hogy a tiszanak ossze kellene e fognia ellenzeki partokkal.
mp is megosztotta, gondoltam eros tobbsegben lesz a NEM de ahogy nezem, 50-50 kornyeken mozog.![]()
off : pesten vagyok, a deak ter korul a karacsonyi vasarban lezengve kibe futok bele ?
na meg o gyorsan csinalhatna egy partot 26-ra meglovagolva a mostani felpezsdult erdeket, az meg jo lenne.
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 26., kedd 22:16
A 21 Kutatóközpont meg csinált rendes közvéleménykutatást, egy pöppet mást mértek:'shutterisland írta: atv-n volt szavazas, hogy a tiszanak ossze kellene e fognia ellenzeki partokkal.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 26., kedd 21:27
Ellenzeki partokkal nem erdemes, de sikeres es nepszeru fuggetlen ellenzeki kepviselokre - mint pl. Hadhazy - szerintem nem feltetlenul erdemes rainditani egy sajat jeloltet.'shutterisland írta: atv-n volt szavazas, hogy a tiszanak ossze kellene e fognia ellenzeki partokkal.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 26., kedd 20:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 26., kedd 20:04
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. november 26., kedd 19:52
Kellet neked megidézni.. és hirtelen madridista is megjelent.halamadrid írta:Akkor nem.halamadrid írta:
Egyébként másnak is feltűnt, hogy sokkal nyugodtabb, mióta kiserik nem kommentel?Igaz, csak néhány nap telt el, de nem lett véletlenül letiltva?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem