Ami trentet illeti igazad van. Jobb vedonek isten orizzen tőle.
De kpn talán csuxshemeni helyett elviselném. Talán.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 27., szerda 8:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 27., szerda 8:27
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 27., szerda 8:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 27., szerda 8:01
Miert kene fake-nek lenni?wZoLee7 írta: Remélem fake mert ennek inkább van egy sértődött óvodás lecsengése. Mind tudjuk, hogy az egyik legjobb edző, de látjuk, hogy ha rajta múlna nem rotálna Ő senkit senkivel, arról nem is beszélve, hogy egy sérülésből visszatért játékost is simán nevez a kezdőbe és hagy 90 percet játszani ha kell ha nem. Kottára ugyan ez történt az első itt létekor is, nem kell magyarázkodni, ha neki ez a filózófiája akkor ez és kész. Megkérdeztem volna amúgy, hogy tudja e hogy 5 csere van a bajnokásgban is, mert mi rendre 3-nál megállunk, azok is néha későn jönnek, ha van 3-nál több akkor az sérülés vagy 90+ os idő húzás. Szép dolog a statisztika csak nem árt minden oldalról megvizsgálni
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 26., kedd 21:57
Mondjuk egy olyan arcnak mondani, hogy haladjon a korral aki az elmúlt 3 bl szezonból 2őt berántottR. Carlos írta:Szerintem nem vette észre, hogy az elmúlt 5-10 évben a meccsek száma a duplájára nőtt, ahogy a sérüléseinké is. Imádom az Öreget, de haladnia kellene a korral. Ennyi meccsnél sajnos muszáj jobban menedzselni a keretet. Ez van.nzooli93 írta:Carlo Ancelotti: “I read that I had to rotate Vinicius… well, I did 1.300 games, 1.300 starting XI squads and almost 4.000 subs during the game”.
“So I think NO ONE can tell me how I should manage the players”.
![]()
![]()
magaménak érzem ezt a nyilatkozatot
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 26., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. november 26., kedd 20:54
Szerintem nem vette észre, hogy az elmúlt 5-10 évben a meccsek száma a duplájára nőtt, ahogy a sérüléseinké is. Imádom az Öreget, de haladnia kellene a korral. Ennyi meccsnél sajnos muszáj jobban menedzselni a keretet. Ez van.nzooli93 írta:Carlo Ancelotti: “I read that I had to rotate Vinicius… well, I did 1.300 games, 1.300 starting XI squads and almost 4.000 subs during the game”.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 26., kedd 19:49
Fabrizio rakta ki, szóval gondolom igengutihaz14 írta:ez legit?nzooli93 írta:Carlo Ancelotti: “I read that I had to rotate Vinicius… well, I did 1.300 games, 1.300 starting XI squads and almost 4.000 subs during the game”.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. november 26., kedd 19:42
ez legit?nzooli93 írta:Carlo Ancelotti: “I read that I had to rotate Vinicius… well, I did 1.300 games, 1.300 starting XI squads and almost 4.000 subs during the game”.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 26., kedd 19:12
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 26., kedd 19:09
Megvádoltok mindig itt Apple mániával, aztán tessék elintéztem az öreg Timmel.Realista24 írta: Real Madrid & Apple are in negotiations to create the ‘Infinite Santiago Bernabéu.
With a pair of glasses, you can watch matches as if you’re at the Bernabéu.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 26., kedd 15:29
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 26., kedd 15:19
Nehez bekatergorizalni ezeket a spanyol kozeppayasokat. Erre jo pelda a Barca, ott van Casado, 21 eves, brutal jol nyomja eddig, de uvolt rola, hogy csak egy rendszerember.gutihaz14 írta:szinten zenesz.jxbell írta:
Zubimendiről mit lehet tudni? Sosem láttam játszani![]()
illarra 2.0? vagy tenyleg er valamit?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 26., kedd 10:55
Az általában akkor derül ki a játékosról, hogy Illarra 2.0, ha idekerül. Illarra is remek játékos volt, de a legmagasabb lépcsőfokot nem tudta megugrani. Sok ilyen játékosunk volt már és van jelenleg is.gutihaz14 írta:szinten zenesz.jxbell írta:
illarra 2.0? vagy tenyleg er valamit?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 26., kedd 10:22
MU? Pool akarta nagyon de offolta őket, meg a Cityvel is szóba hozták.hehetheoriginal írta:Nem vitte el a mu? Vagy hogy van ezjxbell írta:
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. november 26., kedd 10:10
szinten zenesz.jxbell írta:Zubimendiről mit lehet tudni? Sosem láttam játszaniPad'em írta: NEW: Real Madrid are NOT interested in Rodri but they are watching Martin Zubimendi.
Real Madrid are monitoring many midfielders, but none of them have impressed as much as Martín Zubimendi. @jfelixdiaz![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 26., kedd 9:40
Nem vitte el a mu? Vagy hogy van ezjxbell írta:Zubimendiről mit lehet tudni? Sosem láttam játszaniPad'em írta: NEW: Real Madrid are NOT interested in Rodri but they are watching Martin Zubimendi.
Real Madrid are monitoring many midfielders, but none of them have impressed as much as Martín Zubimendi. @jfelixdiaz![]()
HozzászólásSzerző: jxbell » 2024. november 26., kedd 9:33
Zubimendiről mit lehet tudni? Sosem láttam játszaniPad'em írta: NEW: Real Madrid are NOT interested in Rodri but they are watching Martin Zubimendi.
Real Madrid are monitoring many midfielders, but none of them have impressed as much as Martín Zubimendi. @jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 25., hétfő 21:13
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. november 25., hétfő 14:02
"Madrid have an agreement with the technology company HP and senior club sources, kept anonymous to protect relationships, consulted by The Athletic said they did not know anything about negotiations with Apple."Realista24 írta: Real Madrid & Apple are in negotiations to create the ‘Infinite Santiago Bernabéu.
With a pair of glasses, you can watch matches as if you’re at the Bernabéu.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem