Nyilván persze, csak ez is benne van azert,hogy igy nehezebb játszani,mert ketszer meg kell gondolni ,hogy mit valaszt,mert lehet hetekig nem fog kapni ujra 70 percet. Míg más ugye siman probalkozhat,mert max a kovi meccsen bejön neki,es ugy is arra fognak emlekezni. Ezert lenne jo tobbet latni,mikor mar rutinnal meg önbizalommal jatszik kicsit. Tobb lehet ennel benne sokkal, mint amit latunk, pedig igy se nez ki rosszul, sőtTjacks írta:Ez már a science fiction rész. Amúgy jól játszott tegnap, kár hogy a ziccert nem verte be.nzooli93 írta: 19 évesen, úgy hogy semmit nem jatszik,ez bőven tobb, mint biztató.
Ráadásul elég nehéz is lehet úgy játszani, hogy nem huzhatod meg a cselt,nem indithatsz egy kockazatosat,mert ha hibazol, akkor ket honapig palya közelébe se kerülsz. Míg mas percenkent vezetheti bele a labdat a vedobe,fix 90 percet jatszhat 3 nap múlva is. Ha ket honap jegeles utan igy jatszik a semmibol, akkor mire lehetne kepes egy kis rutinnal, megfelelő ombizalommal,osszeszokva a csapattal?? Fel oraig labdat se kapott szinte a jobb oldalra,mikor meghuzta a cselt amivel ziccerbe került,utana kezdtek el bevonni a játékba,mert látták, hogy lehet oda is passzolni.

Arda Güler - 15
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Arda Güler - 15
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez már a science fiction rész. Amúgy jól játszott tegnap, kár hogy a ziccert nem verte be.nzooli93 írta: 19 évesen, úgy hogy semmit nem jatszik,ez bőven tobb, mint biztató.
Ráadásul elég nehéz is lehet úgy játszani, hogy nem huzhatod meg a cselt,nem indithatsz egy kockazatosat,mert ha hibazol, akkor ket honapig palya közelébe se kerülsz. Míg mas percenkent vezetheti bele a labdat a vedobe,fix 90 percet jatszhat 3 nap múlva is. Ha ket honap jegeles utan igy jatszik a semmibol, akkor mire lehetne kepes egy kis rutinnal, megfelelő ombizalommal,osszeszokva a csapattal?? Fel oraig labdat se kapott szinte a jobb oldalra,mikor meghuzta a cselt amivel ziccerbe került,utana kezdtek el bevonni a játékba,mert látták, hogy lehet oda is passzolni.
- nzooli93
19 évesen, úgy hogy semmit nem jatszik,ez bőven tobb, mint biztató.
Egyelőre… ha nem is Brahim és Rodrygo előtt van, de legalább Modricnál rakja már be Carlo hamarabb.RaúlCF írta: Ügyes, aranyos volt egy szép csele meg egy kihagyott ziccere de ez messze nem elég a kezdőhöz amikor jó formában lévő Brahim van előtted. Továbbra sem látom azt miért kéne kezdenie Brahim és Rodrygo előtt. Egyenlőre kaphatja a 20-30 perceket.
Helyzetbe került nem egyszer, jó volt vele a csapatösszhang, ma végre úgy néztünk mint valami rendes focicsapat
Nálam maradna a kezdőben egy darabig.

Nálam maradna a kezdőben egy darabig.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ügyes, aranyos volt egy szép csele meg egy kihagyott ziccere de ez messze nem elég a kezdőhöz amikor jó formában lévő Brahim van előtted. Továbbra sem látom azt miért kéne kezdenie Brahim és Rodrygo előtt. Egyenlőre kaphatja a 20-30 perceket.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Szép volt, kis török! Kíváncsi vagyok, még tudod-e győzni Carlot hosszútávon. Remélem, látunk a Pool ellen
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Es rohadt jó az a zidane mintájára költött dalocska róla

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze, hozott olyan számokat, mert a portugál rúgja a tiziket, míg az Arsenalban nem Öde nem.
Bruno közel 30 tizit lőtt, mikor átjött az MU-ba a portugáloktól. 2 szezon alatt.
Bruno közel 30 tizit lőtt, mikor átjött az MU-ba a portugáloktól. 2 szezon alatt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Bruno Fernandes meg a kutyaszar unitedben hozott ugyan olyan számokat kb mint Ő a PL top csapat arsenalban. Itt pár emberen kívül senki nem beszél róla, hírek sincsenek, abszolút semmi. Az érvek amiket felhoztok mellette, hogy ügyes, meg melózik, nem baj ha semmit nem nyernek, sehol sem kiemelkedő. Én elhiszem, hogy egy ügyes játékos, de nem látom az értelmes indoklást mellette. Ellene már írtak páran többet is. Mindenben okés, de semmiben nem kiemelkedő. Ez nem a Real Madrid szint
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A kurva anyját, hogy le mert sérülni és nem lépett emiatt pályára.wZoLee7 írta: Úgy oda vagytok ezért az Ödegaardért aztán idén játszott összesen 4 meccset vagy mennyit. Majd akkor hozzátok elő, ha a csapata a kiemelkedő teljesítményével a BL-ben is tényező lesz, vagy legalább konstansan hozzák a PL címeket 2 évente. A kettő 2. helyüktől kellene hasra esni? Amint tudott lelépett mert látta, hogy a szint amit képvisel ide kevés, az arsenalba meg pont jó lesz. Akkor sem hoznám vissza, ha az ajtó előtt könyörögne.

Lehet szeretni, nem szeretni. Jelenleg a világ egyik legjobb és legintelligensebb középpályása. Melózik is rendesen. Az, hogy az Arsenalban van, az egy dolog. Lehet nevetni rajtuk, sokszor joggal is, de azért Anglia egyik legnagyobb csapatáról beszélünk. Akárhogy is nézzük, jelenleg nem sok jobb hely van, mármint csapat. City? Pool? Real és talán Bayern. Minden más kuka.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Úgy oda vagytok ezért az Ödegaardért aztán idén játszott összesen 4 meccset vagy mennyit. Majd akkor hozzátok elő, ha a csapata a kiemelkedő teljesítményével a BL-ben is tényező lesz, vagy legalább konstansan hozzák a PL címeket 2 évente. A kettő 2. helyüktől kellene hasra esni? Amint tudott lelépett mert látta, hogy a szint amit képvisel ide kevés, az arsenalba meg pont jó lesz. Akkor sem hoznám vissza, ha az ajtó előtt könyörögne.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem tudom ki az, meg hol játszik, de nekem kéne egy makelele-essien-yayaturé klón, aki lezárja camival párban a kp-t, amiből lehetne építkezni.
amit láttam belőle, nem épp labdacipelő az ember, inkább odabasz kp-n erővel, és a labda se zavarja.
hiába hozol valami karmester, tempódiktáló kroosutódot, ha nincs nálunk a labda, az ellenfél meg folyamat fut át a kp-n, és állandóan a 16-osig mennek mindenféle ellenállás nélkül.
amit láttam belőle, nem épp labdacipelő az ember, inkább odabasz kp-n erővel, és a labda se zavarja.
hiába hozol valami karmester, tempódiktáló kroosutódot, ha nincs nálunk a labda, az ellenfél meg folyamat fut át a kp-n, és állandóan a 16-osig mennek mindenféle ellenállás nélkül.
thereisonly1ronaldo
A Gladbachban is játszó Koné? Már megint egy labdacipelő?
Azt elhiszem, hogy az összeállításokban jól néz ki a sok szaladgálása labdával.
Azt elhiszem, hogy az összeállításokban jól néz ki a sok szaladgálása labdával.
- hehetheoriginal
miért ne lehetne?meg lehet-e oldani a jelenlegi játékosainkkal a dolgot
a védelem lyukas, nem a kp.
kroos előtt és után is van élet, át kell alakulni hozzá kicsit, de unalom már, hogy kiesik 1 ember, aztán nem tudjuk kezelni meg megy a rívás más játékosok után.
puhos rodrigo se kell a rozsdás fos szimpátiaaranylabdájával.
inkább hoznám tucsipöcsi helyett a koné nevezetűt a francia válogatottból, amit láttam belőle legalább 2 sebességi fokozattal tucsipöcs felett játszik.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagy neve? Hol? tenlyeg erdekel, mertk, kismillio hirt olvasok naponta foci temaban, de szinte sosem latok rola semmit.ferni írta: Carlo meg sztem egy Ödegaardot csak játszatna már, neki elég nagy neve van már és bizonyított is máshol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én se igazolnám le, de sokkal jobb opciók nincsenek a piacon.hehetheoriginal írta: hagyjatok már ödegárdal keci![]()
Ezért kéne látni, hogy meg lehet-e oldani a jelenlegi játékosainkkal a dolgot, mert pl egy Wirtzhez képest Ödegaard inkább az a profilú játékos, aki kell nekünk.
- hehetheoriginal
Jelenleg Gülert csak sejtjük, hogy be tudjuk tuszkolni eggyel hátrébb, esélyt még nem kapott erre, míg Ödegaard képes azt a szerepkört játszani ami hiányzik nekünk, a kérdés, hogy az a szint elég lenne ide, amiben már nem vagyok biztos.
Az a baj, hogy az elvárások is túl nagyok egy CKM trió után.
Ha azt a szintet célozzuk meg ami a CKM középpályán volt, az hibás út, mert azt feleslegesen kergetjük, de ha eggyel kevesebbel is beérnénk el lehetne most itt a norvég.
Az én ízlésemnek Ödegaard túl egy lábas is, de legalább már egy kész játékos a kora miatt is.
Sok Arsenal meccsbe belenéztem az elmúlt években, mert haveri körben van United meg Arsenal szurkoló is, azt mindig megy róla a téma ha meccs van.
Szóval összegezve nagyon el kéne kezdetni játszani a fiatalokat, hogy lássuk ki kell majd még nyáron.
Carlo meg sztem egy Ödegaardot csak játszatna már, neki elég nagy neve van már és bizonyított is máshol.
Az a baj, hogy az elvárások is túl nagyok egy CKM trió után.
Ha azt a szintet célozzuk meg ami a CKM középpályán volt, az hibás út, mert azt feleslegesen kergetjük, de ha eggyel kevesebbel is beérnénk el lehetne most itt a norvég.
Az én ízlésemnek Ödegaard túl egy lábas is, de legalább már egy kész játékos a kora miatt is.
Sok Arsenal meccsbe belenéztem az elmúlt években, mert haveri körben van United meg Arsenal szurkoló is, azt mindig megy róla a téma ha meccs van.
Szóval összegezve nagyon el kéne kezdetni játszani a fiatalokat, hogy lássuk ki kell majd még nyáron.
Carlo meg sztem egy Ödegaardot csak játszatna már, neki elég nagy neve van már és bizonyított is máshol.
- h3x0r
Tegnap se en elemeztem ki egy valogatott jatekat nehany random statbol, most se terveztem osszehasonlitast hozni olyan jatekosrol, akit az elmult evben talan 3x ha lattam jatszani.Realista24 írta: Es koszi, de nem kell magnestablas osszehasonlitas Jude es Odegaard szerepkorerol.