Btw ezek a homo bekeharcosok nagyon nyomulnak

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 25., hétfő 8:55
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. november 25., hétfő 7:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 22., péntek 5:04
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 22., péntek 0:20
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 22., péntek 0:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 21., csütörtök 22:35
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. november 21., csütörtök 21:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 21., csütörtök 21:43
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. november 21., csütörtök 21:40
Peldaul ez? https://www.muziker.hu/yamaha-psr-e383? ... buEALw_wcB. 10%-kal dragabb, de ha jol ertem ezt tudod gephez csatlakoztatni, amivel a flowkey-en tudsz tanulni konnyen (mondjuk az csatlakozas nelkul is mukodik mikrofonnal, csak nyilvan az nem olyan pontos). Vagy vmi hasonlo kezdo Yamaha, amit en mondanek.Dupla D írta: A Madridom tanácshoz fordulnék segítségéért. Szeretnék megtanulni zongorázni. Lakásban lakunk, így arra gondoltam, hogy vennék egy szintetizátort, amit Airpodson keresztül tudnék hallgatni, hogy másokat ne zavarjak.
Van bárkinek tippje, hogy mit lenne érdemes venni? Konkrét típusra gondolnék. 100 alatt szeretném megúszni, mert csak egy belépő kategória kéne, amin meg tudok tanulni zongorázni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 21., csütörtök 21:40
hagyd a gagyi szintiboy szart, legyél rendes ember és vegyél egy digitális zongorát.Dupla D írta: A Madridom tanácshoz fordulnék segítségéért. Szeretnék megtanulni zongorázni. Lakásban lakunk, így arra gondoltam, hogy vennék egy szintetizátort, amit Airpodson keresztül tudnék hallgatni, hogy másokat ne zavarjak.
Van bárkinek tippje, hogy mit lenne érdemes venni? Konkrét típusra gondolnék. 100 alatt szeretném megúszni, mert csak egy belépő kategória kéne, amin meg tudok tanulni zongorázni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. november 21., csütörtök 21:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 21., csütörtök 21:10
A kolléga elmondta, az ambuláns lapra le is írta az utasításokat.___Samy___ írta:En nem ertek hozza, de szerintem ezeket illett volna elmondani a betegnek, amiket itt leirtal.Nika91127 írta: https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/
Újabb csodás fb poszt. És alatta a sok agyhalott.
- kulcscsonttörésre akutan csak ez van - a kórháznak nincs az ambulancián "segédeszközállománya", hogy csak úgy osztogassa
- a hölgy valótlant állít több pontban is
- a kulcscsont törés akkor operatív, ha "majd kiszúrja a bőrt", amúgy meggyógyul. Jobban, mint lemezzel. Akinek lemezelni kell, mindenkit zavar és plusz 1 műtét a fémkivétel
- de minden ilyen posztra jön a sok agyatlan a tanácsaikkal, okoskodásaikkal, stb...
Imádom a magyar csürhe mentalitást és az átlagos 70-80-as IQ-t, akik a fbra szabadulnak...
Imádok ebben melózni![]()
Nekem aktualis, ket ujjam torott, mutottek is, de mindent elmondtak, amit meg nem, arra meg rakerdeztem. Nyilvan a betegnek is tennie kell azert, hogy teljesebb legyen a kep, de szerintem orvos reszerol is lehetnenek beteg baratabbak, ha lehet igy fogalmazni.
Termeszetesen tisztelet a kivetelnek.
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 21., csütörtök 20:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 21., csütörtök 20:43
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 21., csütörtök 20:27
En nem ertek hozza, de szerintem ezeket illett volna elmondani a betegnek, amiket itt leirtal.Nika91127 írta: https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/
Újabb csodás fb poszt. És alatta a sok agyhalott.
- kulcscsonttörésre akutan csak ez van - a kórháznak nincs az ambulancián "segédeszközállománya", hogy csak úgy osztogassa
- a hölgy valótlant állít több pontban is
- a kulcscsont törés akkor operatív, ha "majd kiszúrja a bőrt", amúgy meggyógyul. Jobban, mint lemezzel. Akinek lemezelni kell, mindenkit zavar és plusz 1 műtét a fémkivétel
- de minden ilyen posztra jön a sok agyatlan a tanácsaikkal, okoskodásaikkal, stb...
Imádom a magyar csürhe mentalitást és az átlagos 70-80-as IQ-t, akik a fbra szabadulnak...
Imádok ebben melózni![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 21., csütörtök 19:58
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 21., csütörtök 19:49
Kellemes, jó estét Nektek is. Én is utállak Titeket!Realista24 írta:Steve nem a baratomhehetheoriginal írta:
Azt tedd hozza, hogy baratod anyosa svedorszagban el![]()
![]()
![]()
Szereny kis varosunkbol van az eset.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 21., csütörtök 12:44
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 21., csütörtök 10:16
Semmelweis sürgősségi (traumatológia) idén áprilisban, nagy pacsi az ott dolgozóknak. Nyilván sokat kellett várnom mire elszabadultam ( ~5 óra), de a hozzáállás, bánásmód patika volt, és mivel a körülményekről ők nem tehetnek, nekem ennyi bőven elég. Dél-pesti szintén, kétszer volt szerencsém megjárni, mindkét alkalommal kellemesen csalódtam.Realista24 írta:
Hozok egy masik peldat is.
Baratom anyosa egyik nap szidta a rendszert eppen, marmint az eü-t. Igy szar, ugy szar, varni kell mindig, fos az egesz, blablabla...masnap hatfajdalom, mellkasi fajdalom...szivinfarktus, mento kiert 5 perc alatt, öten ugraltak korulotte, bevittek, mutottek...nem gyozte dicserni az eü-t.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem