nuevo_ericco írta:ami bőven túlmutat az "lmbtq szarságon"Mára már annyira a mainstreambe kerültek ezek a szélsőjobbos panelek, hogy már az is elég az lgbtq aktivista plecsnihez, ha egy normális, toleráns pozíciót veszel fel a témában, és nem kezdesz el gondolkodás nélkül, azonnal woke-zni, buzilobbyzni, pedofilozni, stb., ha az szóba kerül.h3x0r írta:Nekem se az lmbtq jut eszembe rola
Sajnos ezt a jelenséget már itt a fórumon is megfigyeltem.
A szóban forgó politikusról is tuti az ellenfele terjesztettel el (tippre), hogy lgbtq párti aktivista, nem kellett hozzá drag queen a román ovikban, átoperálás, és főleg nem azok nyilvános helyeslése, támogatása. Elég csak amerikázni egyet, majd hozzátenni, hogy meg kell védeni a román gyerekeket is.
A kevésbé tájékozott szavazónak pedig ennyi elég is, hogy bepánikoljon, és arra húzza az ikszet, akiről fél éve még csak nem is hallott.
Nem biztos. Simán benne van, hogy így akar kedvezőbb pozíciót szerezni majd MP mellett, ha úgyy alakul, akár mint függelten parlamenti képviselő.ferni írta: Nem hülye Hadházy, tudja ezt ő is, mégis mintha direkt játszaná a butát.
Mint már említettem nem nagyon tudtam, hogy igazából kire is érdemes szavazni, az lmbtq-s faszsagot meg csak azért mondtam , mert a tegnap mielőtt elmentem volna szavazni gyorsan lecheckoltam kik is a jelöltek. Kelemen Hunor, az RMDSZ jelöltje nálam alapból kiesett részben a fideszes kötelék, részben amiatt mert teljesen esélytelenként indult. A már említetett két nagy párt akik 30 éve hatalmon vannak ők is kiestek nálam amennyit loptak az elmúlt időben ezek is. Mivel nem tiktokozok az oroszpárti faszrol fogalmam sem volt, hogy ki az tehát a fun fact az, hogy mivel állampolgári kötelességemnek tartom, hogy elmenjek szavazni, így a választásom a csajra esett, hiába volt tele a net azzal , hogyha ő lesz megszavazva akkor rózsaszín lesz mindent mert az ő lánya is biszex vagy mit tudom én mi. Úgy tudom amúgy ezt azért húzták rá ,mert régebb azt mondta, hogy igennel szavazna egy olyan kérdésre ,hogy csak férfiak és nők házasodhassanak erre a pártja jól lebaszta mert ez nem fér bele az ők nézeteikbe