Reece #James várhatóan már nem lép pályára a naptári évben.
Forrás: Matt Law
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. november 28., csütörtök 14:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. november 27., szerda 11:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 27., szerda 11:29
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 26., kedd 15:11
Lenne egy 32 eves Rudigerunk, egy 33 eves Alabank, egy 34 eves VVDnk es egy szanaszetszakadt Militaonk. Ahogy R24 is irja, nagy fizu, nagy alairasi, ezt jobban is meg tudjuk oldani.realistahuni írta:Én azért nézegetek Pool meccseket, szerintem még nem látszik rajta a kor, 2-3 komoly szezon benne van simán.Realista24 írta:
34 eves VVD, nagy alairasi penzert, nagy fizetesert? Mire lenne jo? Elobb adnam oda a posztot barmelyik igeretes fiatalnak, mint a "kicselezhetetlennek".
Nagy fizu meg nagy aláírási kell neki, ez világos, de ez relatív, hogy mennyi. Jelenleg ahogy nézem nem keres annyit mint a mi sztárjaink. Egy korrekt ajánlatot ki lehet küldeni azért. Egyébként a komolyabb középhátvédek sajnos pénzbe kerülnek, nekünk pedig van egy jelenleg akit most készülünk csapágyasra járatni. Asencio tényleg ígéretes de még várnék vele, volt pár fiatal aki szépen eltünt a kezdeti lelkesedés után. (Marvin,Reguilon, Alvaro, Blanco, csak így kapásból.)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 26., kedd 14:42
Egyszeruen belso policy ellenes, amit szeretnel.realistahuni írta:Én azért nézegetek Pool meccseket, szerintem még nem látszik rajta a kor, 2-3 komoly szezon benne van simán.Realista24 írta:
34 eves VVD, nagy alairasi penzert, nagy fizetesert? Mire lenne jo? Elobb adnam oda a posztot barmelyik igeretes fiatalnak, mint a "kicselezhetetlennek".
Nagy fizu meg nagy aláírási kell neki, ez világos, de ez relatív, hogy mennyi. Jelenleg ahogy nézem nem keres annyit mint a mi sztárjaink. Egy korrekt ajánlatot ki lehet küldeni azért. Egyébként a komolyabb középhátvédek sajnos pénzbe kerülnek, nekünk pedig van egy jelenleg akit most készülünk csapágyasra járatni. Asencio tényleg ígéretes de még várnék vele, volt pár fiatal aki szépen eltünt a kezdeti lelkesedés után. (Marvin,Reguilon, Alvaro, Blanco, csak így kapásból.)
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. november 26., kedd 14:40
Én azért nézegetek Pool meccseket, szerintem még nem látszik rajta a kor, 2-3 komoly szezon benne van simán.Realista24 írta:34 eves VVD, nagy alairasi penzert, nagy fizetesert? Mire lenne jo? Elobb adnam oda a posztot barmelyik igeretes fiatalnak, mint a "kicselezhetetlennek".realistahuni írta: Továbbra is VVD lenne a legjobb ingyen, utána Trent. Ha Salaht elengedik akkor sajnos előbbi kettőre kevesebb esély lesz.
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. november 26., kedd 14:32
tényleg helyettem írogatszhehetheoriginal írta: morientes jobb, mint lofeju vvd
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 26., kedd 13:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 26., kedd 13:34
HülyePipita írta:Miért bántod szegény Pad'emet?Realista24 írta:
B
o
h
o
c![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. november 26., kedd 13:30
Miért bántod szegény Pad'emet?Realista24 írta:BPad'em írta: Rodri, Dias, Doku, Kovacic. Ebből kb 2 alapember. Ennyi hiányzott a Spurs ellen, ahogy nezem ez az alapja a give my players backnek. Annyira azért nem vészes a helyzet, hogy 5öt kelljen szopni zsinórban, nem?
o
h
o
c
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 26., kedd 13:18
BPad'em írta: Rodri, Dias, Doku, Kovacic. Ebből kb 2 alapember. Ennyi hiányzott a Spurs ellen, ahogy nezem ez az alapja a give my players backnek. Annyira azért nem vészes a helyzet, hogy 5öt kelljen szopni zsinórban, nem?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 26., kedd 13:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 26., kedd 13:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 26., kedd 12:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 26., kedd 12:20
34 eves VVD, nagy alairasi penzert, nagy fizetesert? Mire lenne jo? Elobb adnam oda a posztot barmelyik igeretes fiatalnak, mint a "kicselezhetetlennek".realistahuni írta: Továbbra is VVD lenne a legjobb ingyen, utána Trent. Ha Salaht elengedik akkor sajnos előbbi kettőre kevesebb esély lesz.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. november 26., kedd 12:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 26., kedd 11:39
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. november 26., kedd 11:21
Ingyen 2 évre jobboldalra?Realista24 írta: Mo Salah: “Disappointed? Yes, I’m disappointed. Of course I’m disappointed with the situation”.
“I have not seen any sort of proposal from Liverpool so far”.
Azt mondja meg, hogy összessegeben kozelebb van a tavozashoz, mint a hosszabbitashoz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 26., kedd 10:46
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem