Nem? Pedig te kezdted.Barca1 írta: Nem megyek bele ebbe az aljadek stílusba,de nem ártana sepregetni a saját háztájon.
Ja bocs izé a telefonom magától írta.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 23., szombat 17:13
Nem? Pedig te kezdted.Barca1 írta: Nem megyek bele ebbe az aljadek stílusba,de nem ártana sepregetni a saját háztájon.
HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. november 23., szombat 17:11
Igen tiszteletreméltó teljesítmény volt az utóbbi 10 15 év ennyi BL meg bajnokival.Ki mondta hogy nem vagy hol a hiba?Mi az ami ennyire megbántott?Ne akarj oda kerülni ahová anyám mert akkor nem igen fogsz itt alpariaskodni.ferni írta: Szegényke nagyon beszopta Laporta csecsén lógva a kamu unicef, lamasia, majd minden évben lesz egy Iniesta-Messi duónk dumát...Nehéz lehetett átélni, hogy el lett hitetve mekkora legendás, korszakos csapat a Barca, majd a Real összehozott utána rögtön egy 10 év alatt 6 BL címet, ezzel egy baszom nagy zárójelbe téve ezt a nagy futballzseni Barca korszakot
Többet nyertünk 10 év alatt Európában, mint a Barca az egész történelme alatt
![]()
Tedd össze a két kezed, hogy a liga hagyja ezt a szánalmat, amit a Barca művel pénzügyileg meg mindenhogy is, mert már a harmadosztályban lenne a helye a klubodnak, mind a pénzügyi dolgok miatt, mind a Negreira eset miatt...
Helyette elnézik a kamu Barca TVs szerződéseket meg hagyják pénz nélkül működni a klubot, sőt még nyugodtan igazolgathatnak is...![]()
Mindegy, Messinek megérte az évi 150 milliót kifizetni a 3-4 gólos leolvadásokra a BLben, hogy csődbe álljon a klub utána emiatt is.
A messiás azóta is ígérgeti a BL címet a mikrofonba, párat mi azért abból is elhoztunk azóta....![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 23., szombat 17:08
ferni írta: Szegényke nagyon beszopta Laporta csecsén lógva a kamu unicef, lamasia, majd minden évben lesz egy Iniesta-Messi duónk dumát...Nehéz lehetett átélni, hogy el lett hitetve mekkora legendás, korszakos csapat a Barca, majd a Real összehozott utána rögtön egy 10 év alatt 6 BL címet, ezzel egy baszom nagy zárójelbe téve ezt a nagy futballzseni Barca korszakot
Többet nyertünk 10 év alatt Európában, mint a Barca az egész történelme alatt
![]()
Tedd össze a két kezed, hogy a liga hagyja ezt a szánalmat, amit a Barca művel pénzügyileg meg mindenhogy is, mert már a harmadosztályban lenne a helye a klubodnak, mind a pénzügyi dolgok miatt, mind a Negreira eset miatt...
Helyette elnézik a kamu Barca TVs szerződéseket meg hagyják pénz nélkül működni a klubot, sőt még nyugodtan igazolgathatnak is...![]()
Mindegy, Messinek megérte az évi 150 milliót kifizetni a 3-4 gólos leolvadásokra a BLben, hogy csődbe álljon a klub utána emiatt is.
A messiás azóta is ígérgeti a BL címet a mikrofonba, párat mi azért abból is elhoztunk azóta....![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. november 23., szombat 17:08
Hivjad mar fel anyadat es mondd meg neki, hogy csak egy estere fizettem, ideje hazamenni.Barca1 írta: Ezt a hszt kimasoltam,vétek lenne ha elveszne.
HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. november 23., szombat 17:06
HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. november 23., szombat 17:04
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 23., szombat 17:03
HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. november 23., szombat 17:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 23., szombat 16:50
Ezt mondjad a sok szutyok felcigany katalannak, akik korantsem a klubhoz, de megcsak nem is rendes emberhez melto modon viselkednek.Barca1 írta: Az megvan hogy a Reál Madrid a Barcelonanak köszönheti hogy egyáltalán létezik?Kicsit több tiszteletet szerintem.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 23., szombat 16:48
Szoval megint nem tudsz erdemben hozzaszolni, nem meglepo.Barca1 írta:Mit meséljek?Gondolom valami divat Realos vagy,mert akkor tisztában lennél a saját csapatod történelmével.realmadrid95 írta:
Na, meseld megint a konteod, kivancsi vagyok.
HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. november 23., szombat 16:48
Mit meséljek?Gondolom valami divat Realos vagy,mert akkor tisztában lennél a saját csapatod történelmével.realmadrid95 írta:Na, meseld megint a konteod, kivancsi vagyok.Barca1 írta: Az megvan hogy a Reál Madrid a Barcelonanak köszönheti hogy egyáltalán létezik?Kicsit több tiszteletet szerintem.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 23., szombat 16:45
Na, meseld megint a konteod, kivancsi vagyok.Barca1 írta: Az megvan hogy a Reál Madrid a Barcelonanak köszönheti hogy egyáltalán létezik?Kicsit több tiszteletet szerintem.
HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. november 23., szombat 16:41
A telefon kijavította bocsika.Real Madrid.Így tiszteletteljes?Remy írta:Akkor írd le rendesen a Real Madrid nevét.Barca1 írta: Az megvan hogy a Reál Madrid a Barcelonanak köszönheti hogy egyáltalán létezik?Kicsit több tiszteletet szerintem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 23., szombat 16:37
Akkor írd le rendesen a Real Madrid nevét.Barca1 írta: Az megvan hogy a Reál Madrid a Barcelonanak köszönheti hogy egyáltalán létezik?Kicsit több tiszteletet szerintem.
HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. november 23., szombat 16:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 23., szombat 15:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 23., szombat 13:47
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. november 23., szombat 13:35
PrioritásokRealista24 írta:Úgy olvastam hogy későn hívtak meg, és addigra már más programokra volt hivatalos időpontja.hehetheoriginal írta: Oreg lionel tesomsz se jelenik meg a barcelona 125. évfordulóján jovo penteken, hiaba hivtak meg![]()
Hungarokatalonia mit erezhet vajon?![]()
Ellenben felvett több videóuzenetet, amit majd a ceremónia során bejátszanak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 23., szombat 12:41
Úgy olvastam hogy későn hívtak meg, és addigra már más programokra volt hivatalos időpontja.hehetheoriginal írta: Oreg lionel tesomsz se jelenik meg a barcelona 125. évfordulóján jovo penteken, hiaba hivtak meg![]()
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. november 23., szombat 12:16
Tiszteletből. Mert ennek a klubnak köszönhet mindent, többek között, hogy egyáltalán teljesértékű embert lett belőle. A klub legnagyobb ikonja, és a szurkolók imádják, és a világon mindenki ezzel a csapattal azonosítja. Szóval csak tiszteletből, semmi másért. De ha ez így oké, akkor sincs baj...magnus666 írta:a távozása után megromlott a kapcsolata laportával és az összes kerékkötő haverját kibasztuk a csapatból. minek jönne?hehetheoriginal írta: Oreg lionel tesomsz se jelenik meg a barcelona 125. évfordulóján jovo penteken, hiaba hivtak meg![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem