Ez a Barkley gyerek nem rossz, és ezt nem csak a mai meccs alapján mondom.

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 8., vasárnap 17:05
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 8., vasárnap 16:53
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 8., vasárnap 16:23
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. december 8., vasárnap 15:28
Gyakorlatilag az egész csapat kuka úgy ahogy van. De amúgy a legfőbb baj a középpálya, Fellaini se vált be.RealMadridFanatic írta: Amúgy aki nézi a meccseiket, mi a probléma? A középpályájuk súlytalan? Sok a sérült? Formaingadozások? Vagy csak Moyes kevés a feladathoz?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. december 8., vasárnap 15:24
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 8., vasárnap 15:14
Én is örülnék ha Oxi többet játszana. 45 milla az sok. 30-35 körül max okés. Vagy 45 de jön vele mondjuk PapadopuloszBBarni írta:Oxi nagyon jó kis játékos, de neki minél több játék kell(sajnos most sérült) ha Draxler jön akkor még kevesebbet fog játszani, úgyhogy szerintem nem kell!(ráadásul 45 millióról beszélnek)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 8., vasárnap 13:37
Annak az időszaknak már vége. Mostantól a tizenhatoson kívülről rúgunk két bombagólt meccsenként, úgyhogy nem kell Morata.BBarni írta:Benzema szerintem beleillene az Arsenalba, nem lenne rossz fogás pedig nagyon nem csipázom! Viszont Morata remélem vicc...viszont ha jól tud tizit rúgni mehetne a sp?rsbe![]()
Állítólag több mint 60 milliót költhet Wenger a nyáron!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 8., vasárnap 13:34
Állítólag több mint 60 milliót költhet Wenger a nyáron!Draxlerért meg a 45 kicsit sok lenne, de felőlem költsétek nyugodtan a pénzeteket.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 8., vasárnap 13:28
Suárez szerintem esélytelen, de ha megy a Realba, akkor Benzemát simán el tudjátok vinni szvsz.Marci77 írta:Benzema (ha esetleg a Realba menne csatár),Suárez...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 8., vasárnap 13:27
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 8., vasárnap 13:24
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 8., vasárnap 13:13
Már nyáron is őt vettem volna. Mert van szélre Walcott,Ox,Poldi,Gnabry,de ezekből Poldival nem voltam elégedett,Ox keveset játszott,Walcott hullámzó. Most Özil érkeztével Cazorláé a balos,viszont nála nem jobb Draxler még. Draxler-Cazorla-Walcott/Ox/valakit szerettem volna egész nyáron.BBarni írta:Draxler állítólag nyáron => Arsenal
Szerintem jó kis játékos, de ő szélső, nem?
Oda már vannak egy páran, inkább egy fasza csatár kéne...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 8., vasárnap 13:04
Jaja, szélső alapvetően, de középen, a csatár mögött is elél.BBarni írta:Draxler állítólag nyáron => Arsenal
Szerintem jó kis játékos, de ő szélső, nem?
Oda már vannak egy páran, inkább egy fasza csatár kéne...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 8., vasárnap 12:59
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. december 8., vasárnap 12:47
Az Arsenalnak a nyitómeccs kivételével szinte minden bejött. Így pedig lehetetlen végigcsinálni egy szezont. Idő kérdése és jönni fognak nekik is a botlásokBullet T írta:Hihetetlen ez a PL, minden az Arsenalnak kedvez...szinte biztos, hogy ők nyerik meg a bajnokságot...sajnos....
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. december 8., vasárnap 12:34
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 8., vasárnap 12:24
nem.primrose írta:Suarez...fantasztikus. Nem bánnám, ha leszerződtetnénk, habár azt sajnálnám, ha mindez Benzema kárára történne. Szerintetek meglehet oldani a felállást úgy, hogy mindketten játszanak? Suarez megérné a pénzét, remélem őt hozzuk és nem Falcaot.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. december 8., vasárnap 12:19
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 8., vasárnap 11:24
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 8., vasárnap 11:24
Láttam mind a 4ettubatibi írta:Remélem látta mindenki Suárez 3 gólját, nagyon nagy tanár volt.
Suárez Super Hat trick
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem