Párásító után nyomozok, a hálókban száraz a levegő, ezért gondolkodtam hogy be kene ruházni egyre-kettőre. Valaki használ esetleg? Neten talaltam jópár típust (ultrasonic vs evaporative) de kimondott típust nem igazán.
Köszönöm szépen!

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. január 7., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 16., hétfő 15:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 11., szerda 16:15
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. december 11., szerda 15:11
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 7., szombat 8:16
Amúgy igen, én mindig azt mondom, nincs rossz mobil, csak rossz user.kiserik írta:Itt már az egyéni preferenciák döntenek.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 6., péntek 18:28
Jó készülék az S24, de az egyel nagyobb kategória árban. Persze előfizuval lehet olcsósírani, de itt erről nem kaptunk infót. Ha meg S23 vagy Pixel 8, akkor inkább az utóbbi, bár a Samu sem rossz. Itt már az egyéni preferenciák döntenek.Kerlon írta: Én kaptam nem rég cégesnek egy galaxy S24, ami egy S22t valtott es durvan jobb 2 gen utan. Uzemideje is fasza, reggel 6 ota 34%ot merult, ket kartyaval, 40-70 hivassal.
Kepei is teszenek, kompakt is, szerintem a Samsung is frissit legalabb 3 rendszer frissitest min 5 ev biztonsagit.
Jo elofizuval 216K volt a vodanal.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. december 6., péntek 17:57
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 6., péntek 12:53
Pixel mellett szól a 7 év oprendszer és biztonsági frissítés is. Én most cseréltem le a 4a-t egy 8-asra.nmate írta:Ha fotó akkor Pixel. De egyébként erre a felhasználásra nagyon nem lősz mellé semmivel 150-250 között, ami legjobban tetszik. Oprendszer, forma, méret stb.TheBull6 írta: Itt is a fő szempont a fotózás lenne, 3 hónapos a babóka, naponta vagy 30 képet kapok róla asszonytól. Ezen kívül szerintem asszony tényleg nagyon hétköznapi telefonhasználó. A Facebook, Insta, Revolut meg hasonlókon kívül szerintem a Duolingo van a telefonján meg valami 30 megás Solitare játék aztán kifújt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 6., péntek 10:41
Ha fotó akkor Pixel. De egyébként erre a felhasználásra nagyon nem lősz mellé semmivel 150-250 között, ami legjobban tetszik. Oprendszer, forma, méret stb.TheBull6 írta: Itt is a fő szempont a fotózás lenne, 3 hónapos a babóka, naponta vagy 30 képet kapok róla asszonytól. Ezen kívül szerintem asszony tényleg nagyon hétköznapi telefonhasználó. A Facebook, Insta, Revolut meg hasonlókon kívül szerintem a Duolingo van a telefonján meg valami 30 megás Solitare játék aztán kifújt.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. december 6., péntek 9:59
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. december 4., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. december 4., szerda 12:17
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2024. december 4., szerda 11:28
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. december 4., szerda 10:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 29., péntek 12:48
Sennheisernel olvass utana, hogy megvannak e/maradtak e erre a szeriara is a korabbi problemak, pl mikor lemerul teljesen a fules es a toltodoboza, akkor a doboz nem tud eleg feszultseget atadni, igy vagy a bal vagy a jobb oldali fules teljesen halott lesz, szet kell hozza szedni es egy olyan elemet vmit rakotni, aminek a feszkoja nagyobb, mint amit a doboz lead (vannak rola youtubeon videok)gkovi írta: Ha jól emlékszem, valaki írta hogy Sony WF1000x fülhallgatót használ. Az lenne a kérdésem, hogy tényleg érezhetően gyengébbek a basszusok?
Ez és a Sennheiser True Wireless 4 között vacillálok.![]()
HozzászólásSzerző: gkovi » 2024. november 29., péntek 11:28
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 23., szombat 23:07
Előző kommentre rákötve itt a teszt:Assault66 írta: Sziasztok!
Valakinek esetleg van tapasztalata a Honor Magic 6 pro telefonnal? A feleségemet szeretném meglepni, de dilemmázok, hogy mi lenne a megfelelő. A telefont egyetlen dologra használjuk a GoPro és fényképező mellett... Fényképezésre. Így ez lenne a legfőbb szempont, hogy minnel jobb legyen a kamera.
iPhone vagy Honor ez a nagy kérdés.
Honor nem Google támogatott? Milyen hátrányokkal jár?
Köszönöm a segítséget előre is.![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 23., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: Assault66 » 2024. november 23., szombat 22:21
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 8., péntek 21:14
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem