Akkor Jack Sparrow is ON.

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. november 24., vasárnap 10:09
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. november 24., vasárnap 10:01
Nekem ismerősöm küldi át az ncore linket, ma 8órakor már meg is volt, csak még felirat nincs hozzá.P. Krisz írta:Van legális forrás, ahol lehet nézni már ma vagy a kalózöböl?BLevi96 írta:
Lehetne már holnap dél hogy nézhessem![]()
Max-on szoktam nézni, de ott 4 nap csúszás van.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. november 24., vasárnap 9:50
Nalam a Sopranos mindig is egy stabilan kozepes sorozat volt, aminek van egy jo hangulata, szivesen elnezegettem, elvoltam vele, viszont hianyoztak a kiugro reszek, amiktol leesett volna az allam. Pont ezert nalam kozeleben sincs a valaha volt egyik legjobb sorozatnak, de a top50-es listamra se ferne ra. Persze attol meg siman lehet, hogy par resz mulva neked nagyon tetszeni fog.Mester77 írta: Nagy elmaradás tőlem a Sopranos. Elkezdtem nézni a napokban. Első 3 részén vagyok túl. Eddig vegyes számomra, de ez még nagyon az eleje. De gondolom érdemes kitartani mellette, nem?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. november 24., vasárnap 9:48
Ez egy jo tema, hogy hany resznyi eselyt erdemes adni egy sorozatnak.Mester77 írta: Nagy elmaradás tőlem a Sopranos. Elkezdtem nézni a napokban. Első 3 részén vagyok túl. Eddig vegyes számomra, de ez még nagyon az eleje. De gondolom érdemes kitartani mellette, nem?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. november 24., vasárnap 9:26
Van legális forrás, ahol lehet nézni már ma vagy a kalózöböl?BLevi96 írta:
Lehetne már holnap dél hogy nézhessem![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 24., vasárnap 8:40
Ertheto lenne, de terveznek mas torteneteket is bemutatni, tehet ha nem allnak le a koltseg ugyan ugy ott marad. Amugy valoban meglepo, hogy a netflix kepes ilyenekre is es nem csak egy tucatszart toltak ki magukbol. Mondjuk mivel nem eloszereplos a vilagon meg igy is sok elofizeto nem nezi megnuevo_ericco írta:Szerintem eredetileg több évadosra tervezték, de már az elején láthjatták, hogy ez túl drága lett, a minőségből nem akartak lejjebb adni, így csak kettő lett. Meglepően jól oldották meg.wZoLee7 írta: Adom, de tartom, hogy ennek az egesznek kellett volna +1 evad.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 24., vasárnap 8:10
Szerintem eredetileg több évadosra tervezték, de már az elején láthjatták, hogy ez túl drága lett, a minőségből nem akartak lejjebb adni, így csak kettő lett. Meglepően jól oldották meg.wZoLee7 írta: Adom, de tartom, hogy ennek az egesznek kellett volna +1 evad.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2024. november 23., szombat 23:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 23., szombat 23:45
Adom, de tartom, hogy ennek az egesznek kellett volna +1 evad.ferni írta: Na vége lett az Arcanenek, kijött a maradék 3 rész is.
Zseni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Teljesen érthetetlen, hogy a második évadra egy ennyire szerteágazó, teljes agyfasz de mellesleg jó sztorit, hogy a fenébe tudtak a végére ennyire összehozni, hogy a végén kiadjon minden szál, minden karakter egy kerek egészet.
Tényleg olyan sok mindent akartak egyszerre a 2. évadban, hogy egy ilyenből kb 10 sorozatból letérdel 9 a végére és egy katyvasz lesz a vége, itt meg minden összeállt, minden kibaszott jó lett.
Fantasztikus két évadot láthattunk, elképesztő minőséggel.
Külön kiemelném Powder/Jinx karakterét, amilyen mélységet adtak neki, ahogy változott történésről történésre, fantasztikus volt végig.
Lehetne róla még írni rengeteget, de elképesztő lett ahogy ez a karakter meg lett alkotva, meg lett írva.
Nagyon top sorozat lett nálam, all time is a legjobbak között van
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 23., szombat 23:28
Nekem bejött az első rész.nzooli93 írta: Dune milyen lett? Nézte valaki?
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. november 23., szombat 21:10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az utolsó 4 részből jöttek ki leakek, köztük az is kit fog megszülni Fatima(rohadjanak meg hogy ezt lespoilereztékP. Krisz írta: From
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az évadzáró előtt, Fatima terhességéről pár gondolat. Smiley és társai szvsz. csak katonák. Fatima pedig az igazi Nagy Gonoszt fogja világra hozni. Mivel a From készítői állnak részben a Lost mögött, így vélek felfedezni némi párhuzamot. A Fehér Ruhás Fiú az Jacob, és lesz valaki aki a Man in Black From megfelelője lesz.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. november 23., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 23., szombat 11:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. november 19., kedd 17:43
Nalam is volt olyan idoszak, amikor parhuzamosan ment 15 sorozat es tenyleg az volt a cel, hogy az adott evben minden minimalisan is emlitesre melto darabot lassak; es egy darabig ez jol mukodott is. Viszont amikor a napi 3-4 orabol lesz heti 3-4 ora sorozatokra szanhato ido, olyankor jon a panik, hogy lemaradsz. Eveken keresztul nem fenntarthato a "mindent is latni" terv.nmate írta: Nem is kell mindent látni, találj valamit amit élvezel, dönts mellette és oszd be. Darálásban ki lehet égni amúgy is. Én sosem pazaroltam az időt olyan sorozatra ami nem tetszett.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. november 18., hétfő 20:45
Most csak 2 sorozat pereg.Off, de igen, kíváncsi lennék, ki hogyan menedzseli a sorozatozást be az életébe
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 18., hétfő 18:27
Mai napig megnezek belole egy ket reszt. Pont tegnap lattam azt az epizodot, mikor Carriet probalja felcsipni a torpe, kozben kirabolja Dougot.dzsi91 írta:Nálam kb minden sorozat ott ment el ahol elkezdtem részről részre nézni. Több idő van gondolkozni rajta így a hibák is jobban feltűnnek mintha darálnám.Tjacks írta:
Csak egy példa: Breaking Bad. Jelentkezzen az a személy aki ezt heti 1 résszel képes volt végig tolni, előre is emelem kalapom![]()
Értelek amúgy.
Amúgy meg férjek gyöngye nálam már lement vagy 5ször és nem annyira mainstream mint a többi sitcom pedig kurvajó![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 18., hétfő 18:06
Nálam kb minden sorozat ott ment el ahol elkezdtem részről részre nézni. Több idő van gondolkozni rajta így a hibák is jobban feltűnnek mintha darálnám.Tjacks írta:Csak egy példa: Breaking Bad. Jelentkezzen az a személy aki ezt heti 1 résszel képes volt végig tolni, előre is emelem kalapomnmate írta: Nem is kell mindent látni, találj valamit amit élvezel, dönts mellette és oszd be. Darálásban ki lehet égni amúgy is. Én sosem pazaroltam az időt olyan sorozatra ami nem tetszett.![]()
Értelek amúgy.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 18., hétfő 17:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 18., hétfő 16:26
napi 1 resz lefekves elott, hetvegente 1 vagy 2 delutan.Off, de igen, kíváncsi lennék, ki hogyan menedzseli a sorozatozást be az életébe
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. november 18., hétfő 16:25
De csakis a magyar verzió!!!444Remy írta: Rem rendes csaladot se nagyon lattam a listan.![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem