mas, bruti akkor vegleg atigazol a tiszahoz ?
van egy video a frisshirek podcaston de meg nem volt 1 oram meghallgatni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 24., vasárnap 18:25
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. november 24., vasárnap 18:17
Gondolom azért mert, erősen szorja a pénzt nekik és ha leváltanák őket ez lehet megszűnne. Lassan több támogatást kapnak mint mi.'shutterisland írta: nekem voltak erdelyi kollegaim itt angliaban az elozo munkahelyemen es ismertem is parat munkan kivul is.
rohadt jo arcok voltak, teljesen normalisak, csiptem is oket, de amugy (egymastol fuggetlenul) mindegyik fix fideszes volt, amelyikrol tudtam a politikai hovatartozasat.
nehanynal meg most is lattam fideszes v orbanos contentet megosztva v lajkolva.
pedig ok itt nem voltak se m1 nezok, se NER lovagok, meg birkanak se tuntek, de erdelyt is bevakitotta a fidesz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 24., vasárnap 18:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 24., vasárnap 17:55
Akkora arányban kap a fidesz szavazatokat külföldről, mint anno Hitler németben.Pipita írta:Bocsánat, ez mit jelent? Esküszöm nem tudom értelmezni.halamadrid írta: a hitleri diktatúra számaira hajazó felvidéki, délvidéki és erdélyi szavazók
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. november 24., vasárnap 17:47
Bocsánat, ez mit jelent? Esküszöm nem tudom értelmezni.halamadrid írta: a hitleri diktatúra számaira hajazó felvidéki, délvidéki és erdélyi szavazók
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 24., vasárnap 17:19
Minek kell történnie, hogy egy 13 éve a műemlékvédelemben dolgozó kormánytisztviselő arccal-névvel kiálljon a világ elé, és azt mondja, nem bírja tovább, muszáj elmondania, mi zajlik a minisztériumban, ahol dolgozik?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 24., vasárnap 16:49
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 23., szombat 19:58
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 23., szombat 17:57
Hát nálunk mint tudjuk ez sokat nem ér ugye mit szabad meg mit nem, majd írnak új törvényt róla vagy csak besöprik a szőnyeg aláNemzetközi szerződés szabályozza,hogy az EP képviselők a tagországok szociális és közintézményeit "látogathatják".
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 23., szombat 17:33
Kíváncsi vagyok mi lesz, ha majd a hitleri diktatúra számaira hajazó felvidéki, délvidéki és erdélyi szavazókat is meglátogatja. Talán a Magyar Hang YT-csatornáján mondta el valaki, hogy szerinte megdobálnák, én kíváncsi lennék a reakcióra. Puzsér pár hete volt Kolozsváron, ahol tele volt a terem fiatalokkal, és ha jól tudom, ott bármelyikük kiválthatja a magyar állampolgárságot. Ha már a megszelidítetteket nem sikerül puhítani, jó lenne aktivizálni néhány ezer fiatalt, hátha bemegy ez a szám 85% alá.ferni írta: Vicces, hogy megint nem engedik be MPt egy gyermekotthonba, de még a gyermekeknek vitt ajándékot se engedték odaadni...![]()
Miközben mint EP képviselő, minden joga meg van meglátogatni az intézményeket.
Közben meg a propagandában ilyenek mennek, hogy:
MP megfenyegette a gyermekotthon vezetőjét.
MP agresszíven, őrjöngve kiabált a gyermekotthonban.
MP annyira félt, hogy a hátsó ajtón menekült el a gyermekotthonból.
MP visszaél az EP képviselői hatalmával.
![]()
Hányinger bazdmeg, közben meg egy szót nem szól egyik narancs se, hogy miért másfélszer annyian laknak egy ilyen otthonban mint kéne és miért vannak ennyire szar állapotok.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 23., szombat 16:01
Mp helyeben utni kell a vasat most, amig meleg, bejutni, felvenni videora kibaszni orszag vilag ele, hogy milyen balfasz indokokkal nem akarjak beengedni, aztan hivatalos uton biroi vegzest intezni vagy akarmi, hogy bejuthasson, aztan interju a gyerekekkel, hogy milyenek a körülmények.ferni írta: Vicces, hogy megint nem engedik be MPt egy gyermekotthonba, de még a gyermekeknek vitt ajándékot se engedték odaadni...![]()
Miközben mint EP képviselő, minden joga meg van meglátogatni az intézményeket.
Közben meg a propagandában ilyenek mennek, hogy:
MP megfenyegette a gyermekotthon vezetőjét.
MP agresszíven, őrjöngve kiabált a gyermekotthonban.
MP annyira félt, hogy a hátsó ajtón menekült el a gyermekotthonból.
MP visszaél az EP képviselői hatalmával.
![]()
Hányinger bazdmeg, közben meg egy szót nem szól egyik narancs se, hogy miért másfélszer annyian laknak egy ilyen otthonban mint kéne és miért vannak ennyire szar állapotok.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 23., szombat 14:31
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 22., péntek 23:03
A Keletiből Miskolcra vonatoztam, és mivel nem ért be időben a Miskolc felől érkező járat, elindítottak egy másikat. Így természetesen megkavarták a helyfoglalást, aminek az lett az eredménye, hogy 100-200 ember (köztük én is) csak állt, mert megmondták, hogy mindenki oda ül, ahol van hely (a vagonszámokat sem rakták ki). Kalauz sem jött, és amikor azt hittem, hogy tele vagyunk, felszállt egy 30 fős, vonyító gyermekcsoportferni írta: Egész nap komédia volt mennyire lehalt a MÁV, szerencsétlen mávinformon csak peregtek egész nap a hírek hol milyen baj volt és hány órás késések vannak.
De hát Hadházy volt a legnagyobb arc...![]()
Kózben beindult az MP az nőgyűlölő propaganda![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 22., péntek 22:23
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 22., péntek 20:27
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 22., péntek 18:32
Hat meg nekem milyen jo miota nem otthon elek.ferni írta: Nagy Márton: Nem tudják az emberek, hogy milyen jó nekik Magyarországon
Ennyi bullshitelést, hogy lehet előadni...![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 22., péntek 17:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. november 22., péntek 16:05
ferni: olimpiai szakértő, politológus, költőferni írta:
Petőfi hozzám képest kutyafasza, ilyen költői képeket ő se tudott alkotni....![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 22., péntek 14:36
Hát ez az, ezek mikor leérnek egy általuk is már necces erkölcsi gödörbe még maguk alá tosznak egy pár kamionnyi TNTt azt olyan mélységekbe kerülnek, ahová ők se akartak, mert már annyira mélyen vannak, hogy felfelé esélytelen a menekülés és csak lefelé van az út és mivel beütött a gáz valamerre mozgolódniuk kell.Pipita írta:tehát... akkor... még nem a legalja?ferni írta: https://www.facebook.com/share/p/18a1ugdPHv
Tényleg ez már a legalja és még ennél is lesz lejjebb.
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. november 22., péntek 13:57
tehát... akkor... még nem a legalja?ferni írta: [url=https://www.facebook.com/share/p/18a1ugdPHv/]
Tényleg ez már a legalja és még ennél is lesz lejjebb.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem