Azt én is, de milyen jó, hogy a végén Carlo dönt.Realista24 írta:Én úgy olvastam itt hogy meszeltek nekiRealRaúl77 írta: És bumm, Arda kezd![]()
![]()

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 24., vasárnap 18:59
Azt én is, de milyen jó, hogy a végén Carlo dönt.Realista24 írta:Én úgy olvastam itt hogy meszeltek nekiRealRaúl77 írta: És bumm, Arda kezd![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. november 24., vasárnap 16:52
Na Güler, most vagy soha.RealRaúl77 írta: És bumm, Arda kezd![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 24., vasárnap 16:45
Én úgy olvastam itt hogy meszeltek nekiRealRaúl77 írta: És bumm, Arda kezd![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 24., vasárnap 16:44
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. november 24., vasárnap 16:34
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 24., vasárnap 15:20
HozzászólásSzerző: etele » 2024. november 24., vasárnap 8:39
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. november 24., vasárnap 0:19
egyöntetű vélemény, hogy az egyik legnagyobb utánpótlás tehetségünk...kiserik írta: Azért nagy bátorság (vagy butaság?) lenne a Fortea-Asencio-Rudi-Mendy sor. Fortea egyelőre még a Castillába se fér be.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. november 23., szombat 22:59
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 23., szombat 22:26
Azért nagy bátorság (vagy butaság?) lenne a Fortea-Asencio-Rudi-Mendy sor. Fortea egyelőre még a Castillába se fér be.RealRaúl77 írta: Jól látom, Fortea a keretben sincs? Akkor tényleg Fede lesz száműzve jhv-be.
Egy leganes ellen azért reméltem, hogy kipróbálja az öreg. Nem lehet szarabb jobb oldalon, mint Mendy balon.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 23., szombat 22:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 22., péntek 13:26
nekem ezzel nem lenne gondom, ha aztr látnám, hogy az 55-60. perc környékén első csere a török. Fokozatosan beépíteni és ha jó akkor a szezon felétől már kezdene és Modric lenne a csere...Ezt persze a szezon elejétől kellene csinálni. 2. csere meg Endrick, főleg ha MBappenak totál semmi nem jön össze.reeed_ati írta:Ez tök jó kis kezdő, bár azt továbbra sem értem, hogy miért nem próbáljuk meg felépíteni Ardát, Modric helyén.Realista24 írta: Raul Asencio and Valverde will start in defense against Leganes on Sunday.
Modrić, Camavinga and Bellingham in midfield with Brahim on the RW.
@relevo
Imádom Modricot, szó se róla, de neki már csak ilyen 20-30 perces beugrósnak szabadna lennie.
Azt sem lehet mondani, hogy a török gyenge lenne, mert a válogatottban meg folyamat hozza a jobbnál-jobb meccseket, még úgy is, hogy nálunk elvétve kap csak lehetőséget.
Tibor mikor tér vissza?![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 22., péntek 12:07
Ez tök jó kis kezdő, bár azt továbbra sem értem, hogy miért nem próbáljuk meg felépíteni Ardát, Modric helyén.Realista24 írta: Raul Asencio and Valverde will start in defense against Leganes on Sunday.
Modrić, Camavinga and Bellingham in midfield with Brahim on the RW.
@relevo
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 22., péntek 11:19
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. november 21., csütörtök 15:56
A labdanélküli játék hianyosságait nem fogod kompenzálni látványosakat sprintelő középpályással.hehetheoriginal írta: nem tudom ki az, meg hol játszik, de nekem kéne egy makelele-essien-yayaturé klón, aki lezárja camival párban a kp-t, amiből lehetne építkezni.
amit láttam belőle, nem épp labdacipelő az ember, inkább odabasz kp-n erővel, és a labda se zavarja.
hiába hozol valami karmester, tempódiktáló kroosutódot, ha nincs nálunk a labda, az ellenfél meg folyamat fut át a kp-n, és állandóan a 16-osig mennek mindenféle ellenállás nélkül.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 20., szerda 12:51
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. november 11., hétfő 19:52
Többet kéne látni a pályán, csak ennyiwZoLee7 írta:esetleg másik csapatnál látod regisztrálva? Nem értem a kérdést. Azt hiszed ha máshogy hívnák Carlo többet használná?Whiteheart írta:
Itt van Endrick?![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 11., hétfő 15:18
Pad'em írta:Az én fejemben Güler egyértelműen előrébb van, nem ilyen mélységi középpályásként. Amennyire érzi a kaput pláne, 433-ban jobb oldalon, vagy akár középen false 9-ként. De próbálgatni lehetne őt is hátrébb, kövi meccsen egy Leganes ellen pl.wZoLee7 írta:
10x hamarabb dobnám be Ardat Ceba helyett. Egyikük sem jobb annyival a másiknál, de míg a törökben van potencial, addig a spanyol szerintem teljesen lefőtt
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 11., hétfő 14:28
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 11., hétfő 12:58
Nagy elélvezés?Yazid írta: A nagy elelvezéssel még várnék egy 4-5meccset legalabb, hogy tudunk e konstans teljesítményt.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem